שאלוני הכרות

../images/Emo55.gifשרשור הכרות!../images/Emo19.gif

אואה כמה חדשים
(מי שלא רוצה לא חייב לענות על כל השאלות) -שם: -גיל: -מיילי בלונדה או מיילי חום? -אזור מגורים: -תחביבים: -תכניות טלויזיה אהובות אחרות: -מוזיקה אהובה,להקות\זמרים: -מסנ'\איסי: -הודעה לפורום:

מאיה 147

New member
שרשור הכירות../images/Emo71.gif

כולם לענות על השאלות הבאות : שם: גיל: עיר: עולה לכיתה: אייסי: מסן:

popkin2665

New member
שאלון הכרות גדול...

שם- גיל- עיר/קיבוץ- ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון? כמה אקסיות? כמה פעמים נשבר לך הלב? כמה ידידיות אפלטניות? כמה חברים קרובים? מקום הכי רומנטי? הדבר הכי רומנטי שעשית? הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? ובין עירונית? מה אתה חושב על לסביות והומואים? תצא עם מישהי גדולה ממך? קטנה ממך? ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי: מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? מיילי נראית טוב? שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? אתה חושב על מיילי עכשיו? ועכשיו? ועכשיו? מיילי או האנה?

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה.

-שם: ירדן.
-גיל: 13 וחצי. -מיילי בלונדה או מיילי חום? בהחלט חום. -אזור מגורים: מושב באיזור כפר סבא. -תחביבים: מוזיקה, כדורסל, כדורעף, לגלוש באינטרנט, ללכת להופעות של אמנים ולעצב בתוכנות עיצוב. -תכניות טלויזיה אהובות אחרות: הישרדות, זואי 101, חברים ובזמנו השיר שלנו. -מוזיקה אהובה,להקות\זמרים: רוני דואני, קרן פלס, מיילי [
], הילארי דאף, אבריל לאבין, בריטני ספירס, בלאק אייד פיז ולינדזי לוהאן. -מסנ'\איסי: yardena22@hotmail.com -הודעה לפורום: מצטערת על ההצפה בימים האחרונים, בד"כ אני לא כזו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מאיה 147

New member
עונהההה../images/Emo3.gif../images/Emo71.gif

שם: מאיה גיל: עוד מעט 10
עיר: ראשון
עולה לכיתה: ד' אייסי: 452954477 מסן: mayush_30@hotmail.com

popkin2665

New member
עונה

שם- תם גיל- 11 וחצי עיר/קיבוץ- קיבוץ להב ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי פלאפון מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? המלאך של זפי קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? החיים היפים של זאק וקודי הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? ג'ונגל מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, לא הייתי ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סנדביץ עם קציצות (מאוד מזין) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ענן באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? לבן שחור מה הפרי האחרון שאכלת? אבטיח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן, אמזלג (בן דוד של עדן אמזלג) מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה, חחח אבל קורע אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? היו אוגרים איזה? אוגרים יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? 16 וכמה מהם מקוריים? 12 מה גורם לך לבכות? בצל מה מצחיק אותך? אחים שלי מה מעצבן אותך? קפאין, שאני שותה אותו, חם לי, וכשחם לי אני עצבנית. אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? כי אמא שלי עצבנה אותי צרחת? אתמול אכלת? אתמול התעצבנת? אתמול התרגשת? שלשום הסמקת? לא זוכרת האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? כן מעשן? לא עושה סמים?לא, חס וחלילה כמה שעות ביום אתה מול המחשב? 1 וחצי מספיק לי וכמה מול הטלויזיה? 1 וחצי שומע הרבה מוסיקה? כןןןןן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? כן מאוהב? בערך... חושב שאתה יפה? זאת שאלה מכשילה? רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא כמה אקסיות? 0 כמה פעמים נשבר לך הלב?2 כמה ידידיות אפלטניות? 3 כמה חברים קרובים? 16 מקום הכי רומנטי? מול הרי חברון הדבר הכי רומנטי שעשית? ישבתי עם בן מול הרי חברון הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? אף פעם לא אמרתי אני אהבת אותך מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? ---------- האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? לא ובין עירונית? כן מה אתה חושב על לסביות והומואים? שיעשו מה בראש שלהם ואני מאוד מעריכה אותם תצא עם מישהי גדולה ממך? לא קטנה ממך? כן ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי: עם קשת קטנה ככה... מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? אחד למליון, כוכבת רוק מיילי נראית טוב?כןן שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מיילי וג'סון מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? מבקש ממנה דיסקים חינם אתה חושב על מיילי עכשיו?כן ועכשיו?כן ועכשיו?לא מיילי או האנה?מיייייילייייייי

