שאלון

skaramoosh

New member
שאלון

שם: אוהב את השם? שם הכי יפה שאתה מכיר: " " מכוער " " : גיל: איזור מיגורים: תחביב: עיסוק: אוכל אהוב: שתייה אהובה: מקצוע אהוב: מורה אהובה: מקצוע שנוא: מורה שנואה: חשבון או אנגלית?ציון הכי גרוע שקיבלת? באיזה מקצוע? מדעים או לשון? חנונים או פריקים? חתול או כלב? קולה או בירה? פלאפל או פיצה? צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צרפתית או ערבית? אתה נמשך לבני מינך? מאמין בחייזרים? פלוץ או גרעפס? אולסטאר או פומה? בריאן או ג'ון? ג'ון או רוג'ר? פרדי או בריאן? תפוז או תפוח? קוקה קולה או פפסי? עלה ירוק או בל"ד? גבינה צהובה או בולגרית? שוקולד לבן/ חלב/ מריר? ספר או סרט? ביסלי או במבה? קילר קווין או בייסיקל? מסנג'ר או אייסיקיון? נו אין לי יותר רעיונות אתם מוזמנים לשאול עוד שאלות

skaramoosh

New member
עונה

שם:נגה אוהב את השם?כן שם הכי יפה שאתה מכיר:אנג'ל " " מכוער " " :בהמ"ה(נשבעת לכם. ר"ת של משו) גיל:13 איזור מיגורים:מעלה אדומים תחביב:קריאה, מחשב עיסוק:תלמידה
אוכל אהוב:סלט שתייה אהובה:מיץ ענבים של פריגת מקצוע אהוב:ספרות מורה אהובה:חעחעחעחעחעח מקצוע שנוא:אנגלית מורה שנואה:ליז(אנגלית)חדווה(אנגלית כיתה ו) חשבון או אנגלית?חשבון ציון הכי גרוע שקיבלת?0 באיזה מקצוע?ממממ הרבה מדעים או לשון?מדעים חנונים או פריקים?פריקים חתול או כלב?חתול קולה או בירה?קולה פלאפל או פיצה?פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?צמחונית צרפתית או ערבית?צרפתית אתה נמשך לבני מינך?לא מאמין בחייזרים?לא יודעת. אני חושבת שיש מצב שיש פלוץ או גרעפס?גרעפס. הרבה פחות מסריח אולסטאר או פומה?נו איזה שאלה דפוקה.. אה בעצם היא שלי.. נו אולסטאר(יש לי 3) בריאן או ג'ון?בריאן ג'ון או רוג'ר?רוג'ר פרדי או בריאן?פרדי תפוז או תפוח?תפוז קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה עלה ירוק או בל"ד?עלה ירוק(מה אני יבחר בערבים?) גבינה צהובה או בולגרית?בולגרית שוקולד לבן/ חלב/ מריר?לבן ספר או סרט?ספר ביסלי או במבה?במבה קילר קווין או בייסיקל?קילר קווין מסנג'ר או אייסיקיון?מסנג'ר

Oukami Kun

New member
...

שם: נדב אוהב את השם? בסדר איתו. שם הכי יפה שאתה מכיר: לא יודע. הרבה. " " מכוער " " : כנ"ל. גיל: עוד מעט 15 איזור מיגורים: הצפון הנידח (באיזור הטורנדו!) תחביב: המון. עיסוק: תלמיד, כרגע בחופשה
אוכל אהוב: צ'יפס. שתייה אהובה: קוקה קולה מקצוע אהוב: קשה. נראה לי ערבית מורה אהובה: כרגע המחנכת שלי, זהר. מקצוע שנוא: תנ"ך אררררררר מורה שנואה: רותי, המורה לתנ"ך ארררררררר חשבון או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? לא יודע. בטח 0. באיזה מקצוע? מתמטיקה, אולי. מדעים או לשון? לא אכפת לי חנונים או פריקים? פריקים. למרות שהם פשוט חנונים עם ביטחון. חתול או כלב? כלב, ברור. קולה או בירה? תלוי איזה בירה... אבל לרוב קולה. פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל מהכל צרפתית או ערבית? ערבית. לא הייתה לי אפשרות של צרפתית ~_~ אתה נמשך לבני מינך? לא יודע. מאמין בחייזרים? כן, בטוח יש שם *מישהו* פלוץ או גרעפס? גרעפס, הרבה יותר משעשע אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? ג'ון ג'ון או רוג'ר? ג'ון פרדי או בריאן? בריאן תפוז או תפוח? תפוח (ירוק) קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה עלה ירוק או בל"ד? לא זה ולא זה. גבינה צהובה או בולגרית? בולגרית, רק כי אני שונא צהובה. שוקולד לבן/ חלב/ מריר? חלב. שוקולד לבן זה בכלל לא שוקולד! ספר או סרט? ספר ביסלי או במבה? לא משנה לי. קילר קווין או בייסיקל? קילר קווין מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר

