שאלונים לתחילת שבוע

שייייקה

New member
שאלון מפעם. תעתיקו ותמחקו את התשובות ../images/Emo68.gif

שם: שי. מין: זכר. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני. זרק עליך משהו: אפאחד. נתן לך מחמאה: צופי. עצבן אותך: צופי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטלפון+אוטו. התנשקת: בהוד השרון. אכלת: בבית. הלכת מכות: במיטה. הצטלמת: עכשיו מול המחשב. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לד זפלין. קנית: נושאי המגבעת. המלצת עליו: הוא לא זקוק להמלצות. צרבת: אוריה צרב לי. שברת: ב 92' דיסק של תיסלם. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני עדיין לבוש. פשטת: עוד לא פשטתי אותו. קנית: בפורים מתישהו. לווית מחבר: לפני חודש (גנבתי/החרמתי). זרקת: (בטח) מכנסי עבודה של קיבוץ. מי האדם האחרון ש...: נישק אותך: צופי. הרביץ לך: צופי. קנה לך מתנה: צופי. הכין לך אוכל: אני. ראה איתך סרט: צופי. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הישרדות. הקלטת: תוכנית שעבדתי בה. רצית לראות ושכחת: טופ גיר. נרדמת באמצע שלה: אני לא זוכר נרדמתי. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ערוץ הקניות בלילה. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: לא יודע. התעצבנת על החברים שלו: כנ"ל. חשבת שהסקר שבו מטומטם: כנ"ל. צחקת על הודעה שכתובה בו: כנ"ל. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כנ"ל. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פסטה ושניצלונים. הקאת: לפני כמה שבועות לא זוכר מה. הזמנת: קאם סון. אכלת עם חבר: אתמול. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אתמול. מהו הפירסינג/קעקוע האחרון ש...: עשית: אין לי. החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: סרטים ביו-טיוב. ריגש אותך: לא יודע. הפחיד אותך: 1408. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא סרט הופעה של פרל ג'ם. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: צופי. עצבן אותך: צופי. הבאת אותה בשיחת נפש: צופי. חלמת עליו: צופי ואחותה. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: חברים טובים שלי. דיברת איתו: צופי. ניתקת לו/ניתק לך: צופי (אני ניתקתי). התקשר אליך: צופי. התקשרת אליו: צופי. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מידנייט פיקוק. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין דבר כזה. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אין דבר כזה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כנ"ל. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כנ"ל. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אפפעם. העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני קצת זמן. הבטן שלך קרקרה: הרבה זמן לא. שמעת מוזיקה: כל היום אני שומע מוזיקה. חלמת חלום מוזר: לא מזמן. צחצחת שיניים: בבוקר. התקלחת: אתמול. התנשקת: לפני כמה דקות. החלפת גרביים: בוקר. רצית ללכת לישון: כל הזמן. עשית את זה: במוח כל הזמן. במציאות לפני כמה ימים. שיחקתי טאקי : אווווווווווווווווו דיי מזמן. במלחמה.

behappy

New member
שייקה, יא קיבוצניק../images/Emo46.gif תתאפס על עצמך../images/Emo46.gif

ותכתוב שאלון בלי תשובות, מהזהפה, שיטת עשה זאת בעצמך עברה מעולמנו

Remedy Lane 9

New member
מפגינה נוכחות

שעה אהובה ביום?6:00. אבל רק בימי שישי כשסוגרים בעבודה ומסיימים ב-6. מתי התעוררתם היום?6:30 אוהבים לישון?כןןןןןןן. מאד מאד מהו השיא שלך בשינה?בטח איזה 20 שעות ככה קרה פעם שלא ישנת יום שלם?כן. איזה פלאפון יש לך?נוקיה ישן. משהו 120. אנחנו פשוט לא בקשרים משהו. של איזו חברה?של נוקיה
ממתי הפלאפון?ממזמן. אני רוצה להחליף. (אפילו לא לכזה שעושה קפה ומצלם ומשמיע מוזיקה ופותר תרגילים במתמטיקה. סתם לאחד יפה!) החלפתם פעם?כן כמה פעמים?לא זוכרת מאמין בקסמים?אמ. מה זאת אומרת? קסמים של פיות או של קוסמים?
אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? לגרום לעצמי לדעת לשיר
סתם. אמ. אולי משהו שיעשה לאנשים להרגיש יותר טוב בקשר לעצמם. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך?נו. כזה שכתבתי קודם. ולעוף יהיה נחמד (אבל מאוס ולא מקורי!) מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה?שיבוא איזה מישהו נחמד.. איזו חייה היית רוצה להיות? איזה נשר מגניב כזה. איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש?פפפ. לו'דע. אפשר יזה סופרים משוררים או משהו? תיק צד או על הגב?גב לרוב אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון?לרוב אוהבת מהו הספר הכי טוב שקראת?לא בא לי אחד! היית רוצה להגיע לירח?אמ. לא ה-שאיפה שלי בחיים גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה?פחחחחח.
מתי התאהבת לראשונה?נמ. אני חושבת שבתחילת י"א. ואז הוצמד אל אותו אחד השיר PAPER BAG ומשם הכל היסטוריה |סבא| יש לך חבר?לא הלכת לבית ספר היום?כן קר לך?דווקא בסדר. קודם היה!
להקה אהובה:לא בא לי אחד. וגם אין לי כוח להפעיל את המוח. זמר/ת אהוב/ה: אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט?אוימייגאד. מה זה השאלה הרוע לב הזאתתתתת? איך אני אגיד בקיץ שאני רוצה חורף ובחורף שאני רוצה קיץ?! שלג, גשם חזק או ברד?גשם חזק קשה לי לראות אפילו כשעייני פתוחות!! הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"?כן, ארון אם אבא שלי
משעשע פעם עשית לעצמך תספורת?לא ממש. סתם בקטנה אם כן - איך יצא?כמעט בלתי מורגש
מה הדבר הראשון שבישלת לבד?יוווווווווו. אני לא מצליחה להזכר. אבל זה לא היה כזה מזמן איך יצא?בטח טעים!
יש משהו שלמדת לבד?אמ. מן הסתם לא?? איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך?בטח כל מה שיש במחשב באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה?אני לא חסידה. תמיד העדפתי לשחק לבבות! איזה מוזיקה אתה אוהב?כל מיני מינים אתה אוהב ים?כן וחורף?כן מה עדיף,חורף או קיץ?אבל שאלתם את זה! איך אתה אוהב את הקפה שלך ?בלי סוכר, איכותי, קצת חזק ועם קצף. בעצם הכי חשוב הקצף! כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום?לא הרבה. בזמן האחרון לפחות יש לך מחשב בחדר?לא בן כמה אתה?עוד מעט 18 איפה אתה גר ?ביער אפל מסתורי וקודר ואיפה היית רוצה לגור כיום?לפעמים בא לי מקום פחות מבודד גר עם ההורים ?כן מה דף הבית שלך?YNET שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר:מסר בתפוז? נועה ולירון. אבל שניהם משבת. אני לא מקובלת
מפחד מטיסות?לא. לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי:באזרחות. בואו נחפור על דמוקרטיה או משהו בסגנון הציון שקיבלתי בו:לא החזירו לי לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו:אולי לא נדבר על לסיים ללמוד?! הציון שקיבלת בו: מוסיקה- רועשת או שקטה?תלוי במצב רוח. עכשיו בא לי היפהופ לפנים ולרקוד מלא מלא נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים?לא הבנתי. כאילו, בבוקר? אני מחליפה ישר צפון, דרום או מרכז?צפון. ימין או שמאל?שמאל (גם יד גם דעה) יש חיה בבית?שניים! אם כן איזה ואיך קוראים לה?סנדי
וראול
אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך?דווקא אני אוהבת דפנה בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו?אהההההההההההההההה. לא יודעת אוהבים פסטה?כן אכלת היום בננה?לא. אבל רציתי. מה צבע האנרק שלך?בורדו בעיקרון יש לך קופת חיסכון?בבנק נחשב? האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות?יכול להיות שיש פה באיזשהי פינה תופפת אי פעם על דרבוקה?חחחחחחחח. כן. היה לנו חוג בבית ספר בכיתה ג'. חיחי אתה לובש גרביים?לא. ומתחיל להיות לי קר אתה אוהב את הלו קיטי?לא חסידה ממש מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש?אבי. אני צריכה להתקשר אליו יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?ספרים יד שניה. שעות וימים ולילות.
דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית):לא יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?יש כמה פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)ממ. מה סקסי בעיניך?צוואר. כפות ידיים. אדום. כל מיני שומע עכשו מוסיקה?לא. את המוזיקה שרומזת על לישון היום שצריך למחוק מהשבוע-?אם כבר, היום שצריך להוסיף לשבוע האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?אה. לעתים כן. המומינים או דרדסים?ברור ברור ברור שהמומינים. דרדסים זה כה מעפן!!!!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Remedy Lane 9

New member
אה גדול. הבנת הנקרא שלי ואני!!

מסתבר שכתוב, הדבר הראשון שאי פעם בישלת ולא, מה הדבר האחרון שבישלת.
. אחרי גילוי מסעיר זה (לדפנה אין הבנת הנקרא?!), עפתי לישון. מואאהההההה. |משיקה|

פסטטט[ה]

שעה אהובה ביום? כשאני מגיעה הביתה מתי התעוררתם היום? 6 וחצי, וזה היה ממש מאוחר מדי אוהבים לישון? מאוד. מהו השיא שלך בשינה? 18 שעות
ימי כיתה ח' העליזים. קרה פעם שלא ישנת יום שלם? יום לפני היום ההוא של ה18 שעות, למשל :) איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון הכוסון של איזו חברה? ^^ ממתי הפלאפון? מסובך להסביר
החלפתם פעם? אפילו 4-5 פעמים כמה פעמים? ! מאמין בקסמים? אם היית יכול לעשות איזשהו קסם, מה הוא היה? ללמד את עצמי להיות מטופת על הפסנתר בשניות. איזה כוח היית רוצה שיהיה לך? נמ ^ מה הדבר הכי משמח שיכול לקרות לך ברגע זה? חחחח סתמו
איזו חייה היית רוצה להיות? דולפין
או סוס? כלום נו דאייייייייייי איזה שחקן קולנוע היית רוצה לפגוש? את יעל דקלבאום, וכן, היא משחקת עכשיו בסרט
תיק צד או על הגב? צד, קטן,
אוהב כשיש לך יומולדת? או שימי הולדת דווקא גורמים לך דיכאון? תלוי. מהו הספר הכי טוב שקראת? הרבה טובים, קשה לומר היית רוצה להגיע לירח? ל-א גרביים תואמים או כל אחד בצבע שונה? חחחח כל אחד בצבע שונה, כמו ליז
רק תואם
מתי התאהבת לראשונה? אויש, אני ממש לא מתחילה לחתוך עכשיו. אלא אם כן גיל 4 נחשב
יש לך חבר? זה לא הוא, זה אני הלכת לבית ספר היום? סוג של קר לך? ממש להקה אהובה: רדיוהד כה. זמר/ת אהוב/ה: טורי איימוס איי סייד אם היו אומרים לך להביע 3 משאלות, מה היית אומר? להלהלה הפצ'י. אם היו אומרים לך שכל החיים יהיו עונה אחת. או חורף או קיץ. מה היית מחליט? מה, לוותר על הים?! נראה לכם. שלג, גשם חזק או ברד? שלג
וואו, אני מתגעגעת. הרכבת פעם רהיט בשיטת "עשה זאת בעצמך"? לא, אם כי צפיתי באבא שלי עושה זאת פעם עשית לעצמך תספורת?
אם כן - איך יצא? תלוי באיזה מהפעמים. מה הדבר הראשון שבישלת לבד? חביתה בגיל 5 או משו איך יצא? מי זוכר :) יש משהו שלמדת לבד? טורי איימוס?
איזה סוגים של סוליטר שיחקת בחיים שלך? מה שיש במחשף באיזה מהם את/ה הכי טוב/ה? בזה שהכי קל איזה מוזיקה אתה אוהב? טובה אתה אוהב ים? יאמ וחורף? גם מה עדיף,חורף או קיץ? קיץ, אבל רק כי קררר לי איך אתה אוהב את הקפה שלך ? בלתי קיים
כמה זמן בממוצע אתה מבלה על המחשב ביום? יותר מדי
יש לך מחשב בחדר? יאפ בן כמה אתה? עוד מעט מחליפים קידומת איפה אתה גר ? בבית ואיפה היית רוצה לגור כיום? תכלס, לא פה. גר עם ההורים ?