חחחח אוקיי:

שם- דרור גיל- עוד מעט 14 עיר/קיבוץ-ירושלים..?
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?חחח אין לי מושג אני לא מוצאת אותו מאמין באלוהים? בטח מה הספר האחרון שקראת?תרנגול כפרות
קראת הארי פוטר? לא יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אחרונה?סאות'פארק,אני עד עכשיו מתה מצחוק הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום כהה מאוד,שחור בשמש חום בהיר חח איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אני לא זוכרת אבל של הדובי העכשווי הם דוביטוש ודבשישי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? חחח כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית,צמתי יש לך בלוג? [תן קישור] חחח כן אבל אין לי כוח לעדכן אף פעם http://israblog.co.il/364750 אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בורקס? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? איי דו באיזה צבע המקלדת שלך? שחור,כסוף באיזה צבע המצעים שלך?לא זוכרת מה הפרי האחרון שאכלת? חחח אפרסק אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? קצת מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? חח אף אחת אתה נוסע בטרמפים? ממש לא יש לך חיית מחמד?לא
אבל לשכנים יש ואני מתייחסת אליו כאילו היה בני!
איזה? חתול נושי יש לך חולצה בצבע ירוק?כן
הצבע האהוב עלי נשבר לך פעם הלב? חחחח כן,בגלל שטות כמה דיסקים יש לך? לא יודעת 9 נראלי וכמה מהם מקוריים? אלה המקורים
את לא רוצה לדעת כמה צרובים יש לי
ולא בהכרח מוזיקה מה גורם לך לבכות? הרבה דברים מה מצחיק אותך? חחח הכל מה מעצבן אותך? אחותי אתה זוכר חלומות? כןןןן!! מתי בפעם האחרונה בכית? אממ...לא זוכרת למה? חיחי סתם צרחת? בבוקר אכלת? בבוקר התעצבנת? היום התרגשת? היום הסמקת? היום האם אתה מתעצבן מהר? חחחח מאוד בוכה הרבה? לא מעשן? ממש לא עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא יודעת לא ספרתי וכמה מול הטלויזיה? אווו שיא גינס
שומע הרבה מוסיקה? כל זמן אפשרי קורא הורוסקופ? לא,שטויות קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אם הם קצרים
מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא אני לא נגעתי בו מלא זמן אני לא יודעת איפה הוא
ברוגז עם מישהו? חיחי כן מאוהב? כן
חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא,רוב הריבים נגמרים בצחוק ועם האחים? מלא שיקרת בשאלון? חח לא יודעת כמה אקסיות?
כמה פעמים נשבר לך הלב?
כמה ידידיות אפלטניות? ? כמה חברים קרובים? לא יודעת מקום הכי רומנטי? חחחח חוף ים? הדבר הכי רומנטי שעשית? כלום:=- הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? לתמונה
ובטח התכוונתי
מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי?חחח ככה מאיפה לי האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? לא,אבל זה לא טוב ובין עירונית? לא טובה מה אתה חושב על לסביות והומואים? לא יודעת תצא עם מישהי גדולה ממך?כן קטנה ממך? כן ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי:מתולתל חמוד כמו פה
מהו השיר האהוב עלייך של מיילי?איי גט נרב,איפ וי ור א מובי מיילי נראית טוב?מאודד שחקן אהוב בהאנה מונטנה?אמילי מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי?מנשקת אותה
אתה חושב על מיילי עכשיו?חח לא ועכשיו?כן ועכשיו?כן מיילי או האנה? מיילי