אוקי גם אני...

שם: איתמר. אוהב את השם: כן, מאוד אפילו. השם הכי יפה שאני מכיר: אריאל. השם הכי מכוער שאני מכיר: תהילה. גיל: 17. איזור מגורים: כרכור. תחביב: איסוף תקליטים וחדר כושר. עיסוק: עבודה בנקיון. אוכל אהוב: משהו אשכנזי ככל הנראה. שתייה אהובה: שמפניית "מואט אט- שאנדון" (ומי שמבין את הרמז, אשריך...) מקצוע אהוב: אומנות, או ספרות. מורה אהובה: כמעט כולן, אבל אתמקד בסיגל מירמן המורה לספרות. מקצוע שנוא: לשון לשעבר... מורה שנואה: המורה שלי לשעבר בלשון. חשבון או אנגלית: אנגלית כמובן, עבדיכם הנאמן הוא Speaker. ציון הכי גרוע שקיבלתי: מבחן מתמטיקה בכיתה ט', 38. מדעים או לשון: למרות הסלידה, אני בוחר לשון. חנונים או פריקים: למה אין עארסים? סתאאם, פריקים. חתול או כלב: שניהם. קולה או בירה: בירה. פלאפל או פיצה: פיצה. צנחוני/ טבעוני/ אוכל הכל: הכל, חוץ מקישואים. צרפתית או ערבית: ערבית, זה יעזור לי במודיעין. נמשך לבני מיני: נמשך לבנות אבל תמיד פתוח לאפשרויות חדשות. למה לא ליהנות משני העולמות אם אפשר :) מאמין בחייזרים: משוכנע בהם... פלוץ או גרעפס: גרעפס. אולסטאר או פומנה: אולסטאר, פוראבר. בריאן או ג'ון? בריאן. ג'ון או רוג'ר? ג'ון. פרדי או בריאן: פרדי, והדרת פני זקן! תפוז או תפוח: תפוח זהב... תסתדרו לבד! קוקה קולה או פפסי: קוקה קולה, כי על איכות לא מתפשרים. ולמה לא פפסי: בגלל הטעם.. :) עלה ירוק או בל"ד: בל"ד, עלה ירוק סתם לא חשובים. גבנה צהובה או בולגרית: בולגרית. שוקלד לבן/ חלב/ מריר: חלב. ספר או סרט: ספר. ביסלי או במבה: ביסלי. קילר קווין או בייסיקל: קילר קווין! מסנג'ר או אייסיקיו: אייסיקיו.

ketas

New member
שבת בבוקר יום יפה../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

נענה על שאלון
שם: ליזה אוהב את השם? מחבבת שם הכי יפה שאתה מכיר: תואם השם הכי מכוער שאתה מכיר: חמוטל גיל: 15 ביום שלישי
איזור מיגורים: רחובות תחביב: הדבקת מסטיקים על הקירות...
עיסוק: זיוני שכל אוכל אהוב: לא יודעת. שתייה אהובה: קולה
מקצוע אהוב: אנגלית מורה אהובה: מורה לאנגלית מקצוע שנוא: צרפתית מורה שנואה: ~באופן מפתיע~ מורה לצרפתית
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? 12
באיזה מקצוע? מתמטיקה מדעים או לשון? לא אכפת לי חנונים או פריקים? פריקים חתול או כלב? כלב
קולה או בירה? קולה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית בשאיפה צרפתית או ערבית? לא זה ולא זה
לא זה ולא זה אתה נמשך לבני מינך? אממ לא מאמין בחייזרים? יאפ
פלוץ או גרעפס? קשה להחליט
אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? בראין
ג'ון או רוג'ר? ג'ון פרדי או בריאן? דיי אל תעשו לי את זה....לא יודעת תפוז או תפוח? תפוז קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה עלה ירוק או בל"ד? בל"ד
חהחהחה גבינה צהובה או בולגרית? צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר? חלב ספר או סרט? תלוי במצברוח ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? קילר קווין
מסנג'ר או אייסיקיו? תלוי במצברוח

