שאלונים לתחילת שבוע

behappy

New member
שאלונים לתחילת שבוע

(נגנב וכו' מהפרעות) שעה אהובה ביום? מתי התעוררתם היום? אוהבים לישון? מהו השיא שלך בשינה? קרה פעם שלא ישנת יום שלם? איזה פלאפון יש לך? של איזו חברה? ממתי הפלאפון? החלפתם פעם? כמה פעמים? מאמין בקסמים? אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? איזו חייה היית רוצה להיות? איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? תיק צד או על הגב? אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? מהו הספר הכי טוב שקראת? היית רוצה להגיע לירח? גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? מתי התאהבת לראשונה? יש לך חבר? הלכת לבית ספר היום? קר לך? להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? שלג, גשם חזק או ברד? הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? פעם עשית לעצמך תספורת? אם כן - איך יצא? מה הדבר הראשון שבישלת לבד? איך יצא? יש משהו שלמדת לבד? איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? איזה מוזיקה אתה אוהב? אתה אוהב ים? וחורף? מה עדיף,חורף או קיץ? איך אתה אוהב את הקפה שלך ? כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? יש לך מחשב בחדר? בן כמה אתה? איפה אתה גר ? ואיפה היית רוצה לגור כיום? גר עם ההורים ? מה דף הבית שלך? שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: מפחד מטיסות? לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: הציון שקיבלתי בו: לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: הציון שקיבלת בו: מוסיקה- רועשת או שקטה? נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? צפון, דרום או מרכז? ימין או שמאל? יש חיה בבית? אם כן איזה ואיך קוראים לה? אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? אוהבים פסטה? אכלת היום בננה? מה צבע האנרק שלך? יש לך קופת חיסכון? האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? תופפת אי פעם על דרבוקה? אתה לובש גרביים? אתה אוהב את הלו קיטי? מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מה סקסי בעיניך? שומע עכשו מוסיקה? היום שצריך למחוק מהשבוע-? האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? המומינים או דרדסים? שבוע טוב בובולינות!!