מה דף הבית שלך? הוטמייל. או משו שלושה אנשים אחרונים שקבלתי מהם מסר: בסדר הפוך, שיר מיכל ואיזו חברה של יוני. מפחד מטיסות? אחרי מה שעשו לי בסקיוריטי בארהב לאסט טיים - ועוד איך לאלה שלא סיימו ללמוד- מבחן האחרון שעשיתי: לא זוכרתתת הציון שקיבלתי בו: בע לאלה שסיימו ללמוד- מבחן שלעולם לא תשכחו: מתמטיקה הציון שקיבלת בו: המבחן הראשון במתמטיקה [אולי בחיים?] שנכשלתי בו. עד היום אני בשוק. מוסיקה- רועשת או שקטה? פסיכית :) נשארים עם הפיג'מה עד מאוחר או ישר מחליפים בגדים? אם יש עד למתי להשאר, נשארים. מרד באמא שתמיד בבית עם חליפות
צפון, דרום או מרכז? רק לא צפון [וגם זה רק כי כל הזין] ימין או שמאל? שמאלימיןשמאל יש חיה בבית? יאפ אם כן איזה ואיך קוראים לה? ג'וקג'וקי! חכה לי, אני מביאה טישוווווו אם היית יכול להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? אם באמת הייתי רוצה שם אחר כבר הייתי משנה אליו, דוגרי בני כמה הייתם רוצים להיות עכשיו? לא יודעת. מתישהו כשיהיה [יותר] בסדר. אוהבים פסטה? כן אכלת היום בננה? לא מה צבע האנרק שלך? כחול, ולא בשימוש יש לך קופת חיסכון? חחח. בנק, וגם שם זה לא הולך. ויש כמה ריקות או מלאות בדברים אחרים חוץ מכסף..
האם יש בחדר בו אתה נמצא כעת נרות? המון. על השולחן. ולא רעות, הם לא בשבילך
תופפת אי פעם על דרבוקה? חחחחחחח כן
אתה לובש גרביים? כמה עצוב זה שאני לא? כרגע, ז"א! אתה אוהב את הלו קיטי? פעם אהבתי, וגם אז זה היה בסוג של סטלבט מה שם הבן אדם הראשון שעולה לך בראש? שיר, כי הרגע כתבתי לה מסר יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל כך כל חנות דיסקים [ומוזיקה בכלל, כל מה שקשור - מזכיר לי את היוטיוב של טורי הולכת לבחור פסנתרים
] שיש. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): יהונית
נשבעת, קבלתי ממנו SMS בזו הלשון: UMG Im Sicksickoosh - וכאילו, פתאום הבנתי שזה אשכרה נראה כמו שפה ממש הזויה. אז הראתי את זה לס' והוא כצפוי
שאל אותי באיזה שפה זה
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?
פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אכן, במה. וחושך, אבל לא חיצוני. ועצמי :) ואחרים. והכל
מה סקסי בעיניך? הפצוע ממלחמת לבנון השניה שהרצה לנו עכשיו במורשת קרב אמג
שומע עכשו מוסיקה? לא. היום שצריך למחוק מהשבוע-? כל יום שהוא חרא. האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? חחחחחחחחחח עד מתי נר!!! המומינים או דרדסים? המומינים!!! [וסליחה לדרדסים
]

למעלה