e dor

New member
שלי

שם: דור אוהב את השם? מאוד שם הכי יפה שאתה מכיר: ענארף (אחלה שם) " " מכוער " " : לא לעניין גיל: 15 ביום רביעי הקרוב
איזור מיגורים: ראשל"צ תחביב: תופים, תעופה, כדורסל וכמה שיותר מזה... עיסוק: תלמיד בעע אוכל אהוב: יש הרבה... דוגמא? אורז
שתייה אהובה: תות-בננה RULZ מקצוע אהוב: יש כזה דבר? אני מניח שחברה או ספורט
מורה אהובה: אין כזה דבר בשום מקום מקצוע שנוא: תנ"ך מורה שנואה: רוב המורות על הפלנטה חשבון או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? 40 באיזה מקצוע? לימודי הסביבה מדעים או לשון? מדעים, בעיקר בגלל המורה המעצבן בלשון
חנונים או פריקים? חנונים, אבל לא יותר מידי! חתול או כלב? שניהם אחלה, אבל יש לי חתול אז אני מפרגן ... קולה או בירה? קולה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל צרפתית או ערבית? ערבית (לא בהכרח אוהב יותר אבל זה מה שאני לומד) אתה נמשך לבני מינך? חחח ממש לא מאמין בחייזרים? לא פלוץ או גרעפס? בעע שאלה מפגרת אולסטאר או פומה? אדידס בריאן או ג'ון? בריאן, הוא הכי מגניב ג'ון או רוג'ר? רוג'ר, הוא תופיסט
פרדי או בריאן? בריאן, שוב הוא הכי מגניב
תפוז או תפוח? מה שיש קוקה קולה או פפסי? פפסי עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק, או שאף אחת מהם
גבינה צהובה או בולגרית? צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר? עקרונית הכל, לבן שולט ספר או סרט? אני לא אנטי ספרים... אבל סרט
ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? שניהם אחלה, קילר קווין טיפה יותר נחמד
מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר

CatsRule

New member
אני רואה שאני לא לבד בתות בננה!

למרות שכתבתי נסטי בתשובות שלי.

WhiteQueen

New member
הרבה זמן לא הייתי פה...../images/Emo168.gif

שם:גבריאלה אוהב את השם? מאוד שם הכי יפה שאתה מכיר: דוריאן " " מכוער " " : יותר מדי גיל: 15 איזור מיגורים: ת"א תחביב: כתיבה, ציור, בישול.... עיסוק: מוזיקאית לעתיד. אוכל אהוב: בשר בקר שתייה אהובה: לא מים? שוקו סויה. תהרגו אותי. מקצוע אהוב:הרמוניה מורה אהובה: המורה להרמוניה מקצוע שנוא: ספורט מורה שנואה: המורה לספורט חשבון או אנגלית? אנגלית. חמש שנים בארה"ב רבותיי. ציון הכי גרוע שקיבלת? 13. באיזה מקצוע? לשון מדעים או לשון? מדעים חנונים או פריקים? שניהם. הם מסתדרים איתי טוב מאוד. חתול או כלב? חתול. קולה או בירה? בירה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל צרפתית או ערבית? צרפתית אתה נמשך לבני מינך? מעט מאד מאמין בחייזרים? כן פלוץ או גרעפס? גרעפס אני מניחה... אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? בריאן ג'ון או רוג'ר? ג'ון פרדי או בריאן? בריאן תפוז או תפוח? לא אוהבת אף אחד מהם. קוקה קולה או פפסי? אף אחד מהם עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית? צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר? מריר ספר או סרט? ספר ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? קלירקווין מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר

ketas

New member
מורה להרמוניה? ../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

