שאלוןD:

Rose131

New member
שאלוןD:

גנבתי מפורום HIM שגנבו מפורום מקפליי
עם קצת שינויים, כמובן.
הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? מה הייתם עושים? דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם?

היהיהיההי משחקקק :]]]]]]]]

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? בטח! אם כן, מה היית עושה על הבמה? הייתי קופצת ומשתוללת ושרה ומשתוללת ורוקדת בלי סוף!!! קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) לתקופה של האלבום הראשון והשני שלהם ולמה? כי ברנדון היה, והם היו צעירים, והיו משתוללים, והיו עושים מוזיקה טובה. (לא שהיום הם לא עושים מוזיקה טובה, חס וחלילה) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? מתלבטת בין ג'ף לברט... אממ יום שלם עם ברט הישן מה הייתם עושים? אני לא אגיד לכם, זה גס דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? מה?! לא... אני אתאבד ולמה?! ~איןלימושגאנימתה~ הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את ברט ואת ג'ף!! לתלות בחדר ולשים על המדף... המדף ריק מאז שנשבר שעון החול
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? את ג'פה ומה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת עליו ומתנצלת על האגרסיביות וגסות הרוח, ומראה אותו לחבר שלי כדי שיראה איך הוא צריך להראות ומה זה גבר אמיתי! אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? אף אחד מהם. ולמה? כי כולם מושלמים! לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) לברט את השיער השחור ולקווין את השיער בלונדיני. לג'פה לא הייתי מחזירה את הראסטות, אני אוהבת את התסרוכת שיש לו כיום דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? שירים שכתבתי, מכתב מאוד חריף שדורש שיגיעו להופיע בישראל, ואת החוטיני האהוב עליי. סתם את החוטיני לא

dashaYO

New member
D::

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? להה!#$%$%@^ אם כן, מה היית עושה על הבמה? אמממ אמממ מתה:) קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? [בלי קשר- אני כזה קוראת "קיבלת מכונת.." וכזה חושבת "מה קיבלתי? מכות? OO" ] ות'אמת לא הייתי חוזרת :/ אוהבת אותם תמיד. אבל אם כבר מכונת זמן הייתי נוסעת לעתיד כדי שיוציאו כבר משו חדש >=D ולמה? ככה P: אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? ברטוש מה הייתם עושים? קודם היינו הולכים לאכול ואז היינו הולכים להיפגש עם חברים שלו שבייייי דה וויי הם מלא אנשים שאני סוגדת להם ואחרי זה היינו הולכים לבית שלו ורואים ס'סרט אימה 8) ובסוף הייתי אונסת אותו. סתם זה לא נקרא אונס כי הוא *בעלי*. [מזכיר לי את הקטע שהיה ליפני ס'חודש שאיש אמר שאישתו אנסה אותו XD] ראיתם מה זה? כבר תיכננתי הכל 8) דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? רגע אבל זה לא הגיוני, נגיד ונמאס להם מברט ואני אגיד להעיף את....לא יודעת מישו אחר. כילו זה לא יפתור ת'בעיה שלהם! O::~ חוץ מזה לא הייתי מעיפה אפחד. אלא אם כן הוא עשה משו רשע והוא לא ברט או ג'ף ולמה?! להלה הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? ויברטור. סתם מאיפה לי |: את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? ברט וג'ף? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? מנסה שלא להיתנהג במוזרות. |: אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? לא הייתי מוחקת ולמה? 3> לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? אוהבת ת'שיער שלהם עכשיו |: וגם לא ממש אכפת לי XD דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מתנהXD?

O L g i T

New member
משעמם לי ..

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? ברור אם כן, מה היית עושה על הבמה? מזיינת את גף מול כולם קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) תקופת האלבום הראשון, דההה ולמה? הם היו כאלה מדהימים אז.. וזה כזה נוסטלגיה. והם גם היו יותר יפים .~או השטחיות~ אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? גף מה הייתם עושים? מזדיינים חחחחח סתם כאילו כן אבל היינו מדברים ככ הרבהההה דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? ולמה?! ... הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? בטח כמה דיסקים שיש ברשותם שלעולם לא אוכל להשיג ... את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות?גף וברט... לאדעת.. ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אממ לאדעת .. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? ולמה? רק 3 ???? אוקיי אממ קאט אפ אנגלס, לט איט בליד, אול דאט אייב גאט, ועוד הרבה הרבה לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מכתב...אני מניחה

