שאלון

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo28.gif

שם מלא: לילך כינוי: לילי תאריך לידה: 26.2.87 איפה נולדת: בת ים גיל: 19 וחצי עיר: מודיעין איפה עוד גרת: זהו ביצפר: - כיתה: - מצליח בביצפר: - מזל: דגים מידת נעליים: 38 גובה: 1.62 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: גוונים באיזה צבע: בלונדיניים. ופעם קצוות בוורוד. פירסינג: טבור קעקועים: עוד לא מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: כן שטן: לא סגורה על זה שלום: בכלליות? כן. במזה"ת? לא יש לך גשר: היה עדשות מגע: כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב, דה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: טוב לי עם עצמי האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: אחלה תחבורה אהבה ממבט ראשון: תשוקה ממבט ראשון אהבה בין הומואים ולסביות: מזתומרת? אם קיים? ברור הכי חתיך: כאילו, מהאנשים שאני מכירה? אמממ הראל הכי מוזר: נו סה הכי נשמה: רחלי חיה אהובה: דולפין תכונה טובה: אומרת את האמת בפרצוף תכונה רעה: מתעצבנת מהר קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אממ השיר הזה של אפרת בוימולד בעונה השנייה של השיר שלנו. שכחתי איך קוראים לו. "אבל בת 20 הייתי, לא ידעתי..." כן. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מר וגברת סמית סרט בקולנוע: שודדי הקאריביים שיר ששמעת: כשאת איתי השיר שנתקע לך בראש: ^^ דיסק שקנית: פפףף כמה זמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: מיקס של כל מיני שירים שאני אוהבת האיש שהתקשרת אליו: אורה האיש שהתקשר אלייך: נסטי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מקללת את השעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מתכסה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את הבנאדם שאני אוהבת אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: יוו שאלה קשה. לוויתן או משהו. או כלב. תחביבים: לכתוב, לקרוא, לרקוד, טלוויזיה, שטויות איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית קצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי ממה אתה הכי פוחד: ג'וקים וגבהים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שעבר עליי במשך היום המקום האהוב על חופשה: ארה"ב.. טעם גלידה אהוב: שוקו ממתק אהוב: מרשמלו, במבה מכונית: לא שמה על מכוניות שיעור: - חג: פורים צבע: ורוד שם לבת: דניאל שם לבן: לא הוחלט עדיין תוכנית אהובה בטלויזיה: אליאס דיסק אהוב: יש הרבה דברים אהובים: מגזין: ויוה פלוס? לוידעת מכונית: כבר שאלת מילה אהובה: אין דבר כזה קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: פברואר שחקנית אהובה: קמילה בורדונבה שחקן אהוב: פקונדו ארנה אתר אהוב: תפוז זה אחלה בדיחה: אוי תחנת רדיו: 91.8 חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: ארווייייייי תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל עיר: תל אביב אגם: מה? ים: התיכון ריח: לא יודעת רעש: לא אוהבת רעש!! אוניברסיטה: למי אכפת בעד / נגד להרוג אנשים: רק אם הם ממש טיפשים עישון אצל בני עשרה: עברתי את השלב שאכפת לי, באמת ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: פיצה הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: כן רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לפעמים חברותי: תלוי למי... אהוב: לא ידוע דואג: לאנשים ספציפיים.. חמוד: כןןן וסתם... מה השעה עכשיו: 16:00 כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: נעליים ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב: מחשב