מגניבב

bazmaster

New member
עונההההההההההההההההה

שם:אמיר אוהב את השם?כן שם הכי יפה שאתה מכיר: אינה " " מכוער " " :לחעןלעןחווכםע, מכירים ? גיל:17 איזור מיגורים:נצרת עילית תחביב:נגינה,טיסנאות,ציור,צילום... עיסוק:תלמיד אוכל אהוב:שניצל שתייה אהובה:מים מקצוע אהוב:הפקות מורה אהובה:חגית...(תנך) מקצוע שנוא:לשוןןןןןןן מורה שנואה:אונרה יימח שימה חשבון או אנגלית?חשבון?? מה אנחנו בכיתה א'?חחח....מתמטיקה ציון הכי גרוע שקיבלת?28 באיזה מקצוע?לשון מדעים או לשון?מדעים(למרות שלא לומד חנונים או פריקים?אויש.... חתול או כלב?כלב קולה או בירה?בירה פלאפל או פיצה?פלאפל צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?משתדל כמה שיותר צמחי צרפתית או ערבית?צרפתית אתה נמשך לבני מינך?האמ...לא... מאמין בחייזרים?כן פלוץ או גרעפס?גרעפס אולסטאר או פומה?פומה בריאן או ג'ון?ג'ון ג'ון או רוג'ר?ג'ון פרדי או בריאן?פרדי תפוז או תפוח?תפוח קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה עלה ירוק או בל"ד?עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית?צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר?חלב ספר או סרט?גם וגם ביסלי או במבה?במבה קילר קווין או בייסיקל?קילר מסנג'ר או אייסיקיון?איציק

נכנעתי../images/Emo3.gif

שם: נוי אוהב את השם?לא כל כך שם הכי יפה שאתה מכיר:נועה " " מכוער " " :זה דורש להגיד ניצי
(סתם...איך היה בטורנדו?:)) גיל:15 איזור מיגורים:מרכז תחביב:אומנות או נמות:p עיסוק:תלמידה:( אוכל אהוב: משהו איטלקי שתייה אהובה:מים קרים(עם דגש על הקרים) מקצוע אהוב:ספרות,אנגלית והיסטוריה(לא יכולתי לבחור
) מורה אהובה:לאנגלית ולכימיה:) מקצוע שנוא:פיזיקה
מורה שנואה:לספרות(היא טיפשה נו...) חשבון או אנגלית?ברורר שאנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת?אמרתי למורה שאם זה מתחת ל40 אז שתשמור את המבחן אצלה,ומאז לא קיבלתי אותו לעולם אז... באיזה מקצוע?מתמטיקה כמובן מדעים או לשון?שניהם לא משהו חנונים או פריקים?אני תמיד מגיעה לאנשים שהם שילוב:) חתול או כלב?כלב קולה או בירה?בירה חח פלאפל או פיצה?פיצה זה איטלקי,פלאפל לא:p צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?צמחונית בדרך לטבעונות:p צרפתית או ערבית?צרפתית אתה נמשך לבני מינך?לא כרגע מאמין בחייזרים?לא,אני חן?P: פלוץ או גרעפס?מה שתרצו אולסטאר או פומה?יש לי 6 זוגות אולסטאר ואין לי פומה בכלל זה לא מקרי
בריאן או ג'ון?בריאן ג'ון או רוג'ר?רוג'ר
פרדי או בריאן?פרדי תפוז או תפוח?תפוח קוקה קולה או פפסי?קולה עלה ירוק או בל"ד?עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית?
שוקולד לבן/ חלב/ מריר?מריר ספר או סרט?הממ ספר,קודם כל ספר:p ביסלי או במבה?
קילר קווין או בייסיקל?קילר קווין מסנג'ר או אייסיקיון?איסיקיו

