שאלונת קטנטונת. :)

7-9../images/Emo58.gif

7 - אני דווקא הייתי בעד מלרוס והתאומות. אבל גם קארי די חמודה 8 - ג'זלין חמודה אבל יותר בקטע של רנה ונטשה.. והייתי נותנת הרבה יותר זמן לג'אייל המעלפת. 9 - הת'ר, קימברלי :(, ליסה, ויקטוריה

Nataly B

New member
שלי (1-6):

עונה 1: אדריאן עונה 2: שנדי עונה 3: אווה עונה 4: נאימה
עונה 5: ניק עונה 6: דניאל (ג'ואני גם מדהימה!)

עונה --->

1: שאנון 2: יואנה+ אפריל 3: אן 4 : בריטני היחידה מהעונה הזוועתית הזאת 5: ניק - הפייבוריטית של כל העונות אי פעם 6: דניאל - גם פייבוריטית מכל העונות אי פעם.

../images/Emo206.gif לאן טסו הבנות בעונה 5??

אני מכיר את הסידרה מהעונה ה-1 ואני זוכר מלא מלא דברים אבל איכשהו אני לא מצילח לזכור לאן טסו העונה ה-5??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! וזה מש מוזר כאילו: עונה 1- צרפת 2- איטליה 3- יפן 4- דרום אפריקה 6- תאילנד 5-???????????????????????????????????????????????????????????

iqiqiq

New member
ללונדון

אני זוכר איך סיפרו להם את זה שהן טסות בניפוי היה אחד המצחיקים

אה נכון חחחחחחחחחחחחחחח ברור רר!

זה היה כשניקול וג'ילה היו שתי האחרונות וטיירה הראתה דף לבן וידעתי שניקול תזכה אז לא הבנתי איך פאקינג העיפו אותה חחחח!! ואז טיירה צעקה אפחת לא מנופה אתם עפות ללונדון חחחחחחח... תודה רבה :)

למי שראה את העונות הבאות-

מחליפים מתישהו את השופטים??? בהאיזה עונה?? או במילים אחרות... מעיפים מתישהו את טוויגי המשעממתתתתתתתת שאין לה אפעם דעה ממש משלה או משהו ממש מעניין להגיד ומתי מחזירים לי את ג'===נ==י===ססס שכל כך הבינה והיו לה את ההערות שהכי התחברתי אליהם!!?

אוףףףףףףףףף להמשיך להתגעגע לג'ניס??!

ולהמשיך לשמוע את הבלבולי מוח של טוויגי.. חח מזל שטיירה שם !!!

דרך אגב אתה יודע מה נסגר עם ניק??

היא עובדת?? היא מצליחה כמו שהיא אמורה להצליח?? התגעגעתי אליה וממש מעניין אותי איך הולך לאחת מה-3 בנות הכי יפות אי פעם בתחרות.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

כאילו, היא משאירה את ביאנקה במקום קימברלי?! ואת נטשה במקום רנה?! ושלא נדבר על הזכיות של נאימה, ניקול ודניאל... ושלא נדבר על פלישה היא משגעת אותי. אם היא מעיפה את הת'ר/שאנטל/ג'נה/סליישה, אני פשוט אתפוצץ.

efif1212

New member
../images/Emo187.gif1-6

1- אדריאן. 2- יוהנה.
מתה עליה.כ"כ מיוחדת. 3- אווווווווווה אלא מה? 4- קיילן המדהימה. 5- ניק 6- ברור שדניאל

למעלה