שאלון!!

שאלון!!

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!)
מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר:
מזכיר לך את הילדות:
גורם לך לבכות:
גורם לך לשמוח/לצחוק:
- גורם לך לרצות לרקוד:
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
הופך אותך למאוד ישנוני:
שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף:
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
שמסכם את שנות נעוריך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך:
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
שמזכיר לך התאהבות ראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד:
שגורם לך לחשוב על הירח: יאללה, תהנו =]

talba3

New member
אני יענה :]

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: אממ מי אוהב אותך יותר ממני מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: dont wanna miss a thing- aerosmith מזכיר לך את הילדות: אממ וואי יש מלא אני לא זוכר גורם לך לבכות: אמממ אין כזה, אבל יש שירים שמרגשים אותי גורם לך לשמוח/לצחוק: כל הילדים קופצים- שוטי הנבואה - גורם לך לרצות לרקוד: בעיקר רוק ישראלי :] מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:robbie williams- advertising space הופך אותך למאוד ישנוני: קול גלגל- שוטי הנבואה שהיית רוצה לכתוב אותו: וואי אמממ אישה כנענית? (יותר את הלחן) שממלא אותך באושר צרוף: bad day- daniel powtrer שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: אביב גפן שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כל הדיסק של ברי סחרוף ובית הבובות שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: טראנסים בעיקר :] שמסכם את שנות נעוריך: דיי לא זוכר נוווו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אביב גפן- סוף העולם שאתה אוהב להתעורר לצליליו: למעני שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: היהודים וdream theater שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: תגידי לו- אוהד חיטמן שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: קרן אור- אביב גפן שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: robbie williams - supreme למרות שאני מת על השיר, אני ממש ממש מתחבר לקליפ כי הוא כלכך יפה שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אממממ לא יודע שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: i dont wanna miss a thing- aerosmith שגורם לך לחשוב על סקס: אממ amber- yes שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לא יודע מה הקשר אבל הפוך- ברי סחרוף שגורם לך לחשוב על הירח: חם על הירח- ברי סחרוף וחדשות מהירח-פורטיסחרוף טוב זהו :]

ההורים שלך שומעים היהודים

ודרים ת'יאטר?!! הורים?! דרים תיאטר?! <מהיהודים אני קצת פחות בשוק חחח> איזה הורים אלילים מיי גאד!!

Hadardur

New member
אני בשוק מדרים ת'יאטר.. מילא ביטלס,

ואבל דרים והיהודים?! תכננתי לשמוע משו כמו "דה פלאטרס" "ביטלס" "לד זפלין" חחח איזה הורים קולים יש לך פשוט גזעיים

talba3

New member
חחחחח לא אמא אבל...

אבא שלי מטורף על היהודים, ברי סחרוף ודרים ת'יאטר חחחח אני נוסע איתו באוטו והוא שומע על פול ווליום חחח אפילו אני לא שומע ככה חחח (ואני באמת שלא מגזים)

חחחח

אימא שלי אוהבת את בית הבובות ושוטי הנבואה וגלעד שגב ובארי וואייט וכל מיני כאלו בסגנון... את היהודים היא אל אוהבת בגלל אורית אבל דרים תיאטר! איזה אבא איכות!

RoCKeR121

New member
הלאווי עלי...

למרות שאבא של חברה שלי הוא איש מגניב לאללה והא שומע כל היום לד זפלין ופינק פלוייד וכל הרוק קלאסי האפשרי....אפילו דברים לא מוכרים בכלל והוא מנגן כל היום בוב דילן בגיטרה... ואבא שלי כל מה שהוא שומע זה הביטלס וג'אז(מאוד איכותי...אני גונב לו לפעמים ולפעמים מביא לו משלי...) וקלאסית(שאני שומע איתו לפעמים...)

ASL21

New member
באמת תופעה ..

הורים ששומעים היהודים, יש לי חבר שאבא שלו מת עליהם וגם שומע פול ווליום..

•No¥a•

New member
...

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: - מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: הדפוק הזה של ירמי קפלן מזכיר לך את הילדות: שירי ילדים..
גורם לך לבכות: יש הרבה.. גורם לך לשמוח/לצחוק: שירים של הג'ירפות.. - גורם לך לרצות לרקוד: - מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: - הופך אותך למאוד ישנוני: חח.. לא'דעת שהיית רוצה לכתוב אותו: הממ.. שממלא אותך באושר צרוף: painter - deep purple
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: הוממ.. דיכאון[?] חח שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: - שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא'דעת בלאט.. שמסכם את שנות נעוריך: - ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא עולה לי לראשX: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: - שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: הדורז, יהודה פוליקר.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: כל מיני שירי פאנק חמודים..
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: - שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: - שמזכיר לך התאהבות ראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: סרטים מצויירים מתוך כנפיים שבורות ו Lustra-Scotty Doesnt Know מתוך יורוטריפ ^^ שגורם לך לחשוב על סקס: - שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הכי קרוב לבד[?] שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח[?]