GD ROCKS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? אונסת את הבלונדי ששכחתי מה שמו. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לתקופה של the used (כאילו האלבום). כשהם היו סקסיים וצעירים. קיצור לאיודעת זאת פשוט ה-תקופה שלהם. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? הבלונדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הא שיט, הוא כבר ממזמן לא בלונדי נכון? ~___~ מה הייתם עושים? לאיודעת. אונססססססס (דרךאגב אני יודעת שאני רושמת כמו פפפאאאאקקקצצצצצצהההההה אבל עזבו אותי.) דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? דן! ולמה?! כי הוא עיצבן אותי מאז הוא מתמיד, הוא מחליף את ברנדון ואני עדיין לא משלימה עם זה שברנדון לא איתם יותר.. למרות שאני כבר ממזמן לא שומעת דהיוזד אבל ניחא הוא היה חמוד מידי;; הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? גיטרות.. ואם נגיד לאחד מהם אין גיטרה בבית אז את המכונית או משהו חחחחח. את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? הבלונדי וברט ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אין לי מושג.. בטח סתם אצעק כמו איזה פרחה קטנה "דה יוזדדדדד החיגדחהמגילח" אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? הו. Find a Way With Me Tonight (שיר חופר רצח) Smother Me ולמה? לא להרוג!!!!! הכי פחות התחברתי אליהם. וקשה מדי להעיף דיסק מהדיסקים הקודמיםX: לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) שברט יחזור להיות כמו פעם. שהבלונדי יחזור להיות בלונדי, גף נראה מגניב תמיד חח, ודן להפוך אותו לברנדון S: דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? אולי הייתי מכינה להם ספר כזה עם מכתב ושמה שם תמונות שלהם ומשקיעה לאיודעת.

הוא לא רק בלונדי! הוא קווין! אני מבקשת ../images/Emo11.gif

"בטח סתם אצעק כמו איזה פרחה קטנה "דה יוזדדדדד החיגדחהמגילח""
|מתה|

Broken sound

New member
וואו מתאים ליD:

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?בארור. אם כן, מה היית עושה על הבמה?האל אין לי מושג קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) התקופה של מייבי מאמורי. ולמה?התקופה הכי טובה שלהם,מבחינת הכללל.וגם ברנדון שמה. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה?וואו. אני חושבת שברט. מה הייתם עושים?מה לא.הוא מושלם. דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אין מצבבב ולמה?! הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?חחחחחחחחחח את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות?די נו באמת.ברט נראלי. ומה הדבר הראשון שהיית עושה?די מתחרפנת נראלי.הולכת מדברת איתו.מנסה להיראות רגועה. אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת?פחחחח בחיים לא. ולמה? לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? בטח מכתב עם מלא חפירות ועוד כמה שיט כאלו

ווי מגניב^^

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? כןכן!D::: הלוואי. אם כן, מה היית עושה על הבמה? -תשובתסאדומאזובעוד1..2..3- לא יודעת מה שהם היו מבקשים. LOL אם ברט היה נותן לי תמיקרופון הייתי שרה תשיר שהם שרים ברגע הזה.. או שאם היה שקט הייתי צורחת דה יוזד רוקס!~%#@^$^$# או משהו כזה קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) אממ.. מהתקופות הקודמות לאלבום הראשון.. ולמה? כי לא יודעת אולי כי אז הם היו חדשים ו"חדשים" לעולם הזה של תעשיית מוזיקה וכו'..הם יותר שמרו על מי שהם ומה הם רוצים להעביר.. הראשוניות הזאת שיש לכל להקה. אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? ברט\קווין מה הייתם עושים? עם ברט בטח הייתי מדברת על השירים, על הליריקס יותר נכון.. על מה שעבר עליו.. הייתי מנסה לדחוס את כל החיים שלו ביום אחד, סתם כדי שיספר לי..כדי שאני אדע יותר מי הוא עם קווין? סקס דראגס רוקנרול בייבי
דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אפחד |= ולמה?! למה שאני אעיף? כל אחד תורם ללהקה הזו והמון הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? וואי.. בטח הייתי חופרת לו בחדר חח והייתי לוקחת משהו סימבולי כמו הגיטרה הראשונה או משהו כזה. למרות שחבל. הם בטח ירצו לשמור אותה
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? חח מה זה חשוב? העיקר מדה יוזד! ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם הייתי לבד בטח קופאת במקום כמה שניות ואז ניגשת אליו.. .אם זה עם מישהו הייתי אומרת פאק זה %$#%@ מדה יוזד!$#@@ בוא נלך להגיד לו משהו! אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? שום דבר |= ולמה? כי אני מאמינה שלכל שיר יש את הסיבה שהוא נכתב וערך בשביל מישהו.. גם אם הלחן לא משהו\המילים לא קשורות וכו', מישהו כתב את השיר הזה והשקיע בו משהו.. וכל שיר מסמל דבר אחר לאנשים אחרים. ככה שאף שיר לא הייתי מוחקת. לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) הייתי עושה את קווין מחומצן שוב!!! זה היה כל כך יפה לו! וברט ..זה לא ממש משנה.. מה שהוא עושה זה נראה טוב. חח דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? ואי.. בטח הייתי כותבת להם משהו ממש ממש ארוך [בהבטחה שהם יגיבו או לפחות יקראו!
] והייתי מספרת להם מה הם בשבילי.. ושאני אוהבת אותם מאוד.. ושיבואו לארץ! ^^. הבלונד של קווין ז"ל
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק! הדגשתי לבד כמו מניאקית חח

