שאלון

CatsRule

New member
עונה

שם: דניאלה אוהב את השם? חיה איתו (-: שם הכי יפה שאתה מכיר: לא יודעת... " " מכוער " " : שוב לא יודעת (אני גרועה בשאלונים(-:) גיל: 13 וחצי... (או משהו כזה) איזור מיגורים: תל אביב... (זה איזור? XD) תחביב: אמממ לא יודעת... לשבת בבית כמו בטטה, לשמוע מוזיקה, לצייר, שטויות כאלה. עיסוק: תלמידה, אבל מנסה להתכחש לזה. אוכל אהוב: שוב, אני גרועה בשאלונים. נניח שפיצה (יום אחד אנחנו השמנים נשתלט על העולם!!! מוהאהא) שתייה אהובה: נסטי לנצח. מקצוע אהוב: זה פרדוקס. (טוב נו לא בדיוק, אני באומנות פלסטית thingy ושם לפעמים מעניין... מורה אהובה: עוד פעם פרדוקס. מקצוע שנוא: אמממ הרשימה כל כך ארוכה... מורה שנואה: גם יש כל כך הרבה (אמרתי לכם שאני גרועה בשאלונים) חשבון או אנגלית? אנגלית ללא ספק. באנגלית אני בקבוצת מתקדמים. במתמטיקה יש לי מורה פרטי והוא ארגנטינאי שמן ומפחיד. ציון הכי גרוע שקיבלת? באמת חייבים לעבור על זה? בטח אפס ויותר מפעם אחת... באיזה מקצוע? מן הסתם לשון או גיאומטריה. אולי אלגברה. מדעים או לשון? "מדעים" יעני ביולוגיה? אממ עדיף ביולוגיה למרות שאני לא מתה גם על זה. חנונים או פריקים? כולם. חתול או כלב? חתול ללא ספק. קולה או בירה? *מחייכת חיוך מפחיד* נסטי!!! פלאפל או פיצה? שניהם סבבה... למרות שכתבתי קודם שאני אוהבת פיצה. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? לא צמחונית רשמית אבל אף פעם לא אוכלת בשר, זה פשוט לא טעים. צרפתית או ערבית? ערבית לא יצא לי אף פעם ללמוד, עם צרפתית אני לא מסתדרת אבל שיהיה צרפתית, זה מצחיק. אתה נמשך לבני מינך? כתבתי בשאלון האחר... אני רק בת 13 אז אני עוד לא יודעת לענות על זה. מאמין בחייזרים? מאמינה בכל דבר עד שאין הוכחה מוצקת שהוא לא קיים. ולא אוהבת שהשאלות מנוסחות במין זכר. פלוץ או גרעפס? גרעפס, יותר מצחיק, פחות מסריח. אולסטאר או פומה? אולסטאר. בריאן או ג'ון? קשה קשה... כרגע אני בתקופת סגידה מתמשכת לג'ון אז נגיד שהוא... ג'ון או רוג'ר? רוג'ר, בכל זאת, כבוד לאפרוח! פרדי או בריאן? ממש לא יודעת. תפוז או תפוח? בננה. קוקה קולה או פפסי? לא סיכמנו כבר שנסטי? עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק... גבינה צהובה או בולגרית? צהובה... (שוב, יום אחד אנו השמנים נשתלט על העולם!!!) שוקולד לבן/ חלב/ מריר? הכל סבבה אבל עדיף מריר. (וואו, קיבלתם ממני תשובה נורמלית. זה נדיר.) ספר או סרט? תלוי איזה. ביסלי או במבה? במבה... קילר קווין או בייסיקל? אני כרגע בהתמכרות לבייסיקל רייס... מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר.

michalQ

New member
moi

שם: מיכל אוהב את השם? כן שם הכי יפה שאתה מכיר: אני אוהבת את השמות הרגילים: יעל, אפרת, שירה, נועה וכדומה P: " " מכוער " " : קשת, יונית. גיל: 17 איזור מיגורים: כפ"ס תחביב: קולנוע, לשמוע מוזיקה עיסוק: תלמידה אוכל אהוב: פיצה!1 שתייה אהובה: מיץ ענבים מקצוע אהוב: צרפתית, קולנוע מורה אהובה: המורה לצרפתית, לאנגלית,המחנכת יש לנו מורות חמודות מקצוע שנוא: תנ"ך מורה שנואה:לאזרחות חשבון או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? 25 ? באיזה מקצוע? מתמטיקה מדעים או לשון? שניהם לא סובלת חנונים או פריקים? תלוי איזה חנונים ותלוי איזה פריקים חתול או כלב? כלב קולה או בירה? שונאת שונאת שונאת פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכול צרפתית או ערבית? צרפתית!! אתה נמשך לבני מינך? לא מאמין בחייזרים? לא פלוץ או גרעפס? איכ. אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? בריאן ג'ון או רוג'ר? רוג'ר פרדי או בריאן? נראה לי בריאן תפוז או תפוח? תפוז קוקה קולה או פפסי? שונאת מוגז עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית? גבינה צהובה .. יאמ שוקולד לבן/ חלב/ מריר? חלב ספר או סרט? סרט ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? קילר קווין מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר.

