שאלונת....

100police

New member
אוכס- אני שואל ורוצה תשובה כי נמאס!

סליחה על העצבנות, באמת לא התכוונתי, אבל כששאלתי איזה סרטים יש לביטלס אמרו לי שיש בשאלות הנפוצות, אבל אין... אז למה פשוט אף אחד לא אומר לי איזה סרטים הם עשו וזהו? אני יודע שהשני הוא הלפ, וכשאני אשיג אותו אני רוצה להכין לו עוד מאמר יותר מורחב כמו שעשיתי להארד דייז נייט, אבל שמישהו יגיד לי עוד איזה סרטים קיימים...

PeNy LaNe16

New member
הרגע ראיתי בערוץ 4

סרט ישן וחביב משנת 84 עם סר פול ומר סטארקי גם לינדה מקרטני וג'ורג' מרטין העלילה יבשה והם פוצחים בשיר כל משפט מישהו יודע על מה מדובר

PeNy LaNe16

New member
help

זה כמה שבועות אני מסתכלת בפה פעור ומזילה ריר על המדף בטוור רקורדס ששם יושב לו בנחת האנטולגיה די וי די .הגעתי למסקנה שאני צריכה להזיל ריר מהמדף בבית שלי אז אני סובלת צוציקים בבייביסיטר כדי לקנות את הדבר הקדוש הזה השאלה היא? למי שיש, בקשה תגידו לי מה מכיל ההדי וי די והאם שווה לבזבז עליו 5 מאיות של שקלים חדשים

שאלה

הורדתי באינטרנט שיר לא מוכר לי של הביטלס. שר אותו ג'ון וזה אמור ליהיות בוטלג נדיר. זה הולך ככה: You look into my eyes like a window where ever it takes me i will go inspite of all the dangers i will go פזמון: You're the only one who keep me satisfied..oh..oh you're the only one who makes the world seems right יש מישהו שמזהה? זה מהשנים 64-66

puchit

New member
ממ יש לי שאלה

סתכלו, יש לי מאיזה דיסק ישן צרוב יש שם מלא מלא גירסאות למלא מלא שירים של הביטלס כל מיני טייקים וכאלה, (זה לא דיסק מהוצאה,פשוט מישהו אסף הכל, אחי הביא לי לא יודעת..) עכשיו השאלה, השירים האלה נדירים??יש לכם אותם? כי אם לא, כשיהיה לי אינטרנט מהיר זאת תהיה מצווה לשים אותם ברשת.. בעיקר את "אנד מיי בירד קאן סינג" בגירסא של הצחוקים... יכול להיות שיצאתי טיפשה, אבל חפיף...תשובות?

Another Girl

New member
לא צריך להתעצבן...

יש להם 5 סרטים: A hard day's night !Help Magical mystery tour Yellow Submarine (מצוייר) Let it be (שהוא יותר תיעודי)

"דרישת שלום לרחוב ברוד"

או באנגלית: Give My Regards to Broad Street דרמה מוסיקלית. עם: פול מקרטני, רינגו סטאר, בימוי: פיטר ווב (בריטניה, 1984). כוכב רוק יוצא לחפש אחר קלטות יקרות ערך שאבדו לו. פול מקרטני כתב את התסריט ואת המוסיקה, שר ומשחק בתפקיד עצמו. שחקנים: פול מקרטני,רינגו סטארבימוי:פיטר ווב (סרט - מוסיקלי)(ש.ח.) (מתוך אתר ערוץ הסרטים) חח, כתוב שם שזה מתאים לצפייה מגיל 8 ומעלה...מעניין למה.

דקלה9

New member
כבר כתבתי בשירשור אחר

באוזן השלישית, בחיפה. תתקשר אליהם ותשאל אם יש- אם לא, הם יזמינו עבורך: 04-8360219

Jude Lennon

New member
תוכלי לשים רשימת שירים?

כי אולי חלק מהאנתלוגי... (הדיסקים, לא הDVD)

דקלה9

New member
הגרסאות הנודעות ביותר

מתוך הבוטלגים יצאו כבר באנתולוגיה (כמו השיר שהזכרת). השאר מופצים במהירות בעידן הטכנולוגיות והשיתוף ברשת- לא אוסיף עוד..

puchit

New member
אוקי

אבל אני אשים עוד מעט את הרשימת שירים לכל מקרה

תשובה לדקלה

אני בטוח שזה ג'ון ואם גם את לא מכירה את השיר אז סימן שזה באמת בוטלג נדיר ומעניין למה הוא לא יצא. אם יש לך מסנג'ר אני מוכן לנסות לשלוח את זה. שיר מצויין

דקלה9

New member
כן, שינקין הוא אומנם מרכז העולם

אבל האוזן מצוייה גם באיזורים פרובינציאליים כמו מרכז הכרמל בחיפה. ולשאלתך- האוזן נמצאת במוריה, לא רחוק מהסינמטק.

era2

New member
יש גם בטוואר רקורדס

שם אני קניתי את הסרט הזה

למעלה