איך אני אוהבת שאלונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם מלא: אביטל גל ליסמן כינוי: טולה, טולוש, טולי, חביתוש , קוקי וכאלה... תאריך לידה: 7.3.1989 איפה נולדת: בישראל? חחחח גיל: 17 ועוד מעט וחצי :] עיר: חולון
איפה עוד גרת: ראשון לציון ביצפר: עכשיו כאילו
-איילון כיתה: עולה לי"ב
מצליח בביצפר: ממוצע 90 עוזר לכם
מזל: דגים מידת נעליים: תלוי באיזה נעל - 39 או 40 גובה: 1.71 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא
פירסינג: באוזניים
קעקועים: יש לי חתלתול על הרגל אבל הוא תכף יירד במקלחת
מספר מזל: אין לי... מאמין באלוהים: אכן כן שטן: טפו
שלום: היי מה קורה
יש לך גשר: היו לי עדשות מגע: היו לי מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: הרבה דברים... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מממ בגב
או בציצי לראות מי בוהה בהם
חחחח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לאדעת.. נטליה אוריירו? חחחח האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: צ'ו צ'ו
אהבה ממבט ראשון: סבבה... אהבה בין הומואים ולסביות: סבבה... הכי חתיך: פקונדו
והאוס
הכי מוזר: מממממ לאדעת... ניקו
הכי נשמה: פקונדו
חיה אהובה: כלב כלב
תכונה טובה: יודעת להקשיב תכונה רעה: חמת מזג קור או חום: ממממ לאדעת... חום? לישון או לקום: לישון
קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: פייי לאדעת יש מלא :] הדברים האחרונים שעשית: הייתי הרגע בימית אלפים אז שחיתי ואכלתי ארטיק סרט מושכר שראית: הארי פוטר 4 - אתמול בלילה סרט בקולנוע: הצד שלו הצד שלה שיר ששמעת: El ombligo del mundo או משו כזה השיר שנתקע לך בראש: still the one דיסק שקנית:בארי ווייט - הלהיטים :] חחחחח הדיסק ששמעת: דיסק צרוב שלי האיש שהתקשרת אליו: ממממ ידיד שלי בבוקר האיש שהתקשר אלייך: ממממ ידיד שלי אתמול בלילה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים ואז אומרת שמע ישראל את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את פקו
או את האוסיייי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: מממ ציפור=] כי ככה תחביבים: לרקוד לצייר לשיר לשחות מממממ לטייל לערוך שיחות נפש... איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית ואפשר לומר גם ספרדית =] אתה בן אדם של לילה או של יום: אני בנאדם של כל היום מצידי=] רגיש לדיגדוגים: כן חחחח מה הדבר הכי חשוב לך? משפוחע
ממה אתה הכי פוחד: שיקרה משו לאנשים שאני אוהבת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על הטלנובלה "חיים שלי" ואני רצינית חחחח המקום האהוב על חופשה: אהבתי מאוד את ארצות הברית אבל אני חולמת על ברזיל וארגנטינה
טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: קליק מכונית: ממממ לאדעת שיעור: חופשי
חג: ממממ אני אוהבת את כולם אני חושבת צבע: טורקיז שם לבת: מריה אליזבת
חחחח סתם לא.. מממ אולי נעמה, רומי, יהלי, כנרת, דריה חחח יש המון שמות שם לבן: יהל [אני מאוהבת בשם הכי צפונבוני בעולם], איתי, איתמר, עומרי.. תוכנית אהובה בטלויזיה: פלורי, 24,אבודים, האוס
,"חיים שלי" דיסק אהוב: מממ לאדעת.. הצרובים שלי דברים אהובים: דברים? לאדעת.. הקיר הטורקיז בחדר שלי, תקרת העננים שלי, הבנדוד היפה שלי ועוד ועוד מגזין: מעריב לנוער
חחח מכונית: לא היה כבר
מילה אהובה: פוסטמה... נראה לי :] קבוצת ספורט אהובה: נבחרת השחייה הצורנית של רוסיה
חודש אהוב: לאדעת.. שחקנית אהובה: שחקנית בטלויזיו
יש המון ולי אין כוח שחקן אהוב: פקו
, יווווו
-> האוס, קיפר סאתרלנד [ג'ק באוור] ומתיוו
->ג'ק שפרד אתר אהוב: תפוז
בדיחה: חחחח תחנת רדיו: 99 או 100 חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: מממ נטליה אוריירו נראה לי חחחח :] תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל עיר: חולוןןןןןןןן אגם: אגם
ים: תיכון ריח: דלק רעש: לאדעת אוניברסיטה: די עם זה... בעד / נגד להרוג אנשים: נגד
רק אם הם במקרה חזבלונים ואז כן עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבא לו ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: בטח שכן בכית: לא צחקת: כן והרבה גרמת למישהו לצחוק: כן כן קנית משהו:קניתי מגנום חחחח הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אני אוהבת הרבה אנשים אז כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: כן
שתית אלכוהול: כן
עישנת מריחואנה: לא
שיחקת מונופול: כן
נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: ברור בכית בסרט: ברור
חשבת שאת הולכת למות: לא
טפו טפו טפו נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא חס ושלום רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לפעמים חברותי: כן אהוב: בקטנה
דואג: מאוד חמוד: נשמאמי
וסתם... מה השעה עכשיו: חמש ומשהו.. חח כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה
סתיו או אביב: לאדעת... סתיו? חורף או קיץ: לא זה ולא זה רעש אחרון ששמעת: בוב ספוג צועק בטלוויזיה ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב זהווווווווווווווווו

yoavn19

New member
עונה חלקית ...