זה מה שעושים

כשהמרצה מבריזה שוב ושוב
שעה אהובה ביום? שש-שבע בערב ככה.. כשיש שקט באוויר והערב מתחיל. מתי התעוררתם היום? 7 וחצי אוהבים לישון? מאודדדד מהו השיא שלך בשינה? יותר מ16 שעות רצוף קרה פעם שלא ישנת יום שלם? קרה הרבה פעמים, תלוי מי מחזיק אותי ערה.. איזה פלאפון יש לך? נוקיה וLG של איזו חברה? סלקום ופלאפון [בהתאמה
] ממתי הפלאפון? אחד מלפני חמש שנים ואחד מלפני כמה חודשים החלפתם פעם? נו די, כן. כמה פעמים? אחת. מאמין בקסמים? לא. אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? לחזור לעבר לכמה רגעים לפחות. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? הרבה כוחות, בעיקר להחזיק את עצמי. מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? נס. איזו חייה היית רוצה להיות? אני מעדיפה להישאר בת אדם. איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? אין אחד ספציפי. תיק צד או על הגב? באופן כללי תיק צד אבל ללימודים- גב. אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? זה נחמד. מהו הספר הכי טוב שקראת? יש הרבה טובים. היית רוצה להגיע לירח? לא ממש, אני מעדיפה להגיע לניו יורק קודם.. גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? יש אנשים שמלכתחילה בוחרים כל אחד בצבע שונה? :-O מתי התאהבת לראשונה? מזמן מזמן יש לך חבר? משהו כזה הלכת לבית ספר היום? כן קר לך? לא.. דווקא נעים להקה אהובה: יש המון זמר/ת אהוב/ה: אני לא יכולה להתחיל למנות. אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? זה סוד אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? אם הייתי חייבת לבחור אז קיץ אבל אני בדרך כלל מעדיפה חורף. שלג, גשם חזק או ברד? נראה לי ששלג כי זה הכי פחות מרטיב\מכאיב. הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"?
פעם עשית לעצמך תספורת?
אם כן - איך יצא? --- מה הדבר הראשון שבישלת לבד? אני כבר לא זוכרת איך יצא? שאלה טובה יש משהו שלמדת לבד? יש הרבה משואים כאלה איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? כל הסוגים באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? לא בדקתי איזה מוזיקה אתה אוהב? כמעט הכל אתה אוהב ים? מאוד
וחורף? זה נחמד בדרך כלל מה עדיף,חורף או קיץ? נראה לי שחורף, אבל לא לכל השנה.. איך אתה אוהב את הקפה שלך ? כפית נס קפה [אבקה, שיהיה חלש] עם שתיים סוכרזית וחלב 1%. כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? הרבה פחות לאחרונה יש לך מחשב בחדר?
בן כמה אתה? 25 איפה אתה גר ? בבית ואיפה היית רוצה לגור כיום? בבית גר עם ההורים ?
מה דף הבית שלך? igoogle שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: אנשים שאני אוהבת. מפחד מטיסות? לא ממש לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: אני כבר לא זוכרת, אבל תקופת בחינות מתקרבת.. הציון שקיבלתי בו: לא זוכרת לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: חידת היופי: אסתטיקה מתבוננת בעצמה [פילוסופיה למתקדמים, זה היה אחד מהקשים ממש..] הציון שקיבלת בו: 90 מוסיקה- רועשת או שקטה? תלוי במצב רוח נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? נשארים עד מאוחר צפון, דרום או מרכז? מרכז ימין או שמאל? מאיזה בחינה?! יש חיה בבית?
אם כן איזה ואיך קוראים לה? אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? לא יכולה לדמיין את עצמי עם שם אחר. בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? 40 אוהבים פסטה? מאוד אכלת היום בננה? לא מה צבע הארנק שלך? חום יש לך קופת חיסכון? הייתה לי, מעניין איפה היא עכשיו האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? לא, אני בחדר מחשבים של המכללה.. תופפת אי פעם על דרבוקה? סתם כדי לפרוק עצבים לא כדי לנגן אתה לובש גרביים? כמובן אתה אוהב את הלו קיטי? חחחחחחח הלוווווווווווו קיטייייייייייייייי
מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? אחרי הלו קיטי אז השמות הראשונים הם מיכל, בנץ ועוד אחד שאני בטוחה ששתיכן יודעות למי אני מתכוונת [מי רוצה להתנדנד?
] יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנות ספרים יד שניה שאני אוהבת ממש. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): לא. יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? טבעת. פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) לא כאלו שמשתקים אותי שומע עכשו מוסיקה? לא, הסוללה של הmp4 שלי נגמרה
היום שצריך למחוק מהשבוע-? שני ושלישי די מיותרים לדעתי, על רביעי ושישי לא הייתי מוותרת. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא, זה דווקא מגוון. המומינים או דרדסים? שניהם. הדרדסים ממש חמודים אבל למומינים יש את מאי הקטנה שהיא ממש חמודה ומעצבנת. | הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
יש לי לחץ באוזנייםםם