clyps

New member
לא בדיוק עוקבת כאן אבל עדיין

שם:שיר אוהב את השם? לא ממש.. שם הכי יפה שאתה מכיר:רותי " " מכוער " " :\= גיל:15 איזור מיגורים:שרון תחביב:הרבהה
עיסוק:תלמידה
אוכל אהוב:סיני שתייה אהובה:מיץ תפוזים מקצוע אהוב:היסטוריה מורה אהובה:רחלי מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה שנואה:המון חשבון או אנגלית?אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת?17 באיזה מקצוע?לא זוכרת מדעים או לשון?מדעים חנונים או פריקים?שניהם חתול או כלב?כלב קולה או בירה?קולה פלאפל או פיצה?פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?הכל צרפתית או ערבית?צרפתית אתה נמשך לבני מינך?כן
מאמין בחייזרים?אפשר לומר פלוץ או גרעפס?איכס אולסטאר או פומה?אולסטאר בריאן או ג'ון?ג'ון ג'ון או רוג'ר?ג'ון פרדי או בריאן?פרדי תפוז או תפוח?תפוז
קוקה קולה או פפסי?פפסי עלה ירוק או בל"ד?שום דבר! גבינה צהובה או בולגרית?צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר?לבן!!! ספר או סרט?ספר ביסלי או במבה?ביסלי קילר קווין או בייסיקל?קילר קווין מסנג'ר או אייסיקיון?מנסג'ר ואם כבר[email protected]
.

Ekrembo

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:אהד
אוהב את השם? בטח
שם הכי יפה שאתה מכיר: מיכל, סתיו, אורלי. שמות נורא סקסיים
. " " מכוער " " :גוצ'ה. גיל:16.5 איזור מיגורים: אשדוד
תחביב: התחביב העיקרי כרגע זה מוזיקה וגיטרות. עיסוק: שמוק. אוכל אהוב: ג'אנק בעיקר.כל ג'אנק. רק שיהיה גיוון שתייה אהובה: מים. מקצוע אהוב: בביצפר? פיזיקה מורה אהובה: מרינה המורה לפיזיקה למרות שהיא שרמוטה. מקצוע שנוא: היסטוריה מורה שנואה: המורה לספרות. חשבון או אנגלית? חשבון ציון הכי גרוע שקיבלת? 17 בצרפתית. 21 בהיסטוריה באיזה מקצוע?נאמר מדעים או לשון?מדעים!!!!!! חנונים או פריקים? לכו תדעו. היום כולם זה כולם חתול או כלב?כלב. קולה או בירה? קולה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל! צרפתית או ערבית?שום כלום! אולי רומנית. אתה נמשך לבני מינך? בני אדם הכוונה? בבדאי. מאמין בחייזרים?תגדירו חייזרים. אני אפילו מכיר כמה
פלוץ או גרעפס? גרעפס. אולסטאר או פומה? ריבוק בריאן או ג'ון? בריאן ג'ון או רוג'ר? רוג'ר פרדי או בריאן? זה כבר יותר מידי. תפוז או תפוח? תפוח קוקה קולה או פפסי? אותו דבר מבחינתי עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית? צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר? לבן ספר או סרט? סרט בגדול ביסלי או במבה? תלוי במצב רוח. כרגע במבה. קילר קווין או בייסיקל? קילר. מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר תודה לכם, אני פה כל השבוע
.

skaramoosh

New member
תגובה

"אתה נמשך לבני מינך? בני אדם הכוונה? בבדאי." הכוונה אם אתה הומו:/

מי אני שלא אענה כמו כולם?

