ווי מגניב^^
הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? כןכן!D::: הלוואי.
אם כן, מה היית עושה על הבמה? -תשובתסאדומאזובעוד1..2..3- לא יודעת מה שהם היו מבקשים. LOL אם ברט היה נותן לי תמיקרופון הייתי שרה תשיר שהם שרים ברגע הזה.. או שאם היה שקט הייתי צורחת דה יוזד רוקס!~%#@^$^$# או משהו כזה
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) אממ.. מהתקופות הקודמות לאלבום הראשון..
ולמה? כי לא יודעת אולי כי אז הם היו חדשים ו"חדשים" לעולם הזה של תעשיית מוזיקה וכו'..הם יותר שמרו על מי שהם ומה הם רוצים להעביר.. הראשוניות הזאת שיש לכל להקה.
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? ברט\קווין
מה הייתם עושים? עם ברט בטח הייתי מדברת על השירים, על הליריקס יותר נכון.. על מה שעבר עליו.. הייתי מנסה לדחוס את כל החיים שלו ביום אחד, סתם כדי שיספר לי..כדי שאני אדע יותר מי הוא עם קווין? סקס דראגס רוקנרול בייבי
דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אפחד |=
ולמה?! למה שאני אעיף? כל אחד תורם ללהקה הזו והמון
הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? וואי.. בטח הייתי חופרת לו בחדר חח והייתי לוקחת משהו סימבולי כמו הגיטרה הראשונה או משהו כזה. למרות שחבל. הם בטח ירצו לשמור אותה
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? חח מה זה חשוב? העיקר מדה יוזד!
ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם הייתי לבד בטח קופאת במקום כמה שניות ואז ניגשת אליו.. .אם זה עם מישהו הייתי אומרת פאק זה %$#%@ מדה יוזד!$#@@ בוא נלך להגיד לו משהו!
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? שום דבר |=
ולמה? כי אני מאמינה שלכל שיר יש את הסיבה שהוא נכתב וערך בשביל מישהו.. גם אם הלחן לא משהו\המילים לא קשורות וכו', מישהו כתב את השיר הזה והשקיע בו משהו.. וכל שיר מסמל דבר אחר לאנשים אחרים. ככה שאף שיר לא הייתי מוחקת.
לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) הייתי עושה את קווין מחומצן שוב!!! זה היה כל כך יפה לו! וברט ..זה לא ממש משנה.. מה שהוא עושה זה נראה טוב. חח
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? ואי.. בטח הייתי כותבת להם משהו ממש ממש ארוך [בהבטחה שהם יגיבו או לפחות יקראו!
] והייתי מספרת להם מה הם בשבילי.. ושאני אוהבת אותם מאוד.. ושיבואו לארץ! ^^. הבלונד של קווין ז"ל
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק! הדגשתי לבד כמו מניאקית חח