עונה
שם: דניאלה אוהב את השם? חיה איתו (-: שם הכי יפה שאתה מכיר: לא יודעת... " " מכוער " " : שוב לא יודעת (אני גרועה בשאלונים(-
גיל: 13 וחצי... (או משהו כזה) איזור מיגורים: תל אביב... (זה איזור? XD) תחביב: אמממ לא יודעת... לשבת בבית כמו בטטה, לשמוע מוזיקה, לצייר, שטויות כאלה. עיסוק: תלמידה, אבל מנסה להתכחש לזה. אוכל אהוב: שוב, אני גרועה בשאלונים. נניח שפיצה (יום אחד אנחנו השמנים נשתלט על העולם!!! מוהאהא) שתייה אהובה: נסטי לנצח. מקצוע אהוב: זה פרדוקס. (טוב נו לא בדיוק, אני באומנות פלסטית thingy ושם לפעמים מעניין... מורה אהובה: עוד פעם פרדוקס. מקצוע שנוא: אמממ הרשימה כל כך ארוכה... מורה שנואה: גם יש כל כך הרבה (אמרתי לכם שאני גרועה בשאלונים) חשבון או אנגלית? אנגלית ללא ספק. באנגלית אני בקבוצת מתקדמים. במתמטיקה יש לי מורה פרטי והוא ארגנטינאי שמן ומפחיד. ציון הכי גרוע שקיבלת? באמת חייבים לעבור על זה? בטח אפס ויותר מפעם אחת... באיזה מקצוע? מן הסתם לשון או גיאומטריה. אולי אלגברה. מדעים או לשון? "מדעים" יעני ביולוגיה? אממ עדיף ביולוגיה למרות שאני לא מתה גם על זה. חנונים או פריקים? כולם. חתול או כלב? חתול ללא ספק. קולה או בירה? *מחייכת חיוך מפחיד* נסטי!!! פלאפל או פיצה? שניהם סבבה... למרות שכתבתי קודם שאני אוהבת פיצה. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? לא צמחונית רשמית אבל אף פעם לא אוכלת בשר, זה פשוט לא טעים. צרפתית או ערבית? ערבית לא יצא לי אף פעם ללמוד, עם צרפתית אני לא מסתדרת אבל שיהיה צרפתית, זה מצחיק. אתה נמשך לבני מינך? כתבתי בשאלון האחר... אני רק בת 13 אז אני עוד לא יודעת לענות על זה. מאמין בחייזרים? מאמינה בכל דבר עד שאין הוכחה מוצקת שהוא לא קיים. ולא אוהבת שהשאלות מנוסחות במין זכר. פלוץ או גרעפס? גרעפס, יותר מצחיק, פחות מסריח. אולסטאר או פומה? אולסטאר. בריאן או ג'ון? קשה קשה... כרגע אני בתקופת סגידה מתמשכת לג'ון אז נגיד שהוא... ג'ון או רוג'ר? רוג'ר, בכל זאת, כבוד לאפרוח! פרדי או בריאן? ממש לא יודעת. תפוז או תפוח? בננה. קוקה קולה או פפסי? לא סיכמנו כבר שנסטי? עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק... גבינה צהובה או בולגרית? צהובה... (שוב, יום אחד אנו השמנים נשתלט על העולם!!!) שוקולד לבן/ חלב/ מריר? הכל סבבה אבל עדיף מריר. (וואו, קיבלתם ממני תשובה נורמלית. זה נדיר.) ספר או סרט? תלוי איזה. ביסלי או במבה? במבה... קילר קווין או בייסיקל? אני כרגע בהתמכרות לבייסיקל רייס... מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר.
שם: דניאלה אוהב את השם? חיה איתו (-: שם הכי יפה שאתה מכיר: לא יודעת... " " מכוער " " : שוב לא יודעת (אני גרועה בשאלונים(-