x Marina x

New member
../images/Emo205.gif

שם- מרינה . גיל-11. עיר/קיבוץ-בת ים
. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לא זוכרת
. מאמין באלוהים?כן :) מה הספר האחרון שקראת?לא יודעת
. קראת הארי פוטר?לקרוא?אני? אין מצב
. יש עלייך שרשרת?לא
. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?המפפ..ראש גדול D:
. הצבע-עיניים שלך?כחולות . הצבע-שער שלך?בלונד
. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?מאיפה לי
? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום
ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית
. יש לך בלוג? [תן קישור]
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=449422 אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?המבורגר D: מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?איש
באיזה צבע המקלדת שלך?אפורה [?] באיזה צבע המצעים שלך?ה-מה ?
מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא !
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
לא יודעת . אתה נוסע בטרמפים?לפעמים
יש לך חיית מחמד? היתה .
איזה?כלב
! יש לך חולצה בצבע ירוק?שניה אני אבדוק
נשבר לך פעם הלב?אה-הא . כמה דיסקים יש לך?המון
וכמה מהם מקוריים?כולם D= מה גורם לך לבכות?המון דברים . מה מצחיק אותך?בני אדם מצחיקים
מה מעצבן אותך?שקרנים צבועים S: אתה זוכר חלומות?כן תלוי . מתי בפעם האחרונה: בכית?אתמול . למה?אישי
צרחת?היום . אכלת?שנה שעברה ,נו באמת היום
התעצבנת?היום . התרגשת?מחר
הסמקת?אתמול. האם אתה : מתעצבן מהר? כן . בוכה הרבה?הממ.. אולי
מעשן?לא
עושה סמים?כן D: ,לא
כמה שעות ביום אתה מול המחשב?המון
וכמה מול הטלויזיה?קצת
שומע הרבה מוסיקה?אה הא . קורא הורוסקופ?לפעמים
קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כשמשעמם . מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?כן
ברוגז עם מישהו?עם נסראללה ההומו
מאוהב?אולי . חושב שאתה יפה?לא S: רב הרבה עם ההורים?תלוי
ועם האחים?תמיד
שיקרת בשאלון?לא
כמה אקסיות?כן אני לסבית
,אקסיים לא זוכרת
כמה פעמים נשבר לך הלב?המון
כמה ידידיות אפלטניות?הא
? כמה חברים קרובים?יש כמה
מקום הכי רומנטי?מקום עם ציפורים ומזרקות
הדבר הכי רומנטי שעשית?לא זוכרת . הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה?ממזמן
מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי?היו המון
האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית?מה
? ובין עירונית?
? מה אתה חושב על לסביות והומואים?הם עדיין בני אדם . תצא עם מישהי גדולה ממך?גדול ממני כן אבל לא בהרבה
קטנה ממך?לא ניראה לי. ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)?יש המון זאת התמונה שעלתה לי עכשיו
תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי:בלונד כמו בהאנה מונטנה
מהו השיר האהוב עלייך של מיילי?יש המון
מיילי נראית טוב?דא
שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי?מה אפשר לעשות ? אתה חושב על מיילי עכשיו?אולי
ועכשיו?לא. ועכשיו?כן.
מיילי או האנה?זה אותו בנאדם