נ ר ו ש

New member
יאללה

שם:
אוהב את השם? בערך
שם הכי יפה שאתה מכיר: לא עולה לי " " מכוער " " : כנ"ל גיל: 15 איזור מיגורים:
תחביב: מוזיקה, לישון, לשחק, לצחוק, לדבר וכו'.. [איזה בן- אדם משעמם אני] עיסוק: תלמידה
אוכל אהוב: עוגות
ומרקים
וקצפת
שתייה אהובה: אייס קפה וקולה מקצוע אהוב: של"ח מורה אהובה: המורה לתנ"ך והמורה לשל"ח מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה שנואה: המנהלת
והמורה לכימיה.. חשבון או אנגלית? אנגלית
ציון הכי גרוע שקיבלת? 33
באיזה מקצוע? מתמטיקה מדעים או לשון? מדעים חנונים או פריקים? פריקים
חתול או כלב? כלב וחתול קולה או בירה? קולה נראה לי פלאפל או פיצה? פלאפל
[אסור לי פיצה
] צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל צרפתית או ערבית? צרפתית אתה נמשך לבני מינך? לא מאמין בחייזרים? לא פלוץ או גרעפס?
גרעפס.. אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? בריאן
ג'ון או רוג'ר? רוג'ר פרדי או בריאן?תלוי במצב רוח תפוז או תפוח? תפוז קוקה קולה או פפסי? פפסי
קוקה
עלה ירוק או בל"ד? עלה ירוק גבינה צהובה או בולגרית? בולגרית שוקולד לבן/ חלב/ מריר? חלב ולבן ספר או סרט? תלוי ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? קשה להחליט מסנג'ר או אייסיקיון? מסן

Ocean Spirit

New member
משעמם לי

שם: Ocean Spirit אוהב את השם? בטח, אני בחרתי אותו שם הכי יפה שאתה מכיר: מישל? לא יודעת, לא מצליחה לחשוב עכשיו " " מכוער " " : סימה גיל: 20 איזור מיגורים: מרכז תחביב: מוסיקה, ריקוד, קריאה עיסוק: סטודנטית אוכל אהוב: לא זוכרת כבר... ויתרתי על כולם לטובת אורח חיים בריא שתייה אהובה: דיאט קוקה קולה (טוב, לא הכי בריא...) מקצוע אהוב: בתיכון היה ספרות מורה אהובה: המורה לאמנות מהתיכון מקצוע שנוא: מתמטיקה (או, בגלגולו האקדמאי - סטטיסטיקה) מורה שנואה: שלא ניכנס לזה... חשבון או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? 0 עגול! באיזה מקצוע? בוחן בגיאומטריה ביסודי מדעים או לשון? מדעים חנונים או פריקים? פריקים חתול או כלב? חתול קולה או בירה? דיאט קולה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת כל צרפתית או ערבית? צרפתית אתה נמשך לבני מינך? לא מאמין בחייזרים? כן פלוץ או גרעפס? neither! איכס! אולסטאר או פומה? neither. לא מתה על מותגים בריאן או ג'ון? ג'ון, על שמירת הכבוד של הלהקה ג'ון או רוג'ר? ג'ון פרדי או בריאן? פרדי, כי הוא היה הלב והנשמה של הלהקה תפוז או תפוח? תפוז קוקה קולה או פפסי? פעם חמישית בערך, דיאט קולה! עלה ירוק או בל"ד? בל"ד, כי שום דבר לא מצדיק סמים, גם לא קלים גבינה צהובה או בולגרית? צהובה שוקולד לבן/ חלב/ מריר? מריר ספר או סרט? ספר ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? Killer Queen מסנג'ר או אייסיקיון? מסנג'ר

mia01

New member
נו טוב...

שם:דפנה אוהב את השם? למדתי לחיות איתו שם הכי יפה שאתה מכיר: " " מכוער " " : גיל:26 איזור מיגורים:השרון תחביב:מוסיקה עיסוק:סטודנטית אוכל אהוב:שוקולד שתייה אהובה:גינס מקצוע אהוב:באוניברסיטה אין דבר כזה.. מורה אהובה: מקצוע שנוא: מורה שנואה: חשבון או אנגלית? אנגלית ציון הכי גרוע שקיבלת? באיזה מקצוע? מדעים או לשון? לשון חנונים או פריקים? חתול או כלב? שניהם קולה או בירה? בירה פלאפל או פיצה? פיצה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צרפתית או ערבית? צרפתית אתה נמשך לבני מינך? נמשכת לצפרדעים מאמין בחייזרים? עד שלא יוכח אחרת... פלוץ או גרעפס? גרעפס... אולסטאר או פומה? אולסטאר בריאן או ג'ון? בריאן ג'ון או רוג'ר? רוג'ר פרדי או בריאן? פרדי תפוז או תפוח? תפוז - פורום כלבים בפרט
קוקה קולה או פפסי? קולה עלה ירוק או בל"ד? ירוקים (ולא עלים...) גבינה צהובה או בולגרית? עיזים שוקולד לבן/ חלב/ מריר? חלב ספר או סרט? תלוי ביסלי או במבה? במבה קילר קווין או בייסיקל? קילר מסנג'ר או אייסיקיון? טלפון

למעלה