למה משמיעים את זה פה
שעה אהובה ביום? בין-ערביים שכזה. או לילה. מתי התעוררתם היום? 7:40 בערך. וואי, ישנתי כלכך הרבה, שהתעוררתי באמצע והכרחתי את עצמי לחזור לישון (כי הגוף שלי כבר לא רגיל לישון יותר מ-7 שעות במקסימום
) אוהבים לישון? כן
מהו השיא שלך בשינה? בטח איזה 17 שעות או משהו כזה. קרה פעם שלא ישנת יום שלם? הרבה פעמים איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון (סטיואי!) ממתי הפלאפון? מיוני החלפתם פעם? כמובן כמה פעמים? אממ. בואו נראה אם אני זוכרת את כל הגלגולים. שמונה פעמים (מכשיר, שלוש רשתות [או ארבע, אם מחשיבים את הישנות כמו מנגו], חמש לצאת ולחזור מרשת). אבל אולי אני שוכחת משהו בדרך. מאמין בקסמים? לכל קסם יש טריק, אז כן אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? הכוונה לקסמים סטייל הארי פוטר? אם כן, אז אציו
איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. להאריך את הזמן? או לשחק איתו? אבל זה לא בריא בכלל. מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? אני יכולה לחשוב על כמה וכמה. אם ברמה הקלילה ממש, אז שיתנו לי שבוע חופש על חשבון העבודה או משהו כזה. או שיתנו לי כרטיסי טיסה לחופשה באירופה (ואני אקח את רעות איתי כדי שהיא לא תגיד שאני נוטשת). איזו חייה היית רוצה להיות? חתול איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? קווין ספייסי תיק צד או על הגב? צד, למרות שזה לא בריא אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? אוהבת בעקרון, למרות שבאחרון הייתי שבוזה ממש ואני אפילו לא יודעת למה מהו הספר הכי טוב שקראת? הנסיך הקטן, על העוורון, עשו, EL&IC, EII, מאה שנים של בדידות היית רוצה להגיע לירח? יכול להיות נחמד גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? תואמים מתי התאהבת לראשונה? לא יודעת, כשהייתי בחטיבה? יש לך חבר? לא הלכת לבית ספר היום? עבודה, מה בית ספר קר לך? תמיד להקה אהובה: אני לא בוחרת כאלה דברים. אבל הביטלס מועמדים רציניים. זמר/ת אהוב/ה: טורי
אבל שוב, אנ ילא באמת יכולה להחליט על אחת או אחד אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? לא יודעת, אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? חורף שלג, גשם חזק או ברד? שלג, אבל גם השאר הולכים. הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? כן פעם עשית לעצמך תספורת? לא מה הדבר הראשון שבישלת לבד? לא כולל חביתה? אני חושבת שפסטה ברוטב עגבניות. אני זוכרת את זה טוב
איך יצא? טעים!! יש משהו שלמדת לבד? הא? מלא דברים, מן הסתם? איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? את אלה שיש במחשב
ספיידר רולז. באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? ברגיל, מן הסתם, כ יהוא הכי קל. אבל ספיידר הכי כיף. איזה מוזיקה אתה אוהב? המון המון המון. לא אוהבת מזרחי ולא טראנסים כאלה. אתה אוהב ים? לא הכי. יותר את החוף. וחורף?
מה עדיף,חורף או קיץ? שאלתם כבר... חורף איך אתה אוהב את הקפה שלך ? לא מתוק (חצי כפית סוכר בערך) ועם הרבה חלב. כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? יותר מדי
12 שעות? יש לך מחשב בחדר? כן, וזה לא כיף לי, אבל אין מקום אחר לשים אותו ושהוא יהיה נגיש לי תמיד בן כמה אתה? 21 ואיפה היית רוצה לגור כיום? אמממ לא יודעת, אולי בעיר, אבל לא בטוחה לגבי זה. כל עוד יש לי אוטו, אני מסודרת
גר עם ההורים ? כן מה דף הבית שלך? לא יודעת, בטח משהו של המחשב אבל אינ לא נכנסת לדף הבית שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: רעות והנהלת הפורומים
מפחד מטיסות? לא, אני רוצה לטוס לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: שבירת דיסטאנס בקורס הציון שקיבלת בו: לא היו ציונים
מוסיקה- רועשת או שקטה? מה שבא נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? עד מאוחר. אלא אם קר לי. צפון, דרום או מרכז? תלוי עם מי. ימין או שמאל? ימין יש חיה בבית? הלוואי הדגש|אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? אני מרוצה מהשם שלי בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? מתאים לי הגיל שלי, אולי שנה-שנתיים פחות אוהבים פסטה? כן, זה פחמימות אכלת היום בננה? לא מה צבע האנרק שלך? הוא מקושקש יש לך קופת חיסכון? כן האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? לא דלוקים תופפת אי פעם על דרבוקה? אני משערת אתה לובש גרביים? כן אתה אוהב את הלו קיטי? אין לי רגשות מיוחדים כלפיה מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? אביעד, כי הוא היה כאן כרגע יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות דיסקים. וספרים ואמנות. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): קצת ספרדית, אבל שכחתי את הרוב יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? יש לי הרבה פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מים מה סקסי בעיניך? חוכמה שומע עכשו מוסיקה? יש כאן גלגלצ. והם שמו את תאטרון רוסי. היום שצריך למחוק מהשבוע-? ראשון, רביעי האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? עדיין לא המומינים או דרדסים? אנ ילא יכולה לבחור
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דוVשה

New member
יש מצב חירום יש מצב לפוסטינור!