שם מלא: yoav כינוי: yoavn19 תאריך לידה:--- איפה נולדת: רמת גן גיל: --- עיר: --- איפה עוד גרת: ביצפר: כיתה: ח' מצליח בביצפר: כן מזל: בתולה מידת נעליים: 42 גובה: 165 צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: לבלונד ממש חלש פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 19 מאמין באלוהים: ברור שטן: לא שלום: שיגיע יש לך גשר: לא עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: משהו שמרוויחים ממנו הרבה כסף , להמשיך את מה שהמשפחה שלי עושה , בלי עין הרע! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בלשון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מישהו חמוד יותר ממני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: מפחיד אהבה ממבט ראשון: המממ אהבה בין הומואים ולסביות: פעם היה לי חבר מפגר שאהב אותי ורשם לי מכתבי אהבה , אז אני פרסמתי את זה וכולם צחקו עליו (איזה רשע אני!) הכי חתיך: אני הכי מוזר: זה שיושב לידי בכתה ... מדבר על עצמו הכי נשמה: אמא חיה אהובה: חתול תכונה טובה: הממממ תכונה רעה: המממ אולי שטלטן קור או חום: קר בחוץ חם בפנים לישון או לקום: לישון בזמן ולקום מאוחר קרמבו וניל או שוקו: --- שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:משהו של שרית חדד .. אה כן! נדליק ביחד נר הדברים האחרונים שעשית: עניתי על השאלון הזה סרט מושכר שראית: היצ' , ועוד דברים לא מעניינים סרט בקולנוע: ... שיר ששמעת: ... השיר שנתקע לך בראש: ברייק אואי של קלי קלרקסון הנשמה דיסק שקנית: אני מנסה לקנות את של קלי הדיסק ששמעת: ... האיש שהתקשרת אליו:כל העולם האיש שהתקשר אלייך: אומרים שאני מליונר אז שאני אתקשר (בלי עין הרע!) מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולך לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: יוצא מהשירותים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את אמא אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: קוף , כי זה הכי דומה לבן אדם לא? תחביבים: ... איזו שפות אתה מדבר:... אתה בן אדם של לילה או של יום: לא יודע , לא סובל את שניהם רגיש לדיגדוגים: מאד מה הדבר הכי חשוב לך? אמא ממה אתה הכי פוחד: מג'וקים ונחשים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה יהיה מחר המקום האהוב על חופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: ... ממתק אהוב: ... מכונית:... שיעור: אנגלית חג: פסח צבע: ירוק שם לבת: שירה שם לבן: ברק תוכנית אהובה בטלויזיה: פלוריסיינטה דיסק אהוב: קלי קלרקסון (לא שאלו את זה כבר?) דברים אהובים: אמא , אבא, אח , ופלאפון מגזין: ... מכונית: ... מילה אהובה: מיונז , שלולית , קקי קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אלול שחקנית אהובה: ... שחקן אהוב: ... אתר אהוב: ... בדיחה: מילא (מי שמכיר) תחנת רדיו: 100 אפ אם חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: המממ תוספת לפיצה: תבלין מתקתק ארץ: --- עיר: --- אגם: גודברג
ים: _--- ריח: של קקי רעש: פכפוך נחלים אוניברסיטה: בר אילן בעד / נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: בעד (סתם... ) הייתה לך שיחה רצינית: עם החברים שלי זה לא קורה חיבקת מישהו: אמא בכית: בלילה השבוע צחקת: היום גרמת למישהו לצחוק: אתמול קנית משהו: כל יום הסתפרת:לפני כמה זמן
הרגשת טיפש: היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב:היום התגעגעת למישהו: היום האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: כן רכבת על פיל: כן.. אה לא ! (נהפך לי למנטרה) נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת:כן האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן .. במידה מסוימת חברותי: כן אהוב:בערך דואג: בערך חמוד: בערך וסתם... מה השעה עכשיו: 8 ו19 דקות ו10 , ו12 , ו15 שניות! כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה:תפוח קולה או מים: מים סתיו או אביב:סתיו חורף או קיץ:חורף רעש אחרון ששמעת:מזגן ג'ינס או שרוול: מה?!? סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב:מחשב ואי אתם לא יודעים מה קרה לי עכשיו ... אני רגיל כל היום להסתובב עם הפלאפון בכיס ... ולהרגיש כל שניה את הרטט ועכשיו הרגשתי כזה רטט ולא היה לי פלאפון וכזה נבהלתי חבל על הזמן

