רק בגלל שיש לי זמן ואף פעם לא עניתי
על שאלון.. נראה עד ךאיפה תהיה לי סבלנות. 1. שם פרטי? ענבל 2. כינוי? ענבי? 3. גיל? 16 4. עיר? ת"א 5. יש אחים? כמה? 3 שני בנים ובת 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים
8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? matchbox 20 9. יש לך אייסיקיו? כן 10. יש לך מסנג'ר? כן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? דנונה דיאט אפרסק 12. יש לכם חיית מחמד?כן 13. הייתם בחו"ל? איפה? כן.ארה"ב אנגליה צרפת טורקיה סלובניה קרואטיה מצרים יוון אוסטריה והממ נראה לי שזהו 14. מידת הנעליים שלך? 40. אני ביג פוט 15. מאמין באהבה? חח כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא ממש 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? הממ עוד לא קרה לי, אז אין לי מושג 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? מה איתם? אנשים רגילים... 19. מאמין בגורל? לא 20. מאמין בה'? לא 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? איזה שאלה מטופשת ברור שוניל! 24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית. ואני יודעת לספור בפולנית ויידיש וגם טיפ טיפונת צרפתית 25. בן אדם של יום א לילה? הממ גם וגם 26. רגיש לדגדוגים? חח קצת 27. יש חבר/ה? לא
28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? בשנה? חח המון 29. התחביב האהוב עליך הוא? תחביב? כבר מזמן אין לי "תחביבים" [לא סובלת את המילה הזאת!] 30. עברת על החוק? לא 31. נרדמת בשיעור? כן! היום בישעור וידיאו ארט 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? וואו יש הרבה. פעם נקרעו לי המכנסיים בבית ספר, ופעם דברתי על מישהו והוא היה מאחורי ושמע הכל. 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? ביום שני! 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? רציניות אף פעם... סתם בצחוק, לא מזמן 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך?חחח מה אני איזה "גברגבר" שמגינה עלה כבוד שלי
37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? חחח כנ"ל 38. שם אהוב לבן - יונתן 39. שם אהוב לבת - דניאלה 40. שם אהוב לכלב - צ'אבי ופלוטו! 41. בגדת אי פעם? לא, אבל קצת הרגשתי כאילו כן 42. בגדו בך? לא 43. מה דעתך על בגידות? זה דבר מסריח. ואני בחיים לא אסלח על בגידה 44. מה הפחד הכי גדול שלך? נחשים:-S 45. מה החלום הכי גדול שלך? להצליח 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? חח אין 47. זרקו אותך? כן=\ [אז תחפרו בדברים לא נעימים... טוב] 48. אתה זרקת? יאפ 49. מה התכונה הכי בולטת בך? המממ אין לי שמץ. אני די אחראית 50. מה היית משנה בך? ביישנות מול המין השני! וקצת השגיות יתר חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? יש הרבה כאלה. אבל אני מניחה שאמא! 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? שאלה דפוקה. נקסט 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? ידיד טוב וחברה טובה שאנחנו כבר לא בקשר ממש קרוב והדוק. אבל בדיוק אתמול דברתי איתו! 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? וואו יש הרבה. זה לפחות 4 חברים קרובים 55. הבן אדם הכי מצחיק? חברה אחת, פשוט קורעת מצחוק! 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? הממ סבתא? 57. הבן אדם הכי מוזר? איזה מישהו מהשכבה שלי שמתבודד כל הזמן ולפעמים יש לו יציאות מוזרות 58. הבן אדם הכי יפה? המממ איזה מחולניקית מהשכבה שלי 59. הבן אדם הכי קרוב? יש 3. וואו איזה מוזר. הוספתי בן אדם קרוב בחודש! 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? הממ חברה אחת מהבית ספר הקודם 61. הבן אדם שסומך עליך? הממ אני לא יודעת תשאלו אותם 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? אמא! 63. הבן אדם הכי כשרוני? איזה מישהי מהשכבה שלי שמציירת מדהיםםםםםם 64. הבן אדם הכי חברמן? חח חברמן? הידיד הכי טוב. יש לו ככ הרבה חברים! 65. הבן אדם הכי מניאק? הממ איזה ביצ' מהשכבה שלי 66. הבן אדם הכי אמיתי? זאתי מהבן אדם שאני סומכת עליו 67. הבן אדם הכי מצליח? המממ לא יודעת! אבא? 68. הבן אדם הכי ספאמר? חחח איזה מישהי מהצופים! די לשלוח ספאם! 69. הבן אדם הכי צפוי? חברה אחת וידיד 70. הבן אדם הכי לא צפוי? הממ אין כזה. אני צופה את צעדיהם של כל חברי! 71. הבן אדם הכי חכם? אמא 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? הידיד הכי טוב 73. הבן אדם הכי מסטול? כנ"ל 74. הבן אדם הכי חרמן:כנ"ל 75. הבן אדם הכי רומנטי? אני חושבת שאני! 76. הבן אדם הכי זיין? חח חברה מעולה מבית ספר
77. הבן אדם הכי זיין שכל: מישהי מהצופים 78. הבן אדם הכי רגיש? אני חושבת ששוב זאת אני 79. הבן אדם הכי וותרן? כנ"ל 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: איזה חתיך מבית ספר
82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד? 3 חברות טובות והידיד 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? הידיד 84. הבן אדם הכי פופלארי? הידיד 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? חברה טובה מבית ספר קודם 86. הבן אדם שאתה הכי מבין אותו? אני חושבת שאני מבינה את כל החברות שלי 87. הבן אדם הכי עשיר: =\ 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? הידיד. די הכל פה ככ דומה 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? הא? 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? :-\ 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? חח חברה מעולה מבית ספר. הילדה לא יודעת לקלל! 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? חחחח יש הרבה
93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? גרר אותו חתיך מבית ספר 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? בדירה משותפת עם כל החברות במרכז ת"א 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? חברות 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? =\ 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם?=\ 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? חה חה חה. איזה כלבה מהכיתת אמנות שלי שכל הזמן מצליחה להתחמק מצרות! 100. הבן אדם שהכי עוזר לך?=\
על שאלון.. נראה עד ךאיפה תהיה לי סבלנות. 1. שם פרטי? ענבל 2. כינוי? ענבי? 3. גיל? 16 4. עיר? ת"א 5. יש אחים? כמה? 3 שני בנים ובת 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים