חחחח אוקיי:
שם- דרור גיל- עוד מעט 14 עיר/קיבוץ-ירושלים..?
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?חחח אין לי מושג אני לא מוצאת אותו מאמין באלוהים? בטח מה הספר האחרון שקראת?תרנגול כפרות
קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אחרונה?סאות'פארק,אני עד עכשיו מתה מצחוק הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום כהה מאוד,שחור בשמש חום בהיר חח איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אני לא זוכרת אבל של הדובי העכשווי הם דוביטוש ודבשישי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? חחח כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית,צמתי יש לך בלוג? [תן קישור] חחח כן אבל אין לי כוח לעדכן אף פעם
http://israblog.co.il/364750 אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בורקס? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? איי דו באיזה צבע המקלדת שלך? שחור,כסוף באיזה צבע המצעים שלך?לא זוכרת מה הפרי האחרון שאכלת? חחח אפרסק אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? קצת מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? חח אף אחת אתה נוסע בטרמפים? ממש לא יש לך חיית מחמד?לא
אבל לשכנים יש ואני מתייחסת אליו כאילו היה בני!
איזה? חתול נושי יש לך חולצה בצבע ירוק?כן
הצבע האהוב עלי נשבר לך פעם הלב? חחחח כן,בגלל שטות כמה דיסקים יש לך? לא יודעת 9 נראלי וכמה מהם מקוריים? אלה המקורים
את לא רוצה לדעת כמה צרובים יש לי
ולא בהכרח מוזיקה מה גורם לך לבכות? הרבה דברים מה מצחיק אותך? חחח הכל מה מעצבן אותך? אחותי אתה זוכר חלומות? כןןןן!! מתי בפעם האחרונה בכית? אממ...לא זוכרת למה? חיחי סתם צרחת? בבוקר אכלת? בבוקר התעצבנת? היום התרגשת? היום הסמקת? היום האם אתה מתעצבן מהר? חחחח מאוד בוכה הרבה? לא מעשן? ממש לא עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא יודעת לא ספרתי וכמה מול הטלויזיה? אווו שיא גינס
שומע הרבה מוסיקה? כל זמן אפשרי קורא הורוסקופ? לא,שטויות קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אם הם קצרים
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא אני לא נגעתי בו מלא זמן אני לא יודעת איפה הוא
ברוגז עם מישהו? חיחי כן מאוהב? כן
חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא,רוב הריבים נגמרים בצחוק ועם האחים? מלא שיקרת בשאלון? חח לא יודעת כמה אקסיות?
כמה פעמים נשבר לך הלב?
כמה ידידיות אפלטניות? ? כמה חברים קרובים? לא יודעת מקום הכי רומנטי? חחחח חוף ים? הדבר הכי רומנטי שעשית? כלום:=- הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? לתמונה
ובטח התכוונתי
מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי?חחח ככה מאיפה לי האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? לא,אבל זה לא טוב ובין עירונית? לא טובה מה אתה חושב על לסביות והומואים? לא יודעת תצא עם מישהי גדולה ממך?כן קטנה ממך? כן ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי:מתולתל חמוד כמו פה
מהו השיר האהוב עלייך של מיילי?איי גט נרב,איפ וי ור א מובי מיילי נראית טוב?מאודד שחקן אהוב בהאנה מונטנה?אמילי מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי?מנשקת אותה
אתה חושב על מיילי עכשיו?חח לא ועכשיו?כן ועכשיו?כן מיילי או האנה? מיילי