שם: ענבל אוהב את השם? כן שם הכי יפה שאתה מכיר: אין לי מושג. זה תלוי אם מתאים לאותו אדם. " " מכוער " " : כנ"ל גיל: עוד חודשיים 15 שנים על כדור הארץ איזור מיגורים: רעננה תחביב: שיעורים! כייף חיים! (not
) עיסוק: הו כן אני ילדה מאוד עסוקה
(תלמידה) אוכל אהוב: פשטידות של אמא בערב שישי
שתייה אהובה: לא יודעת.. שוקו? מקצוע אהוב: היו יכולים להיות הרבה אם המורות היו טובות מורה אהובה: צביה!! (לשון) מקצוע שנוא: מורה שנואה: לא שונאת.. אבל יש מורות פשוט גרועות כמו אתי חשבון או אנגלית? שניהם כייף. אבל בתקופה האחרונה אני מאוד אוהבת אנגלית (השפה לא המקצוע) ציון הכי גרוע שקיבלת? 45 אני חושבת באיזה מקצוע? בבוחן במדעים מדעים או לשון? לשון!! זה כייף לקבל 100 כל הזמן. (מדעים זה בגלל המורה) חנונים או פריקים? תלוי עד כמה הם פריקים/חנונים חתול או כלב? תמיד רציתי כלב.. קולה או בירה? אין לי מושג.. לא מצליחה לבחור פלאפל או פיצה? ברור שפיצה!! איזו שאלה? צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל. למה להספיד את האוכל הטעםי שאלוהים נתן לנו? צרפתית או ערבית? ובכן.. אני לומדת ערבית אתה נמשך לבני מינך? לא שידוע לי מאמין בחייזרים? מעדיפה לחשוב שהם לא קיימים למרות שראיתי תוכנית ויש סיכוי פלוץ או גרעפס? גרעפס. זה מצחיק ולא מגעיל ומסריח אולסטאר או פומה? לא יודעת.. בריאן או ג'ון? שניהם
ג'ון או רוג'ר? שלושתם שווים מבחינתי פרדי או בריאן? ורק פרדי רמה אחת מעל
תפוז או תפוח? תפוח ירוק. אדום פחות אוהבת. אבל גם תפוז זה אחלה קוקה קולה או פפסי? לא מבדילה בטעם עלה ירוק או בל"ד? מעדיפה לא לענות גבינה צהובה או בולגרית? בולגרית!!! יאמי שוקולד לבן/ חלב/ מריר? ברור שמריר! הכי טעים (ובריא נראה לי) ספר או סרט? ספר.. אחד התחביבים שלי ביסלי או במבה? במבה! הרבה יותר קילר קווין או בייסיקל? יותר כייף לשמוע קילר קווין אבל אני ממש אוהבת את הקטע באמצע בייסיקל מסנג'ר או אייסיקיו? האייסיקיו ממזמן הלך לעולמו

טומטטומטטומ..../images/Emo192.gif../images/Emo19.gif

שם:ישי אוהב את השם?כע!
שם הכי יפה שאתה מכיר:סרח " " מכוער " " :שאלתיאל גיל:17 איזור מיגורים:י-ם תחביב:דברים שונים...
עיסוק:לימודים? אוכל אהוב:בשר!
שתייה אהובה:קולה!! מקצוע אהוב:אקולוגיה מורה אהובה:לוידע מקצוע שנוא:מתמטיקה...
מורה שנואה:לוידע חשבון או אנגלית?ציון הכי גרוע שקיבלת?אנגלית(אני דובר). 0. באיזה מקצוע?הרבה דברים. מדעים או לשון?כלום
חנונים או פריקים?פריקים
חתול או כלב?כלב!
קולה או בירה?קולה!! פלאפל או פיצה?פלאפל! צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?הכל... אם זה כשר.
צרפתית או ערבית?כלום
אתה נמשך לבני מינך?לא היום מאמין בחייזרים?כע פלוץ או גרעפס?גרעפס אולסטאר או פומה?ניו באלאנס! בריאן או ג'ון?בריאן ג'ון או רוג'ר?רוג'ר פרדי או בריאן?פרדי
תפוז או תפוח?תלוי... קוקה קולה או פפסי?אנעי לא מתכוון אפילו לחשוב על לענות על זה!!(קולהB-/) עלה ירוק או בל"ד?שניהם קקי. גבינה צהובה או בולגרית?גבנ"צ. שוקולד לבן/ חלב/ מריר?חלב! ספר או סרט?תלוי ביסלי או במבה?במבה.. קילר קווין או בייסיקל?קילר מסנג'ר או אייסיקיון?מסנג'ר נו אין לי יותר רעיונות אתם מוזמנים לשאול עוד שאלות למה אני טורח לענות על שאלונים כאלה? נמאס לנקות

למעלה