RoCKeR121

New member
אני לאהוב שאלונים...חחח מסטול שכמונ

י מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר:אביב גפן - אהבנו מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר:אין מזכיר לך את הילדות: כל השירים מlet it be של הביטלס שהוא הדיסק הראשון שקנו לי(והספקתי כבר לאבד...) גורם לך לבכות: כיום אין כזה...פעם - אביב גפן-השיר שלנו ואהבנו גורם לך לשמוח/לצחוק: רוב השירים של הביטלס ושל לד זפלין - גורם לך לרצות לרקוד: סיגליות-דייויד ברוזה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל שיר של קווין(חברה שלי מטורפת עליהם הופך אותך למאוד ישנוני: יש הרבה שהיית רוצה לכתוב אותו: freebird של lynard skynard שממלא אותך באושר צרוף: beatles - because שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר פופ מיינסטרימי שיצא מעולם מכונות הכסף(ע"ע בריטני,כריסטינה ג'ניפר לופז ודמותיהן חסרות האופי והאמירה) שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: יש הרבה...הראשון יהיה כנראה stairway to heaven שמסכם את שנות נעוריך: beatles -fool on the hill ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הרבה מהשירים המוקדמים של הביטלס שאתה אוהב להתעורר לצליליו: lynard skynard - freebird שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: יש הרבה...בעיקר ביטלס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חברה שלך: כל האלבום קווין 2 שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: צעיר לנצח(גם של רמי קליינשטיין וגם המקורי - של בוב "נביא הזעם" דילן) שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: Guns N'Roses - Paradis city שמזכיר לך התאהבות ראשונה: אביב גפן - אהבנו שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: led zeppelin - the rain song מתוך הפסקול של כמעט מפורסמים שגורם לך לחשוב על סקס: queen - get down, make love שגורם לך לחשוב על להיות לבד:אביב גפן-אהבנו שגורם לך לחשוב על הירח:התשובה הקלאסית ביותר: אביב גפן - זה רק אור הירח היה שאלון נחמד מאוד כן ירבו

אני עונה!!!

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: lose my breath- destiny's child, destiny- zero 7, שירים של graham colton מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: our lips our sealed- hilary and haylie duff, dance all night- janet jackson, toxic- britney spears, it's gotta be you- backstreet boys מזכיר לך את הילדות: תותים- אתניקס, סיון- יגאל בשן, שירים של spice girls חחח גורם לך לבכות: לפעמים: insatiable- darren hayes, kiss from a rose- seal, destiny- zero 7, מדפים- בית הבובות, לך איתה- נינט טייב גורם לך לשמוח/לצחוק: בוא אל החגיגה- עומרי רוטברד, your body is a wonderland- john mayer גורם לך לרצות לרקוד: canned heat- jamiroquai, don't cha- the pussycat doll, my humps- black eyes peas, infatuation- christina aguilera, אישה כנענית- בית הבובות, love don't let me go- david guetta מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שאני רוצה ויש לי חח: everything- lifehouse, kiss from a rose- seal, הציורים של יובל- בית הבובות, בית הבובות- בית הבובות הופך אותך למאוד ישנוני: destiny- zero 7 שהיית רוצה לכתוב אותו: אישה כנענית- בית הבובות שממלא אותך באושר צרוף: המממ אישה כנענית- בית הבובות שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: don't cha- pussycat dolls די חלאס שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: endless whisper- george michael, destiny- zero 7, שיר בעיפרון- בית הבובות, everything- lifehouse שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: סיון- יגאל בשן שמסכם את שנות נעוריך: הממ קשה... wish you were here- pink floyd ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: סיון- יגאל בשן, jammin- bob marley שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אם- רגב שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: wish you were here- pink floyd, lucy in the skies with diamonds- the beatles, mrs robinson- simon and garfunkel, fallen- alicia keys שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: insatiable- darren hayes שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: flowers- ace of base, הקיץ האחרון- שפיות זמנית שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: another brick in the wall- pink floyd שמזכיר לך התאהבות ראשונה: lose my breath- destiny's child שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: don't wanna miss a thing- aerosmith, i need a hero, שירים מהסרט what a girl wants שגורם לך לחשוב על סקס: secret- maroon 5 שגורם לך לחשוב על להיות לבד: jamie- dashboard confessional שגורם לך לחשוב על הירח: הממ man on the moon- REM

GILoSH3

New member
אף פעם לא עניתי על השאלונים האלה..