שעה אהובה ביום? 5-6 לפנות בוקר וצהריים של יום שישי. מתי התעוררתם היום? 05:30 משהו כזה. אוהבים לישון? לעיתים. מהו השיא שלך בשינה? מממ.... לו'דעת 12 שעות אולי? אולי 16. קרה פעם שלא ישנת יום שלם? חיובי. איזה פלאפון יש לך? סלקום. של איזו חברה? אה אמממ... נוקיה?. ממתי הפלאפון? מלפני מיליון שנה. החלפתם פעם? חלילה. כמה פעמים? אף לא פעם אחת. מאמין בקסמים? תלוי. אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? לו'דעת. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? רואה ואינה נראית. מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? הההוווו הרבה. איזו חייה היית רוצה להיות? צ'יטה או נשר. איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? אודרי הפבורן וסידני פואטיה. וגם את פרד אסטר אם אפשר. תיק צד או על הגב? יותר טוב על הגב. אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? ממממ... לרוב לצד הפחות חיובי. אבל אני עובדת על זה. מהו הספר הכי טוב שקראת? אין אחד הכי טוב. אבל יש כאלו שעומדים בראש הרשימה כמו 'פרפר' כמו 'סוזנה הבוכיה' כמו 'הנה אני מתחילה' וכו' וכו'. היית רוצה להגיע לירח? חיובי. גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? תואמים תואמים. מתי התאהבת לראשונה? ואיי... שאלה חופרת. עברתי כ"כ הרבה שלבים בהבנת ההתאהבויות/אהבות שלי. יש לך חבר? יש לי מצב חירום אז יש מצב לפוסטינור. הלכת לבית ספר היום? נייט. קר לך? עכשיו כבר לא. להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? שאני צריכה לחשוב על זה. אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? חורף. שלג, גשם חזק או ברד? גשם חזק. הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? נייט. פעם עשית לעצמך תספורת? רק פעם אחת?. אם כן - איך יצא? נהדר, אני כשרונית ביותר. מה הדבר הראשון שבישלת לבד? נקניקיות נראה לי, או פסטה. איך יצא? אחלה בחלה. יש משהו שלמדת לבד? המון. איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? לא שיחקתי. באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? באפאחד כנראה. איזה מוזיקה אתה אוהב? הכל חוץ מטראנס/האוס וכאלו. אתה אוהב ים? לא אוהבת אבל בסדר איתו. וחורף? מאוד. מה עדיף,חורף או קיץ? בזמן האחרון אני מתגעגעת שוב לקיץ, וזה טוב :). איך אתה אוהב את הקפה שלך ? בצורת תה. כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? אין לי שמץ. יש לך מחשב בחדר? חיובי. בן כמה אתה? 20+ [חחח ככה זה נשמע יותר צעיר]. איפה אתה גר ? למזלי הרב בתוך בית. ואיפה היית רוצה לגור כיום? בהוד השרון יש דווקא דירות זולות סוף. גר עם ההורים ? לסרוגין. מה דף הבית שלך? תפוז. שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: 0. מפחד מטיסות? נייט. לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: מממ... חברתית נראה לי. הציון שקיבלתי בו: לא זוכרת. לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: הציון שקיבלת בו: מוסיקה- רועשת או שקטה? תלוי. נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? בד"כ עם פיג'מה. צפון, דרום או מרכז? צפון ומרכז. ימין או שמאל? ימין. יש חיה בבית? תלוי באיזה בית. אם כן איזה ואיך קוראים לה? סתיו. אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? אוהבים פסטה? יאפ. אכלת היום בננה? נייט. מה צבע האנרק שלך? שחור. יש לך קופת חיסכון? נייט. האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? ברור. תופפת אי פעם על דרבוקה? חיובי. אתה לובש גרביים? חיובי. אתה אוהב את הלו קיטי? כיין =]. מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? קיפודית. יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יש אחת כזו שלא?. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): איטלקית. יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) קיימים. מה סקסי בעיניך? ההההווווווו. שומע עכשו מוסיקה? נייט. היום שצריך למחוק מהשבוע-? אף יום. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? אמממ... לו'דעת. המומינים או דרדסים? דרדסים, מומינים זה מגעיל. שבוע טוב בובולינות!! גמלך כפרה!.

דוVשה

New member
אכן אכן,

מדוע זה טריגר? [את מתכננת ילדים בקרוב או נגד הפלות?].

behappy

New member
ועוד אחד שחיברתי הישר ממוחי הקודח

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? למה אתם הכי מתגעגעים? 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: התמכרות שיש לכם: משקה חורף אהוב: צבע עט אהוב: מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! (ואם כן אפשר להשיג, דו טל מי וור, פליז!) יאללה! שלום!

דוVשה

New member
פוסט צביעת שיער וגניבת תפוזים/קלמנטינות!.

