שאלון

כנרת 2002

New member
שאלון

שלום, אני עושה עבודה ובמסגרת העבודה אני צריכה כמה שיותר אנשים שימלאו את השאלון הזה. תודה לכל מי שעונה. פרטים אישים: מין :זכר/נקבה גיל: ___ ישוב:______ 1)"לעולם לא יהיה שלום עם הערבים." האם אתה מסכים עם האמירה? כן/לא 2)האם לדעתך כל הערבים תומכים בטרור? כן/לא 3)האם אין הבדל בין ערביי ישראל לערבים פלסטינים, ביחס שלהם ליהודים. כן/לא 4)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי פלסטיני (במסגרת יוזמה של ביה"ס/ תנועת נוער/מקום עבודה)? כן/לא 5)האם תהיה מוכן להיפגש עם ערבי ישראלי? כן/לא 6)האם יש הבדל בין ערבים ובין בני עמים אחרים, כבני אדם? כן/לא 7)האם לדעתך רוב ערבי ישראל תומכים בפלסטינים? כן/לא 8)האם לדעתך יש לשפר את היחס לערבים בארצנו? כן/לא 9)האם תהיה מוכן לגור בשכנות עם ערבי ישראלי? כן/לא 10)"כל הערבים אותו דבר". מה דעתך על האמירה הזו?

הממ.....

נקבה ירושלים 1. לא 2. לא 3. כן יש הבדל 4. כן 5. כן 6. כן, כל אחד הוא חד פעמים. כל עם שונה ומיוחד בדרך שלו עם זה טוב או רע זה כבר סיפור אחר…. 7. לא יודעת 8. כן 9. כן 01. נגד

melindo

New member
תשובותי

זכר בן 14 וחצי ראשון לציון 1.לא 2.לא 3.כן 4.כן 5.כן 6.לא 7.כן 8.לא 9.כן 10.אימרה מטומטמת

כיאוס

New member
תשובה

נקבה/ 17/ בנגב 1. לא 2. לא 3. לא 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. לא 9. כן 10. כל בנאדם הוא אינדיוודואל בתוך החברה, כל בנאדם שונה מחברו וכמו שלא כל היהודים הם אותו דבר כך גם הערבים.

mr. man

New member
תשובות שלי

זכר/16.5/באר שבע 1. לא 2. לא 3. לא 4. כן 5. כן 6. לא 7. כן 8. כן 9. כן 10. לא נכון. הם נהיים אותו דבר כתוצאה משטיפת המוח שהם עוברים, אבל הם לא. כמו שכיאוס אמרה, כל אדם הוא אינדובידואל.

תשובון

נקבה,41,יישוב עירוני גדול 1. לא 2. לא 3. לא 4. כן 5. כן 6. לא 7. לא עשיתי שום סקר, אז אינני מרגישה שיכולה לחוות דיעה. 8. כן 9. כן 10. כל היהודים אותו דבר??? כל הנוצרים אותו דבר?? כל הסינים אותו דבר??? כל בני הנוער אותו דבר??? כל הנשים אותו דבר??? כל הגברים אותו דבר??? מה זאת השטות הזאת???

galitay

New member
תשובות

זכר 18 קרית חיים 1.לא 2.לא 3.לא 4.כן 5.כן 6.לא 7.כן 8.לא 9.לא 10.ממש לא נכון יש כאלו ששונאים אותנו כי אנחנו יהודים ויש כאלה ששונאים אותנו כי אנחנו ישובים פה במקומם ויש כאלה שפשוט רוצים את המדינה הזאת לעצמם

d_style

New member
-->

זכר, 18, נתניה 1. לא 2. לא 3. לא 4. לא 5. כן 6. לא 7. כן 8. לא 9. לא 10. שולל

למה לא?....

זכר 17 אזור חדרה 1) לא 2) לא 3) לא. יש אבדל. 4) כן 5) כן 6) לא 7) כן 8) כן. למען האחווה. 9) כן 10) הייתי משתדל לכבד את דעתו של מי שיומרא.

למעלה