אבל הפעם יש לי חשק עז חיחי :) : מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: מוש בן ארי- בטח שאבוא מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: ארקדי דוכין- היא לא דומה (אפיל ושהוא עכשי וכבר לא כזה שלעבר) מזכיר לך את הילדות: כפית של דבש חיחי :) גורם לך לבכות: שוטי הנבואה- קול גלגל (לא תמיד אבל בדר"כ) גורם לך לשמוח/לצחוק: בית הבובות- שמש/אשה כנענית :) - גורם לך לרצות לרקוד: בית הבובות שמש/אישה כנענית, היהודים- לא קל, אבל בדר"כ זה קרוה עם כל השירים :) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ----- הופך אותך למאוד ישנוני: אוף לא זוכרת... :/ שהיית רוצה לכתוב אותו: ?? שממלא אותך באושר צרוף: bob marley- turn your lights down low שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: ארכדי דוכין- מי אוהב אותך יותר ממני שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אוו תמיד חשבתי על זה ואמרתי שבטח שאני אגיע לרגע הזה אני אתחרפן מרוש שיש הרבה :) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: bob marley- redemption song שמסכם את שנות נעוריך: בערך כל הרוק הישראלי ובוב מרלי :) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של עברי לידר בעיקר שאתה אוהב להתעורר לצליליו: מוש בן ארי- ועוד יום שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: ביטלס או ריי צ'רלס.. וכ להשירים בצרפתית של אמא :) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: סנרגיה- לחבק אותך שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: avril lavigen- slipt away שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שיר של לין מרלין.. החדש ההוא לא זוכרת תשם שמזכיר לך התאהבות ראשונה: ליאור נרקיס- השיר הזה עם החצי נשמה.. (חח עצוב אני יודעת) שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: oasis- stop crying you heart out שגורם לך לחשוב על סקס: my nack, my back (מן הסתם) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: נו השיר הזה- why does the sun go on shining why does the see rush to shore don't they know it's the end of the world 'cause u don't love me anymore.... חחח ממש סולו שגורם לך לחשוב על הירח:pink floyd- the dark side of the moon

עונה..

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: "בטח שאבוא"/ מוש בן ארי מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: "אחלום לנצח"...אין צורך להגיד של מי.. מזכיר לך את הילדות: כל השירים של מדונה (?!) גורם לך לבכות: הניצוץ, מתוך הפסקול של קלרה הקדושה גורם לך לשמוח/לצחוק: כל השירים, מתי שאני שומעת אותם עם אחותי...פחח - גורם לך לרצות לרקוד: אממ....וואי..מלא, כל מה שיש בהם קצב! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שמש של בית הבובות הופך אותך למאוד ישנוני: תנו לו צ'אנס שהיית רוצה לכתוב אותו: נגיעות של ברי המלך!! שממלא אותך באושר צרוף: שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: CANDY SHOP של פיפטי סנט..בעעע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין סיכוי שמישו מכיר, אפילו אני לא זוכרת את השם..מאוסף הדיסקים הענקי של אחותי..אה, עוד משהו: "וארשתיך לי", של סיני תור שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מההההה??? שמסכם את שנות נעוריך: קשה להחליט ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא אומרת כלום של מטרופולין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של הביטלם שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: השירים של הקרפנטרס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: אלוהים של מוקי, לא הייתי בארץ אז, וכשחזרתי השמיעו לי אותו..=) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: דרשתי קרבתך, של סיני תור שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: פפפ...חחחחח שמזכיר לך התאהבות ראשונה: תמיד אוהב תמיד נפגע... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ניצוצות מתוק קלרה הקדושה שגורם לך לחשוב על סקס: הממ..לא יודעת שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מונסון שגורם לך לחשוב על הירח:חם על הירח...

ny34

New member
וואו, דורש מחשבה...

מזכיר לך בן זוג לשעבר: אביב גפן-שלכת מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גידי גוב-אפונה וגזר, או לחלופין כל שיר מהכבש ה-16 גורם לך לבכות: לא גורם לבכות.. אבל בכ"ז, pink floyd-shine on you crazy diamond גורם לך לשמוח/לצחוק: שיר בעיפרון מעודד אותי.. - גורם לך לרצות לרקוד: my chemical romance- vampires will never hurt you מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אפחת כך ש... הופך אותך למאוד ישנוני: לא נראה לי יש... שירי מזרחית גורמים לי לרצות לישון ולא לקום יותר בחיים שהיית רוצה לכתוב אותו: אווו, השירים שכתבתי. שממלא אותך באושר צרוף: לא יודע.. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית... שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואי, כל כך הרבה!! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: knocking on heavens door/יומן מסע/imagine וואי, חשבתי על זה הרבה. שמסכם את שנות נעוריך: לא יודע, עוד לא סיימתי אותן. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירי בוקר כאלה, לא יודע איך להסביר.. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: וואי, לא יודע.. יש הרבה. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: my chemical romance שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא יודע.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין.. שמזכיר לך התאהבות ראשונה: מוקי-באתי ממך שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא חשבתי על זה.. שגורם לך לחשוב על סקס: אין=\ שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Goo Goo Dolls-Iris שגורם לך לחשוב על הירח: רעמים וברקים

ny34

New member
תיקון של יומיים אחרי

שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אביב גפן-רגעים, דן תורן-אימפריות נופלות לאט, ועוד הרבה שירים שהביאו אתמול הרבה בכי.. רק אתמול נקלט לי שהוא התאבד

למעלה