שאלון!!

mory89

New member
ברוך דיין האמת

משתתפת בצערך אחותי, מבינה מזה לאבד מישהו (כבר פעמיים בשבוע האחרון)

זה קשה לי../images/Emo7.gif ננסה../images/Emo122.gif

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!) מזכיר לך בן זוג לשעבר: אמ. שום שיר
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: אביב גפן- מלאך. מזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגן
[לא שהייתי כזו, כע?
] גורם לך לבכות: מלאך- אביב גפן. שיר בעיפרון- בית הבובות. הציורים של יובל- בית הבובות. forsaken-Within Temptation. s.o.s- גוד שרלוט. שתיקה- אביב גפן ויש עוד מלא
גורם לך לשמוח/לצחוק: אמ. איזה שיר לא זוכרת איך קוראים לו של אמינם שכריסטינה אגילרה שיפצרה אותו והיא צוחקת בו על אמינם
- גורם לך לרצות לרקוד: הרבה
כל המויזקות השחורות
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: איך זה שאת- כנסיית השכל. הופך אותך למאוד ישנוני: אמ. אמ. שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר בעיפרון- בית הבובות. שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת. שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: מלאך- אביב גפן. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אמ. אין לי שמוצה0_o שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אמ. |מגרד בראש| שמסכם את שנות נעוריך: הרבה.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל השירים של אביב גפן
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פאנטום האופרה בחידוש של נייטויש
אני שומעת אותו משומה כל בוקר
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: איכ. אמא שומעת שרית חדד אבא ריטה^^ לא אוהבת אותם
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: אמ. כל השירים נראה לי
אני לא שומעת רדיו והכל מאנשים
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: dead boys poem של נייטויש
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: נימו- נייטויש. שמזכיר לך התאהבות ראשונה: לא יודע. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אמ. כל השירים מהפסקול של 12 במחיר 1!!! [אין טו דיפ של סאם
איי'מ ג'אסט א קיד של סימפל
] שגורם לך לחשוב על סקס: כל המוזיקה שחורה כמעט? שגורם לך לחשוב על להיות לבד: רוב השירים. אני שומעת בעיקר להקות דיכאוניות שכאלו
שגורם לך לחשוב על הירח: לא חושבת על הירח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mory89

New member
שאלון!!

מהו השיר ש: (לא חייב של בית הבובות!)
מזכיר לך בן זוג לשעבר: השיר ההוא מהסרט גריז.. Close your eyes give me you hand, darling של Rollergirl. Yellow של coldplay המלכיםםםםםםם!!!
מלאך, של אביב. שנינו שווים, של אביב. יש עוד כמה..
מזכיר לך חבר/ידיד לשעבר: Coldplay - Trouble
מזכיר לך את הילדות: גדלתי על משינה ואייל גולן...
גורם לך לבכות: אני לא בכיינית, אבל יש הרבה שירים שמרגשים אותי.. "החיים יפים" של אחינעם ניני, "דמעות של מלאכים" של ארבעשעה אוקטבות, פלוגת הצער של אביב, ובלדות שירי מלחמה כאלה.. כאלה שיש רק בארץ.. חורף 73.. וכאלה.. אני אוהבת שירים כאלה עם משמעות ומסר..
גורם לך לשמוח/לצחוק: היא כ"כ יפה - כוורת, מה נעשה - הדגנחש. תראו אותי - מופע הארנבות של דוקטור קספר.
גורם לך לרצות לרקוד: יש המוןןן!! אישה כנענית ושמש לדוגמא..
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני עדיין לא סגורה על מישהו שאני רוצה.. אז ככה שזה קצת בעיה..
וכשאני רוצה מישו כל שיר יכול להזכיר לי אותו בדרכלל..
הופך אותך למאוד ישנוני: תשני ילדה שלי - סער בדישי. חחח יש עוד כמה נראלי..
שהיית רוצה לכתוב אותו: השירים שלי [דההההההה] וגם שיר בעיפרון..
שממלא אותך באושר צרוף:
שירים של משינה בעיקר.. וגם של בית הבובות.. [רומנטיקה עתידנית, מדפים]
שלעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים של לאסגו.. וכמה מזרחית כאלה וכאלה של ערסים.. לאדעת.. לא אוהבת!
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: when you believe, שירים של Coldplay ויש כמה של בית הבובות משינה וברי שאני ממש אשמח שיהיו בחתונה שלי בע"ה (שתהיה על חוף ים..)
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: למה אתם עושים את זה?!?!?!!?
שמסכם את שנות נעוריך: כמו שנאמר, שנות נעוריי כרגע בשיאם, אני לא יכולה לסכם אותם.. אבל יש שירים שבנתיים מועמדים.. R.E.M. - Losing My Religion, מאיר בנאי - אהבה קצרה, בית הבובות - אישה כנענית, שמש, יש מקום, היהודים - נץ, Simple Plan - Perfect, Metallica - Nothing else metters.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטוח יש כמה שלא עולים לי בראש כרגע. לפני פול זמן, כשידיד שלי הכיר לי את סינרגיה (כשהם לא היו ממוסחרים ממש) הוא נתן לי ת'דיסק, ולא אהבתי אותם, ואחרי ששמעתי אותם כמה פעמים אז אמרתי וואלה הם אחלה!!
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
Beautiful World - Coldplay בית הבובות - בית הבובות שמש - בית הבובות תחזור תחזור - משינה בכלל אני אוהבת להתעורר לצלילי קולדפליי משינה ובית הבובות...
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים: אבא אוהב אואזיס, גאנזסרואזס, וכל הרוק היפה הזה של שנות ה70-80, ואני ממש אוהבת את זה!!
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר שלך: המוןןןן!! כל הדיסק של בית הבובות, סינרגיה, שייגעצ..
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: ואיך שלא - אריאל זילבר, בא מכאב - דניאל סלומון, המון שירים של אביבי גפן.. אין מלאכים בגן עדן, לילות לבנים, שנינו שווים, קרן אור...
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אאאממממממ..טלביזיה זה חרטא, תנו לשמוע ת'מוזיקה!
שמזכיר לך התאהבות ראשונה: מלאכים, של רינת בר.
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ההוא של ארוסמית', מארמגדון.. I Don't Want To Miss A Thing נראלי קוראים לו..
שגורם לך לחשוב על סקס: אממממ.... וואלה.. חח לא נראלי יש שיר שגורם לי לחשוב על זה..
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: טיפה בים - היהודים נץ - היהודים.
שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח - אביב. חדשות מהירח - ברי.

