שאלונת קטנטונת. :)

KrIvInE

New member
שאלונת קטנטונת. :)

מי לדעתכם הייתה המנצחת האמיתית בכל עונה? כמובן שאפשר לבחור גם את זו שניצחה, וכמובן שאפשר גם להגיב על בנות אחרות שנשארו מאחור ויכלו לנצח. מי שרוצה להגיב על העונות החדשות מוזמן, אבל לסמן ספוילר. :)

KrIvInE

New member
שלי :) עונות 1-6

עונה 1: אדריאן, בלי שום ספק. :) מהממת!
עונה 2: מרסדס, יותר אהבתי מיואנה. יואנה יפהפיה ובהחלט היה מגיע לה להיות מקום 2, גם כן מכובד!
עונה 3: אווההההההההה :) ואמנדה הייתה צריכה להיות מקום שני! :)
עונה 4: נאימה, מההתחלה אהבתי אותה.
עונה 5: ניק, בלי למצמץ אפילו.
עונה 6: ג'ואני הייתה צריכה להיות מקום ראשון, אחר כך מולי סו. היא הייתה משתפרת אם הייתם משאירים אותה, דאמט!

KrIvInE

New member
שלי :) עונות 7-9 ../images/Emo58.gif

עונה 7: אני מניח שהגיע לקארי די, אבל אני חייב לציין שאייג'יי הייתה מדהימהההההה מדהימה והיא הייתה צריכה להמשיך עוד, במקום ג'יידה או משהו.
עונה 8: רנההההההההההה אהובתי D: כבר אמרתי בעבר, נראה לי שהיא אחת הבנות היותר יפות בכל התכנית מכל העונות.
עונה 9: וואו. אמממ ממש עוד לא גיבשתי דעה, אני לא יודע מי אני רוצה שתנצח.

noaXD1

New member
חדשה : = ]]]

היי אני חדשה בפורום הזה ורציתי להגיב ולהגיד שלדעתי דווקא בעונה 4 הייתה צריכה לזכות קיילן!!! אבל גם נאימה ממש מהממת

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 1-6

1-אדריאן 2-שאנדי 3-אווה 4-קיילין 5-ניק 6-ג'ואני

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif 7-9

7-קארי די 8-רנה 9-אנחנו רק בתחילת העונה,אבל הפיבוריטית שלי היא הת'ר ללא ספק.

Manga136

New member
שלי (1-6). ../images/Emo142.gif

עונה 1: איליס. עונה 2: שנדי. עונה 3: אווה. עונה 4: קיילן. עונה 5: ניק. עונה 6: ג'ואני.

Manga136

New member
7-9. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

עונה 7: קארי די. עונה 8: ג'זלין. עונה 9: הת'ר.

NP16

New member
שלי,רק העונות ששודרו.

לא ראיתי את העונה הראשונה,אני חושב שהייתי אוהב שם את איליס. בעונה השנייה,כל ה3 בנות-יואנה,מרסדס,שנדי,יכלו לנצח מבחינתי..באמת. בעונה השלישית,אווה אווה אווה,הזכייה שהכי שימחה אותי,אין. בעונה רביעית,קיילן.או בריטני. בעונה החמישית,רק ניק. בעונה השישית,ג'ואני בהחלט.

7-9../images/Emo58.gif

עונה 7- קארי די עונה 8- ג'ייאל למרות שאני מת על ג'זלין עונה 9- מוקדם מידי אבל בנתיים הת'ר או ג'אנט

1-6

אני חושבת שלאדריאן הגיע לזכות. פשוט חבל שדווקא ל"מלכה האם" של התוכנית לא עושים כבוד בפתיחה. עונה 2 יואנה. עונה 3 איווה
, אבל הייתי נותנת הזדמנות לאמנדה להגיע למקום השני. עונה 4 עונה אחת המשעממות, ומההתחלה היה ברור שנאימה תזכה. עונה 5 כנ"ל משעממת וניק הייתה עדיפה.

כיף לי?../images/Emo122.gif

אה ואופס, 6...? בעד מולי, דניאל ג'ואני. אבל הייתי בשביל הקטע תורמת את הפרס לג'ייד. יש לה יותר אמביציה

למעלה