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? ואיי אני בחדר, אז יש הרבה. למה אתם הכי מתגעגעים? למה שהיה לי פעם עם ה'. 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: מים, כלי כתיבה וניירות, אוכל. התמכרות שיש לכם: קילופים
. משקה חורף אהוב: סיידר תפוחים :) או כל מיני שוקולדים מומסים כאלו. צבע עט אהוב: סגול/כחול/ורוד. מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? מפסיקים לנסות, זה יבוא בפתאומיות. ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: בטח יש אחד כזה אבל לא עולה לי בראש כרגע. למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! - תכנסי יחפה, מקסימום? פטריות! ואז אני אבוא לקלף
. (ואם כן אפשר להשיג, דו טל מי וור, פליז!) יאללה! שלום!

behappy

New member
אוקיי!

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? הפלאפון שלי, המחשב, כאלה למה אתם הכי מתגעגעים? לטיול רציני כזה 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: אני חושבת שאחד מהדברים האלה של מספריים+אולר+פותחן, כלי תחבורה שיוציא אותי משם, ומים התמכרות שיש לכם: מסטיקים, ריקוד והתעמלות בכלל, משקאות חמים בחורף משקה חורף אהוב: סחלב
צבע עט אהוב: סגול מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל?
זה ממש עצוב ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: אני נתקלת בזה עכשיו עם אל המגדלור של וירג'יניה וולף וגם עם עשיו של מאיר שלו היה לי קשה למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! למה באמת! (ואם כן אפשר להשיג, דו טל מי וור, פליז!) יאללה! שלום!

BellA עלמה

New member
אני

הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה כרגע? מחשב נייד, שעון , פלאפון למה הכי מתגעגעים? לבייבי שלי
3 חפצים לאי בודד - מחשב נייד עם חיבור לאינטרנט , אווירון (כדי לחזור לציביליזציה שימאס לי),אוכל + מיים התמכרות - Oreos , קונג פו , מחשב משקה אהוב לחורף- שוקו , תה צמחים צבע עט אהוב - שחור ספר אהוב שלא יכולת לקרוא יותר מכמה עמודים ביום אהממ- מחוללת - ספר ההמשך של ילד או שמו זה the lost boy של דייב פלזר Pelzer מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? (חיפוש בגוגל עוזר) יאללה חייבת ללכת

אפרתs

New member
פתאום מתחשק לי

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? הכלבות (הן לא ממש "פריטים" אבל הן הכי משמעותיוות!) המחשב והפלאפון. למה אתם הכי מתגעגעים? לניו זילנד
3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: שתיה ואוכל, דרכי תקשור עם העולם ואמצעי חזרה הביתה כדי שלא אהיה בודדה. התמכרות שיש לכם: שוקולד משקה חורף אהוב: שוקו חם (הולך נהדר גם בקיץ) - כזה של ארומה או בבט, במיוחד. צבע עט אהוב: אני כותבת בעיקר בכחול, ללא אהבה של ממש. מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? מחכים שהקריינית תגיד מי ומה זה היה (וממש מתבאסים כשהיא מוותרת על המידע ההכרחי הזה). ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: היומנים של סילביה פלאת'. לגבי הכפכפים- אני באמת לא יודעת.

noosh

New member
when you're gone

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? אני בחדר שלי, יש מלא. נגיד, הדיסקים שלי
. ויש כאן על השולחן מחזיק לעט שהיה של המפקדת שלי בחוליה וקיבלתי אותו אחרי שהיא השתחררה. וגם מעין מחזיק מפתחות מפימו של הלוגו של החוליה שלנו. וגם מחזיק מפתחות אחר מהצבא. ואת הכוס שכמה בנות הכינו לכל אחד כשהן השתחררו, ואת א פיאנו, את כל ההארי פוטרים (חוץ מהשביעי באנגלית שאצל חברה שלי, והרביעי באנגלית שאצל חברה אחרת), ואת הפתק הקטן שחברה שלי נתנה לי כשהשתחררנו, שיש בו ציטוט מאברית'ינג איז אילומינייטד, ואת הנעלי פוינט מפימו שחברה שלי הכינה לי ליומולדת, ואל הדיוידי של אולמוסט פיימוס ושמש נצחית, וטוב, אני אפסיק עכישו. למה אתם הכי מתגעגעים? להרגשה שהיה לי עוגן. או פשוט מישהו שם, תמיד. או לאנשים. או לרגעים, למוזיקה. 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: נגן אמפי3 עם כל המוזיקה בעולם שמתחדש מדי פעם, עוגיה שלא נגמרת לעולם, ספרים התמכרות שיש לכם: עוגיות. לא משנה איזה, פשוט עוגיות. משקה חורף אהוב: ארל גריי עם חלב, או שוקו, אבל שוקו טעים. ואני ספציפית. צבע עט אהוב: שחור מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? מנסים לזמזם את המנגינה. או מחכים שישמיעו אותו שוב. ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: מאה שנים של בדידות. למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! אני משערת שאפשר, פשוט בחנויות יקרות (ואם כן אפשר להשיג, דו טל מי וור, פליז!) נסי חנויות ספורט וכאלה. אבל זה יהיה יקר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