santal

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם - שני. גיל - 13. עיר/קיבוץ - חולון, שבוע הבא כבר מודיעין. [עוברת דירה] ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? חברה שלי, שירז. מאמין באלוהים? כן. מה הספר האחרון שקראת? "זהבים". קראת הארי פוטר? כן, 4 ספרים. יש עלייך שרשרת? לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכרת מה זה היה. הצבע-עיניים שלך? חום-שחור. הצבע-שער שלך? כנ"ל. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חח אממ הייתה לי שמיכה בשם שמיכי
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית(?) יש לך בלוג? [תן קישור]
אתה סטרייט? אכן. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה או משהו. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? "מילה"
באיזה צבע המקלדת שלך? כסף ושחור. באיזה צבע המצעים שלך? חח אממ צבעוניים. מה הפרי האחרון שאכלת? עגבניית שרי. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? חח כן. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אממ כרגע אין ת'תוכנית. אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לא. איזה?
יש לך חולצה בצבע ירוק? חח כן נשבר לך פעם הלב? לא בדיוק. כמה דיסקים יש לך? מלא. וכמה מהם מקוריים? אממ רובם
מה גורם לך לבכות? כל מיני. מה מצחיק אותך? חח חברות שלי בעיקר, סרטים, תוכניות... האנה מונטנה
מה מעצבן אותך? חח אממ כל מיני. אתה זוכר חלומות? לפעמים. מתי בפעם האחרונה: בכית? אתמול >< למה? חח אממ ראיתי משהו מרגש. צרחת? חח לא יודעת, אני צורחת הרבה אכלת? בסביבות 4. התעצבנת? היום
התרגשת? אתמול. הסמקת? היום>< האם אתה: מתעצבן מהר? כן. בוכה הרבה? אממ לא הרבה
מעשן? לא. עושה סמים? ממש לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? חח הרבה. וכמה מול הטלויזיה? בזמן האחרון פחות, אבל גם הרבה. שומע הרבה מוסיקה? ברור, 95% מהזמן. קורא הורוסקופ? לא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? חח מדי פעם כן... ברוגז עם מישהו? כרגע לא
מאוהב? לא בטוחה. חושב שאתה יפה? לא. רב הרבה עם ההורים? חח כן די הרבה ועם האחים? שיקרת בשאלון? יש מצב חח כמה אקסיות? אפס. כמה פעמים נשבר לך הלב? לא יודעת אם מה שהיה נקרא שבירת לב... אז לא יודעת. כמה ידידיות אפלטניות? אה? כמה חברים קרובים? אממ 3
מקום הכי רומנטי? חוף הים? סתם, לא יודעת. הדבר הכי רומנטי שעשית? לא יודעת הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? אממממממ מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? ריב טיפשי חח האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? כנראה שכן. ובין עירונית? לא. מה אתה חושב על לסביות והומואים? שייהנו להם. תצא עם מישהי גדול ממך? כן חח קטן ממך? יש מצב ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? אממ לא יודעת, יש הרבה. תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי: חח אממ חום ותלתלים? מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? לא יודעת, חולה על כולם. מיילי נראית טוב? ברור! שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מיילי כמובן. מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? חחחחח אממ הייתי... לא יודעת חח אתה חושב על מיילי עכשיו? מן הסתם כן חח ועכשיו? אהאה. ועכשיו? די. מיילי או האנה? מיילי.

millllley

New member
היוצ' ../images/Emo3.gif

עונה.. שם- נעה גיל- 12 עיר/קיבוץ- כלשהו..
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא זוכרת מאמין באלוהים? כן
מה הספר האחרון שקראת? צ'רלי בממלכת השוקולד קראת הארי פוטר? נואפ יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? החיים היפים של זאק וקודי הצבע-עיניים שלך? חום שוקולד חלב כזה.. הצבע-שער שלך? חום זהבהב, או יותר נכון.. התאמתי עם חברה בסופרפארם, עם כל השיער תצוגה הזה.. אז השיער שלי הוא בלונד טבק
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? דובי שלמה
חמודיק, ועדיין יש לי אותו ! מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? האממ.. נראה לי שסבא שלי נלחם בה, ועבר לו כדור ברגל (
) ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר יש לך בלוג? [תן קישור] נואפ.. יש לי שין... אתה סטרייט? לא מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? ביצת עין עם פיתה
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? milion כי אני שומעת את one in a milion באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? תכלת מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא .. יש לך חיית מחמד? כן, מיקסיפולי
איזה? כלב יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? קצת יותר מפעם אחת..
כמה דיסקים יש לך? הרבה.. וכמה מהם מקוריים? הרבה.. מה גורם לך לבכות? הכל ! מה מצחיק אותך? חברה שלי, רוני
מה מעצבן אותך? כל מיני.. אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אממ.. אתמול למה? ריב צרחת? לא ! אכלת? לא ! התעצבנת? לא ! התרגשת? לא ! הסמקת? לא ! האם אתה מתעצבן מהר? אממ.. לא ? חח בוכה הרבה? כן מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הרבההה וכמה מול הטלויזיה? טיפה שומע הרבה מוסיקה? כןן קורא הורוסקופ? כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לא מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כן
ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? נואפ חושב שאתה יפה? סבירה רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? כן
שיקרת בשאלון? קצת..
כמה אקסיות? אהמ אהמ
אין לי אקסיות ! (יש לי 4 אקסים) כמה פעמים נשבר לך הלב? קצת יותר מאלף.. כמה ידידיות אפלטניות? הא ?? כמה חברים קרובים? מיליון
מקום הכי רומנטי? אממ.. כל מקום עם מישהו שבאמת אוהבים הדבר הכי רומנטי שעשית? הכנתי לחבר שלי הצעת חברות ממש יפה
הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? לפני חצי שנה בערך, אבל גם לפני כמה ימים למשפחתי
מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? לא ניסיתי ליצור קשר האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? לא ובין עירונית? לא מה אתה חושב על לסביות והומואים? שיהיה להם בכיף..? תצא עם מישהי גדולה ממך? אני לא אצא עם מישהי ! עם מישהו.. בינתיים לא קטנה ממך? לא היה כיף