ואי איזה שאלון חמוד

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? יאפ. אם כן, מה היית עושה על הבמה? גונבת לקווין את הגיבסון אס.ג'י סטנדרט האדומה המהממת שלו, מנגנת איזה שיר וחצי, יורדת מהבמה ולוקחת את הגיטרה איתי. (נו מה, אני אוהבת את הגיטרה הזאת יותר משאני אוהבת אותו! ואף פעם לא יהיה לי כסף לקנות אחת. הוא עשיר. יש לו מיליון. זה לא כזה נורא לגנוב לו!) קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) 2002, הדיסק הראשון.. ולמה? כי זאת אחת התקופות הכי הכי טובות שלהם. :) אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? קווין מה הייתם עושים? הממ, דברים. דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? דן ולמה?! כי אני רוצה את ברנדון שלי חזרה! ): הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הגיבסון של קווין. D: (פלוס מגבר, פלוס פדאלים, או בקיצור- את כל הציוד שלו. ) את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דה יוזד את מי היית רוצה לראות? קווין וג'ף ומה הדבר הראשון שהיית עושה? ניגשת אליהם בתמימות ולא מתנפלת עליהם בהיסטריה כדי שלא יברחו ממני XD אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? פואטיק טרג'די, ואת כל שאלוו בליבר ולמה? פואטיק טרג'די כ"כ מעצבן אותי, ושאלו בליבר היה מיותר לגמרי.. כל השירים שלו כבר התפרסמו לפני כן חוץ מ3.. וה3 האלה לא בדיוק מבריקים.. קיצר, הוא מיותר לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) ברט - לתקופה 2002, שיער עד הכתפיים, שחור קווין - בלונד ג'ף - מה שבא לו, אני אוהבת את כל מה שהוא עושה בשיער דן - הממ, שישאר כמו שהוא ברנדון (
) - מוהאק
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? המממ.. איןלימושג..

mayu101

New member
עונה..

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה?ברורורררר!!!! אם כן, מה היית עושה על הבמה?רוקדת?ונדבקת לכלום. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה)P-:לא יודעת זה קשה להחליט! ולמה?:/ אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה?ג'פה מה הייתם עושים?הייתי רוצה לדבר איתו.הוא נראה לי איש מיוחד דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה?אפחד!איזו שאלה אכזררית
ולמה?! הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת?אחד מחברי הלהקה נחשב לחפץ? את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות?ברט וגפה..:] ומה הדבר הראשון שהיית עושה?הולכת לקחת חתימה ומתעלקת עליהם.או הייתי מתעלפתD: אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת?
אז ככה זה הולך ההאא?BAY ולמה?לאדעת נראלי שהייתי מוחקת הוא מעצבן אותי לפעמים לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה)לא יודעת..0_ם דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? אותי,בתוך קרטון..XD

"אותי, בתוך קרטון" XDD

הרגת אותי
אני לא מאמינה שאת לא אוהבת את BAY :| גם אם היית רוצה לא הייתי נותנת לך לעולם למחוק אותו

mayu101

New member
../images/Emo9.gif

אני בחיים לא אמחק אף שיר של דה יוזד..! זה הלהקה הכי הכי הכי אהובה עלי!
אפילו יש לב להדגשה! אני פשוט לא מתחברת לBAY יש תקופותל שכן ממש בא לי לשמוע אותו ותקופות שלא.. (איזה חפירות!)

לא התכוונתי לחפור :|

זה כמו מה שיש לי עם Wake the dead... לפעמים אני לא אוהבת לשמוע אותו. ולפעמים אני הכי אוהבת לשמוע אותו

למעלה