בא לי לענווותת

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? סנופקין. למרות שהוא לא ממש פריט. (הוא לועס את הנעל שלי , שהיא פריט מאוד משמעותי......) למה אתם הכי מתגעגעים? ל.....ים. וללהיות ילדה קטנה. ולחורף בכיתה ז'..ולרועי , כי הוא מזכיר לי מה שהיה לפני הכל. ולחטיבה. חחחח אני במצב רוח נוסטלגי. 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: לא נוסעת לאי בודד , ואם כן- אז חבל תלייה, סכין ואינספור כדורים כדי שאני אוכל לבחור איך להתאבד שם. התמכרות שיש לכם: פחחחחחח אוף. משקה חורף אהוב: סיידר תפוחים חם עם קינמון צבע עט אהוב: עט לציור על הגוף בצבע ורוד מסטיק כזה. מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? אמ.....מתקשרים אל אחותי הגדולה? חחחח (את מאכזבת אותי , ששאלה כזאת תצא מהפה שלך.....) ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: אין לי דבר כזה , אני נשאבת... למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! באמת אי אפשר? תביאי כסף , אני אשיג לך......(יש לי קשרים...)

talupa

New member
חחח! ../images/Emo6.gif

אחותי הגדולה, התרשי לי לגנוב את השאלון לפורום מחול? חחח

על שלך, בכייף יא חביבתי

מה הפריט הכי משמעותי שנמצא בסביבה שלכם כרגע? כנראה שהפלאפון :| כמה עצוב, הא? למה אתם הכי מתגעגעים? לאהוב באמת ולהרגיש טוב עם זה. 3 חפצים הכרחיים עבורכם לאי בודד: פלאפון
גיטרה [ומישהו יפה ממש שיודע לנגן עליה
] ואני ממש מנסה שלא להגיד מחשב...........
התמכרות שיש לכם: אני פה, לא? משקה חורף אהוב: שוקו עם מלא שוקולד בפנים. תה עם דבש. צבע עט אהוב: לא יודעת. רק שיכתוב לי יפה. מה עושים כששומעים ברדיו שיר שממש אוהבים ואז לא מצליחים להיזכר מה הוא היה ומי שר אותו ומה לעזאזל? משננים מספר מילים וּמגגלים
ספר מקסים שקראתם אי פעם שלא הייתם מסוגלים לקרוא יותר מכמה עמודים בודדים שלו ביום: A CLOCKWORK ORANGE אניוואן?
למה אי אפשר להשיג כפכפי קיץ בחורף? בשום מקום?!?!?! וואו, כל כך. אמרת את זה
(ואם כן אפשר להשיג, דו טל מי וור, פליז!) כנ"ל?!?!?! יאללה! שלום! [וביי, מספיק ודיי
]