millllley

New member
האא, שכחתי

איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)?
תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי: השיער הטבעי שלה
מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? true friend מיילי נראית טוב? כןןןןןן שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מיילי ^^ מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? לא מתעלפת, כדי להכיר אותה ^^ הייתי מנסה להתיידד איתה, הייתי עצמי אתה חושב על מיילי עכשיו? כן ועכשיו? כן ועכשיו? כן מיילי או האנה? מיילי

עונה=]

שם- אלינור גיל- 12 עיר/קיבוץ- עכו ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? -החברה הכי טובה שלי מאמין באלוהים?- כן מה הספר האחרון שקראת?- לא זוכרת... קראת הארי פוטר? -לא יש עלייך שרשרת?- לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?- האוס-הוט 3 (תוכנית שווה לגמרי!!!) הצבע-עיניים שלך?- חום הצבע-שער שלך?- חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? ל-א זוכרת...היו לי מלא!!! מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? - כלום... ביום כיפור האחרון- איפה היית? - בבית יש לך בלוג? [תן קישור] -לא אבל יש לי אתר על מיילי... אתה סטרייט? - כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? - אני לא אוכלת הרבה ארוחות ערב... מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? - כלב באיזה צבע המקלדת שלך? - שחור באיזה צבע המצעים שלך? - ירוק..:S מה הפרי האחרון שאכלת? - לא זוכרת בגלל שאני לא אוכלת הרבה פירות... אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? - לא... מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? - אני לא צופה ב"דוגמניות" אתה נוסע בטרמפים? - לא יש לך חיית מחמד? - היו לי לפני חצי שנה איזה? - דגים=] יש לך חולצה בצבע ירוק? - לא נשבר לך פעם הלב? - כן כמה דיסקים יש לך? - בין 200-250 וכמה מהם מקוריים? - הרבה=] מה גורם לך לבכות? - הרבה דברים...אולי תוכנית מרגשת או ספר באמת באמת מרגש או כל דבר בערך=] מה מצחיק אותך? - מלא דברים (אין לי כוח לכתוב רשימה) מה מעצבן אותך? - שקרים ובגידות אתה זוכר חלומות? - כן מתי בפעם האחרונה בכית? - לפני כמה ימים למה? הייתי אצל קוסמטיקאית בגלל שהיו לי כמה פצעים בפנים והיא ניקתה לי את הפנים צרחת? כן, הרבה!!!! אכלת? - לא התעצבנת? -לא התרגשת? -לא הסמקת? -לא האם אתה מתעצבן מהר? - תלוי באלו דברים... בוכה הרבה? - תלוי באלו דברים=] מעשן? - לא!! עושה סמים? - לא!!! כמה שעות ביום אתה מול המחשב? - מעל 5 וכמה מול הטלויזיה? גם מעל 5 שומע הרבה מוסיקה? חצי החיים שלי הם מוזיקה=] קורא הורוסקופ? - כן=] קורא תשובות של אחרים בשאלונים? - תלוי על מה השאלונים ואם יש לי מצב רוח מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? - לפעמים ברוגז עם מישהו? - כן מאוהב? - לא בטוחה:p חושב שאתה יפה? - כן=] רב הרבה עם ההורים? - ככה ככה ועם האחים? - לא... שיקרת בשאלון? - לא... כמה אקסים? -אין כמה פעמים נשבר לך הלב? - תלוי אם באהבה או משהו אחר....אבל הרבה!!! כמה ידידיות אפלטניות? - לא הבנתי... כמה חברים קרובים? - 3.. מקום הכי רומנטי? - כמו כולם...על חוף הים בזמן השקיעה.. הדבר הכי רומנטי שעשית? - לא עשיתי הרבה דברים רומנטיים:p הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? - לא זוכרת:p מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? - בגלל שהוא לא יודע שאני אוהבת אותו....:p האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? - אני חושבת שכן... ובין עירונית? - אולי... מה אתה חושב על לסביות והומואים? - אני לא נגדם...הם יכולים לעשות מה שהם רוצים בחיים שלהם ואני לא מתערבת להם=] תצא עם מישהי גדולה ממך? - אם בשנה שנתיים אז אולי... קטנה ממך? - לא.. ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי: חום טיפה מתולתל מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? I've Got nerve מיילי נראית טוב? היא מהממת!!! שחקן אהוב בהאנה מונטנה? - מיילי!!! וחוץ ממילי אז אמילי אוסמנט מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? לא יודעת...יוצאת איתה לבילויים בקניון:p אתה חושב על מיילי עכשיו? - כן ועכשיו?-כן ועכשיו?-כן מיילי או האנה? - מיילי!!