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני בספק אם אנשים יטרחו

לקרוא את זה שם מלא: אדוה כינוי: וושי תאריך לידה:2.10.1988 איפה נולדת:ביה"ח העמק עפולה גיל: 17 ו10 חודש
עיר: קיבוץ בית קשת איפה עוד גרת: -- ביצפר:סיימתי בתיכון חקלאי ניסויי כדורי כיתה: סיימתי יב' מצליח בביצפר:אפשר להגיד מזל: מאזניים
מידת נעליים: 38 גובה: 1.55
צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער:לאלא באיזה צבע: אמרתי לא! פירסינג: נזם שיירד עם הגיוס קעקועים: NONE מספר מזל: 2 מאמין באלוהים:ישות כלשהי שטן: לע שלום: כן יש לך גשר:לא עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:כרגע שגרירה(לא לצחוק!) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: גב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: נמ החברה של רן דנקר? האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: נוחה אהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות:למה לא? הכי חתיך: אורלנדו בלום נחמד, גם צ'אד.. הכי מוזר: גרע הכי נשמה: נחי מהש"ש לשעבר חיה אהובה: נמר תכונה טובה: עקשנות תכונה רעה: עקשנות
קור או חום: קור לישון או לקום: לישוןןןןןןןןןןןןןןןןן
קרמבו וניל או שוקו: וניל זה יאממ שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:אין קץ לילדות-ברי סחרוף הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: פוף. שנים סרט בקולנוע: ה"פ 4 שיר ששמעת: puede ser-el canto del loco(להקה מומלצת) השיר שנתקע לך בראש: סוכריה של רוני... רק בגלל הפרומואים של רובי
דיסק שקנית: דיסק של MUSE, מתנה לידיד שלי.. הדיסק ששמעת: מממ אינפקטד משרום, אח של נועם מהפורום חורש עליו האיש שהתקשרת אליו: אלעד(גסטאפו) האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:שותה מים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכוונת שעון מעורר את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אני אשמור את זה לעצמי נכון לעכשיו.. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: דולפין... שוחים, צוחקים, ולא עושים כמעט כלום בעצם. והם גם חכמים! תחביבים: מוזיקה,חברות, מחשב, ארומה עם כל אחד בערךך חחח איזו שפות אתה מדבר: עברית, ספרדית, אנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה
רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי ממה אתה הכי פוחד: מוות של המשפחה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על כל מה שעבר עלי היום.. המקום האהוב על חופשה: דרום-אמריקה, יהיה. טעם גלידה אהוב: וניל עם חתיכות אוריאו ממתק אהוב: אלפחור של הבאנה מכונית:כמעט כלדבר שנוסע, אבל מאזדה 3 התחבבה עלי לאחרונה שיעור: אומנות מעשי חג: שבועות צבע: ירוק שם לבת: אפריל, מאי, יולי
שם לבן: ליאור תוכנית אהובה בטלויזיה:אלה שאני הכי אוהבת הן כבר ז"ל... אבל כרגע מגרש ביתי ובנות גילמור דיסק אהוב: senales-erreway דברים אהובים: מגזין: קוסמופוליטן מכונית: כבר שאלתם את זה! מילה אהובה: עפוצה קבוצת ספורט אהובה:בית"ר ג'רוזלם חודש אהוב: אוקטובר שחקנית אהובה: ג'וליה מיי לאב. שחקן אהוב: ג'וני דפ אתר אהוב: תפוזזזזזזזזזזזזזז בדיחה:--- תחנת רדיו:הייתי רוצה להיות פטריוטית ולהגיד קול רגע, אבל גלגל"צ חדר בבית: ה3 שלי ההופעה הכי טובה שראיתי:מוניקה סקס בניצנים תוספת לפיצה: זיתים, גבינה צ'רקסית?(תודו שלכם אין תתוספת הזאת!!מואהאהא ארץ: ארחה, ישראל עיר: עפולה עיר הפשע והרשע
חח סתם סתם האמת שאין ערים חביבות עלי בארץ.. לולאו
אגם: האגם בויסקונסין ליד אינטרלאקן.. וגם זה שבתוך הינדרשן ים: אין על תיכון... באמת באמת ריח: גפרור שרוף.. ו212 רעש: מוזיקה אוניברסיטה: עזבו אותי בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:שיעשו מה בראש ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת:לאאאא.. להמ לעשות לי רגשות אשם נו? הרגשת טיפש: לצערי כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן..
התגעגעת למישהו: לא הספקתי.. האם אי פעם... עישנת: רק נרג שתית אלכוהול: כע עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: ב-רור נישקת מישו : כע התגעגעת למישהו:כע בכית בסרט: קורה לי הרבה משומה חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כע רצית להיות המין השני:לא לא ולא!! התחרטת על דברים שעשית: חחחח כל הזמן עשית אמבטית קצף: כ הייתה לך תאונת דרכים: לא חס וחסה
רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כע פחדת מהחושך: de chiquita שיקרת: כע עברת על החוק ונתפסת:כע האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: כע אהוב: אולי דואג: כע חמוד: חעחע לא.. im evil וסתם... מה השעה עכשיו: 20:51 כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה:תפוזזזזז קולה או מים: קולהקולהקולה סתיו או אביב:סתיו חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: זמרת מפגרת ושמה noelia ג'ינס או שרוול: רוצים סורפרייז? שרוול!!! סנדל או נעל: תנכיות טלויזיה או מחשב:מחשף חשבתי שאני אמות עד אני אסיים את זה!!

למעלה