behappy

New member
אול איי וואנה דו איז האב סמ פאן!~

שעה אהובה ביום? אין אחת ספציפית. מתי התעוררתם היום? 7 אוהבים לישון? כיין
מהו השיא שלך בשינה? 14-15 שעות קרה פעם שלא ישנת יום שלם? יותר מזה איזה פלאפון יש לך? טלית מעפן של איזו חברה? פלאפון ממתי הפלאפון? שנים החלפתם פעם? המון כמה פעמים? המון מאמין בקסמים? כן אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? לגרום אושר איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? לשנות. ויש לי. מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? שיגידו לי שכחלק מהעבודה שלי אני מוזמנת לאיזה כנס בספרד שידרוש ממני 1/2 יום עבודה ושבוע חופש איזו חייה היית רוצה להיות? כתבתי ומחקתי המון. אולי איילה איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? ווינונה ריידר, ג'ק ניקולסון, אודרי הפבורן, ג'וני דפ, ניקול קידמן, ג'ולייט בינוש, הריסון פורד תיק צד או על הגב? על הגב כשכבד, על הצד כשיש קצת דברים אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? אוהבת אבל זה עושה לי גם דיכאון כזה
אבל ביומולדת שלי קיץ!! זה שווה רק בשביל זה=] מהו הספר הכי טוב שקראת? בשביל קיפודיתה אני אזכיר פה את סמטת השקדיות מעומריג'אן של דורית רביניאן הנהדרת אבל הוא לא היחיד בכלל היית רוצה להגיע לירח? לא במיוחד. סקוטלנד מסקרנת אותי יותר גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? בצבעים משלימים=] מתי התאהבת לראשונה? גיל 12 יש לך חבר? אכן=] הלכת לבית ספר היום? הלכתי לעבודה
קר לך? מאוקטובר עד מרץ להקה אהובה: פור נונ בלונדס. בשביל לינדה
זמר/ת אהוב/ה: לינדה פרי!!!!!!!!! אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? אני רוצה תמיד למצוא אושר, לגרום לזה שבעולם יהיה פחות סבל, להיות בריאה תמיד אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? קיץ שלג, גשם חזק או ברד? שלג הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? כן. אפילו כמה=] פעם עשית לעצמך תספורת? בארור אם כן - איך יצא? כשצבעתי לסגול יצא מקסים. כשגזרתי לעצמי פוני, קצת פחות.. מה הדבר הראשון שבישלת לבד? טוסט עם גבינה צהובה איך יצא? אי אפשר לקלקל טוסט עם גבנצ, לא? יש משהו שלמדת לבד? המון איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? לא הרבה באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? לא מתה על זה ולא טובה בזה איזה מוזיקה אתה אוהב? צוענית אתה אוהב ים? מאוד וחורף? הרבה פחות מה עדיף,חורף או קיץ? קיץ איך אתה אוהב את הקפה שלך ? אירי כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? המון. עובדת על מחשב בד,כ יש לך מחשב בחדר? כן בן כמה אתה? 27 איפה אתה גר ? אלקודס ואיפה היית רוצה לגור כיום? במקום שבו לעולם לא קר! גר עם ההורים ? חלילה. האבנט דה ג'ואיש פיפל סאפרד אינאף? מה דף הבית שלך? בעבודה וואינט, בבית יש מצב שגם שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: וואלה לא זוכרת! מפחד מטיסות? לא כלכך לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: איזה אחד בתיאוריות סוציולוגיות. הייתי על ריטלין, בפעם הראשונה [והאחרונה!] שלקחתי בחיים שלי. הדף רקד לי מול העיניים והייתי מסוחררת כל היום, זוועות הציון שקיבלתי בו: 70 ומשו מגעיל כזה לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: אותו הנ"ל הציון שקיבלת בו: נו
מוסיקה- רועשת או שקטה? יפה נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? בד"כ מחליפה בגדים צפון, דרום או מרכז? חו"ל ימין או שמאל? חו"ל יש חיה בבית? יש כלב חמודידודידודי אצל אמאבא
אם כן איזה ואיך קוראים לה? סנופקין
אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? הר מאג'סטי בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? בגילי אוהבים פסטה? כן אכלת היום בננה? לא מה צבע האנרק שלך? אדום יש לך קופת חיסכון? לא האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? לא תופפת אי פעם על דרבוקה? כיין=]] זה כייף עד מאוד אתה לובש גרביים? לא. אני גורבת! אתה אוהב את הלו קיטי? הלווווווווו קיטיייייייייייייייי שולתת!!!!!11
מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? קיפודית ואריק!! יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות ספרים דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): ג'יבריש יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? טבעות פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) בדידות מה סקסי בעיניך? עיניים, מגע שומע עכשו מוסיקה? לצערי לא היום שצריך למחוק מהשבוע-? אין כזה האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא. למרות שתמיד נמאס לי ממסגרות באופן כללי. אז יש גלי נמאס לי גם פה.. המומינים או דרדסים? מומינים, בענק!