ASL21

New member
התשובות שלי

בן זוג לשעבר, לא היה לי... חבר לשעבר: חום יולי אוגוסט של שלמה ארצי ילדות: על גגות ת"א של אלונה דניאל לבכות: לפעמים השיר "אתה הולך לישון מוקדם" של נורית גלרון גורם לשמוח: פנאן של שוטי הנבואה לרקוד: אין מקום אחר של משינה מזכיר אדם : הכוכבים דולקים על אש קטנה של משינה הופך לישנוני: אמונה של שוטי הנבואה לכתוב : שינויי מזג האוויר של שלמה ארצי אושר רצוף: שלח לי מלאך של משינה לעולם לא שוב: יאללה לך הביתה מוטי של שרית חדד חתונה: קח לך אישה של שלום חנוך לוויה: אמממ......זה שהמשפחה תחליט מסכם נעורים: מדברים על שלום של מוקי שנאתי בעבר ועכשיו אוהב: 2007 של דנה ברגר אוהב להתעורר: נוף ילדות של שלמה ארצי אוהב מחבר שהכיר לי אותו: כל הילדים קופצים רוקדים של שוטי הנבואה מזכיר התאהבות ראשונה: אני שוב מתאהב של גידי גוב מתוך סרט: לומדת לעוף של דנה ברגר מתוך מרס תורכי סקס: אמממ....תפסתי ראש על הבר של שלום חנוך לבד: עד הקצה של דנה ברגר ירח: ירח של שלמה ארצי פשש זה היה קשה

nitzan 18

New member
../images/Emo168.gif שלי......=]

בן זוג לשעבר:"אישה כנענית"-בית הבובות. חבר\ידיד לשעבר:"ניסים"(סתם כי קוראים לו גם ככה). מזכיר את הילדות: כל השירים של "הכבש השישה עשר"-יהונתן גפן גורם לבכות:"בית הבובות"-בית הבובות גורם לצחוק\לשמוח:"מה נעשה"-הדג נחש. גורם לרצות לרקוד:"עומד מול ראי"-בית הבובות. מזכיר את האדם שאני רוצה:"הציורים של יובל"-בית הבובות. הופך לישנוני:"את"-מוש. שהייתי רוצה לכתוב:"למעני"-בית הבובות. שממלא אותי באושר צרוף:"שובי אל ביתי"-עידן רייכל. שלעולם לא הייתי רוצה לשמוע שוב: "לשם"-מירי מסיקה. שהייתי רוצה שיושמע בחתונה:"הינך יפה"-עידן רייכל. שהייתי רוצה שיושמע בלוויה שלי:"עוד יום"-מוש בן ארי ודינדין אביב. מסכם את שנות נעוריי:"לכבוד מיליארד טועים"-אביב גפן. שנאתי בעבר ועכשיו אני אוהבת:לא ניראה לי שיש דבר כזה:| אוהבת להתעורר לצליליו
:"כמה |כוכב|"-עיברי לידר. אוהבת מאוסף התקליטים של אמא:"שיר השיכור"-גלקריה..חח. אוהבת ולא הייתי מכירה אלמלא חבר:"נהדרת"-יציאת חירום גורם לי לחשוב על סקס:"משתוללים בכפר"-שוטי הנבואה
גורם לי לחשוב על מישהו שמת-"הקיץ האחרון"...שיר ממש עצוב. אוהבת את הקליפ יותר מהשיר:ת'אמת שאני לא חושבת שיש דבר כזה... אבל לעומת זאת יש את "סיגפו"(כן,קצת מפתיע אני יודעת) שאני בתור אחת שלומדת במגמת קולנוע ומתחברת למקצוע ממש אהבתי את הסיגנון שלו. התאהבות ראשונה:וואי... אני כבר ממש לא זוכרת.. בטח אבל זה היה משהו במזחית,ערסי כזה..חיחי.
אוהבת מתוך הסרט:שיר הנושא של "מולן רוז'"...ברח לי השם:-\ גורם לי לחשוב על להיות לבד:"בית הבובות". גורם לי לחשוב על ה
:הראשון שעולה לי הוא "אור ה
"-של אביב כמובן! פיו....זה היה ארוך........................

למעלה