mormor10

New member
עונה עכשיו...../images/Emo3.gif

שם- מור
גיל- 13וחצי עיר/קיבוץ- ירושלים ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחברה מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? לקרוא בעיניים עצומות קראת הארי פוטר? ברור יש עלייך שרשרת? אני בבגדי בית
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? האנה מונטנה (נחשב שראיתי במחשב
) הצבע-עיניים שלך?חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מתוקונת (תולעת כזאת...היא עדיין אצלי
) מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] לא, יש לי אתר (קישור מצורף) אתה סטרייט?
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? גלידה
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? איזה באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? תכלת מה הפרי האחרון שאכלת? אין לי מושג
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אף אחת אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא
איזה?
יש לך חולצה בצבע ירוק? לא נשבר לך פעם הלב? כע
כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? הרוב מה גורם לך לבכות? משהו מרגש...טוב או רע מה מצחיק אותך? כמעט כל דבר מה מעצבן אותך? כנ"ל אתה זוכר חלומות? בדרך כלל מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול למה? אאאאאאא (אישי מדי) צרחת? לא אכלת? כע התעצבנת?כע התרגשת? כע הסמקת? לא האם אתה מתעצבן מהר? כע בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הפסקתי לספור וכמה מול הטלויזיה? שעתיים שלוש שומע הרבה מוסיקה? בזמן שאני על המחשב(זה אומר כן) קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? פעם או פעמיים ברוגז עם מישהו? כע מאוהב? אולי חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא כמה אקסיות? 1 כמה פעמים נשבר לך הלב? 1 כמה ידידיות אפלטניות?
כמה חברים קרובים? 1,2,3,4,5,6 מקום הכי רומנטי? ים-שקיעה הדבר הכי רומנטי שעשית? כלום הפעם האחרונה שאמרת "אוהב אותך" והתכוונת לזה? אף פעם (אני צריכה למצוא את האחד המתאים כדי לומר לו את זה) מה הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא היית בקשר עם מישהי? אין האם תשלול מערכת יחסים בין ארצית? אולי ובין עירונית? לא מה אתה חושב על לסביות והומואים? הם בני אדם בדיוק כמונו תצא עם מישהי גדולה ממך? תלוי כמה גדול קטנה ממך?תלוי כמה קטן ------------------------------------------------------------------------------------------- איזה תמונה של מיילי אתה הכי אוהב(שים בתמונה הקטנה שבצד)? תאר את סגנון השיער שאתה הכי אוהב של מיילי:חום מתולתל מהו השיר האהוב עלייך של מיילי? if we were a movie
מיילי נראית טוב?אההההההה
שחקן אהוב בהאנה מונטנה? מיילי ברור ואחר-לילי מה היית עושה אם היית מכיר את מיילי? הייתי חברה שלה אתה חושב על מיילי עכשיו? חחח כן ועכשיו?כן ועכשיו?כן מיילי או האנה? מיילי מה זהו

mormor10

New member
עונה../images/Emo13.gif

אז ככה... שם: מור גיל: 13וחצי עיר: ירושלים עולה לכיתה: ח' אייסי:491045060 מסן: אין לי....

עונה ../images/Emo9.gif

שם: מאורה
עיר: רחובות
עולה לכיתה:
אייסי: בהודעה פרטית.
מסן: sweeqlove18@hotmail.com

x Marina x

New member
אולי עדיף ..../images/Emo3.gif

לפתוח הודעה ולשרשר את שאלוני ההכרות לשם ?
שם:מרינה. גיל:11 +. עיר:בת ים . עולה לכיתה:ו'. אייסי:340158897 מסן:marina_1000@walla.co.il

למעלה