מתנות

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שעה אהובה ביום? לילה. מתי התעוררתם היום? 5:45 !!!!! |בוכה| ומאז נרדמתי בשיעור לשון ואז התעוררתי אחרי דקה, נרדמתי בבית לפני כמה שעות וקמתי עכשיו. אוהבים לישון? אהא. מהו השיא שלך בשינה? אני לא טובה בשינה ארוכה... קרה פעם שלא ישנת יום שלם? כן. איזה פלאפון יש לך? מוטרולה E1. מקרר מעפן. של איזו חברה? סלקום. ממתי הפלאפון? שנה. החלפתם פעם? כן. כמה פעמים? יותר מדי. מאמין בקסמים? כן. אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? לעוף, אולי. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? לעצור את הזמן.... מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? שהתמונות שאני מעבירה עכשיו מהמצלמה למחשב לא יאכזבו. איזו חייה היית רוצה להיות? לא יודעת. איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? אף אחד מיוחד. תיק צד או על הגב? צד! אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? גם וגם. מהו הספר הכי טוב שקראת? "שתהיי לי הסכין" של דוד גרוסמן ו"ארבעה בתים וגעגוע" של נבו משהו (אשכול?), לא זוכרת. היית רוצה להגיע לירח? אולי. גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? אני משתדלת להתאים כשאני יודעת שיראו אותם. מתי התאהבת לראשונה? לא יודעת. יש לך חבר? ה. הלכת לבית ספר היום? כן. קר לך? אבל ממש! להקה אהובה: היהודים זמר/ת אהוב/ה: נעם רותם וגבע אלון אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? עוד קצת. אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט?סתיו? שלג, גשם חזק או ברד? גשם. הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? כן, זה לא הלך כל-כך טוב. פעם עשית לעצמך תספורת? לא!! אם כן - איך יצא? מה הדבר הראשון שבישלת לבד? ממממ... לא זוכרת איך יצא? יש משהו שלמדת לבד? שקשור לאוכל? לא נראה לי. איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? הרגיל שיש במחשב. באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? אני לא טובה באף אחד מהם. איזה מוזיקה אתה אוהב? כזאת שמרגשת ותופסת אותי. אתה אוהב ים? מאוד. וחורף? גם. מה עדיף,חורף או קיץ? חורף בריא. איך אתה אוהב את הקפה שלך ? 1 קפה, 2 סוכר. אבל זה לא קל להכין לי קפה. כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? יותר מדי. יש לך מחשב בחדר? לא. בן כמה אתה? 16 וחצי. איפה אתה גר ? פה. ואיפה היית רוצה לגור כיום? פה. גר עם ההורים ? אחד מהם. מה דף הבית שלך? וואלה. שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: מה, לפתוח את התיבה? לא נראה לי. מפחד מטיסות? לא. לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: תג"ת באנגלית, בקיץ. הציון שקיבלתי בו: 92. לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: הציון שקיבלת בו: מוסיקה- רועשת או שקטה? גם וגם. נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? תלוי מה בא לי. צפון, דרום או מרכז? צפון. ימין או שמאל? יש חיה בבית? לא. אם כן איזה ואיך קוראים לה? אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? בשמי. בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? אוהבים פסטה? אכלתי הרגע. אכלת היום בננה? לא. מה צבע האנרק שלך? תכלת עם קישוטים, יפה כזה. יש לך קופת חיסכון? כן
של פרה, כל המטבעות נכנסים לשם. האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? כן. תופפת אי פעם על דרבוקה? כן. אתה לובש גרביים? כן. אתה אוהב את הלו קיטי? אתמול ראיתי קטע וזה סבבה. מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא יודעת... לא נראה לי. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): אנגלית זה לא כל כך מובן מאליו... יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כשלון. מה סקסי בעיניך? שומע עכשו מוסיקה? לא. היום שצריך למחוק מהשבוע-? שישי-שבת-ראשון. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא!! הייתם מאמינים?
המומינים או דרדסים? אין על המומינים.

דוVשה

New member
גנוב.

מבחן אישיות של הדאלי למה. הביעו משאלה 1. מיינו את החיות על -פי סדר העדיפיות שלכם נמר סוס פרה זאב חזיר 2. כיתבו שם תואר המתאים לכל אחת מהמילים הבאות- כלב עכבר קפה חתול אוקינוס 3.חישבו על אנשים המכירים אתכם וחשובים בעינכיםשתוכלו לקשר עם כל אחד מהצבעים הבאים. בן אדם אחד לכל צבע ירוק צהוב אדום לבן כתום סימתם??? עכשיו קיראו את ההקבלות זה סדר העדיפויות שלכם בחיים שאלה 1.- הפרה מסמלת קריירה הנמר- גאווה הזאב- אהבה הסוס- משפחה והחזיר כסף שאלה 2-הכלב זו האישיות שלך החתול- בן \בת הזוג או אופי הזוגיות העכבר -אישיות של האויבים שלך קפה- האופן בו אתה מפרש סקס אוקינוס- החיים שלך. 3.צהוב- אדם שלא תשכח כתום- מישהו שתחשיב כחבר טוב אדום- משהו שאתם אוהבים באמת לבן- הנפש התאומה שלכם ירוק- משהו שתזכרו כל החיים..

למעלה