שאלוןD:

אני חולה :|

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי". היית עולה? אל תהרגו אותי אבל לא..כאילו וואו הייתי עולה ו..מה הייתי עושה?אונסת את ברט? אם כן, מה היית עושה על הבמה?.. קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) אמ..תקופת אין לאב אנד דת' D: ולמה? כי..אה..ככה
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? ברט מה הייתם עושים? אמ..מדברים סביר להניח
דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיפה? אף אחד.. ולמה?!.... הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי. מה היית גונבת? את הגיטרות של קווין :O את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? קווין וברט אני חושבת
ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אונסת אותם ,לא ,סתם הייתי מבקשת חתימה וכאלה
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? לא יודעת..אה..אין ממש.. ולמה?.. לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך. איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) X: אין משהו מועדף
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו! מה היית נותנת להם? מכתבים לכל אחד עם חפירות ככל הנראה

Because Of May

New member
אוקי, אני ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

הלכת להופעה של דה יוזד, את עומדת שורה ראשונה יחד עם החברות הכי טובות שלך, לפתע ברט\ג'ף\דן\קווין מצביע עלייך קורץ ואומר "בואי".
היית עולה? בטח שכן! לא הייתי מפספסת הזדמנות כזאת!
אם כן, מה היית עושה על הבמה? אני מניחה שצורחת איתם את כל השירים ואח"כ חוטפת את קווין
(או לפחות אחת מהגיטרות שלו
)
קיבלת מכונת זמן ואת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של דהיוזד שהיית רוצה...
לאיזה תקופה היית חוזרת? (אפשר לצרף תמונה) של האלבום הראשון...
ולמה? כי הם היו כ"כ ראשוניים אז, והם עשו מוזיקה מעולה וברט היה נראה טוב ולא שמנמן
אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי דהיוזד, מי זה היה? ג'פה
. לא הייתי מפסיקה לצחוק לרגע נראלי XDD ואם לא אז קווין...
מה הייתם עושים? וואי, כ"כ הייתי הולכת עם ג'פה ללונה פארק
(ועם קווין הייתי עושה דברים אחרים |גבגבות|)
דה יוזד מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד[אהמאהמ ברנדן?!] ואת יכולה לקבוע את מי להעיף.
את מי היית מעיפה? אף אחד! מה זו השאלה הזו?
ולמה?!
הלכת לתומך ברחובות יוטה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצי.
מה היית גונבת? את כולם?
את הולכת ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי דהיוזד את מי היית רוצה לראות? קווין וברט או קווין וג'פה
ומה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת עליהם, מתעלקת עליהם ולא עוזבת אותם בחיים |פאנגירל|
אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי דהיוזד, .איזה שירים היית מוחקת? כנראה שכמה משאלואוו ביליבר...
ולמה? כי הוא לא טוב?
לו היית מעצבת השיער האישית של דהיוזד והיית יכולה להחזיר אותם לתקופת השיער האהובה עליך.
איזה עיצוב/צבע שיער היית מחזירה לכל אחד מהם? (גם פה אפשר לצרף תמונה) ברט- שיער שחור, קווין- בלונדיני. ג'פה ודן- הייתי משאירה כמו עכשיו
(דמיינו את התמונה הזו עם דן
)
דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את דהיוזד ואת יכולה להביא להם דרכו כל דבר שרק תחפצי בו!
מה היית נותנת להם? אעאעאעאעאע! אממ תמונה שלי, חולצות לכולם שכתוב עליהם "Israel- ASAP!", מכתב שדורש מהם להגיע לישראל, דגל ישראל וכמובן שהייתי מודיעה את זה פה בפורום אז בטוח שהיינו מכינים להם ספר שיגרום להם להגיע לפה
(היי, אולי באמת נעשה את זה?!
)

ALaViGnE

New member
איזה מפגר וילדודיתי כל השאלון הזה

מי המוכשר שהמציא את השאלות הדמיוניות האלו? אני סתם אוהב אותו כי עבורי הוא מציאות ולא ילדותי :)

וואלה.

אתה מחקת שלושה שירים מההיסטוריה של דה יוזד? זה חדש לי. אתה לקחת משהו מהבית של אחד מחברים הלהקה? גם את זה לא ידעתי. אתה עלית על הבמה בזמן הופעה? גם את זה, לא ידעתי. זה שפגשת אותם ברחוב לא אומר שהשאלון הזה מציאות בשבילך, כי הוא לא, והוא לא יהיה. ואם זה כל כך מפריע לך, תפסיק להכנס לכאן.

ALaViGnE

New member
אואץ זה הולך לכאוב .....

פגשתי אותם ברחוב... טיילתי לבד עם ג'פה שעתיים.... הוזמנתי על ידי ברט לשבת איתם לפני ההופעה בבקסטיג... ראיתי אותם מופיעים בלייב.... נתתי לברט מתנה ממני. וגם יש לי תמייל ותטלפון של ג'פה. כן זה דיי הרבה נראה לי והרבה יותר ממה שאת איי פעם תצליחי לעשות :) רק חבל שפיספסת אותם בישראל ב 2002 מואהאהאההאה חחחחחחחחחחחחחחח אואץ אואץ אואץ

על מה דיברת איתם? ../images/Emo13.gif

מי הכי נחמד?! נכון שג'ף? הוא נראה הכי נחמד. קווין נראה הכי פחות סימפטי... עם איזה שירים הם הופיעו??

אני רצינית...

אני באמת רוצה לדעת. אתה פגשת אותם! אתה דיברת עם ג'פה! אני חושבת שאתה לא מבין, הם לא סתם אנשים, הם הלהקה האהובה עליי, וזה מעבר לאהבה שלי למוזיקה שהם עושים, זה גם מה שעומד מאחוריה. הוא לא נתן לך את הטלפון והמייל שלו בלי סיבה, זו בטח הייתה שיחה רצינית, ובטח קיבלת על הרבה שאלות המון תשובות על דברים שלא ידעת, ועל דברים שאני לא יודעת. הם שינו את החיים שלי מקצה לקצה, ואני אוהבת אותם. אתה דיברת איתם! ואני באמת, באמת רוצה לדעת על מה.

ALaViGnE

New member
מאוחר מידי... אם את רוצה

עוד שבועיים אני פוגש את אווריל לאוין לשיחה ארוכה מאוד אני אספר לך מה היה שם :) בלי קשר אני אספר

האמת שאת אווריל אני לא אוהבת כל כך..

מתי שתרצה תספר על השיחות שלך איתם, אני אשמח לקרוא.

למעלה