שאלונת....

nowhere woman

New member
אווקיי...

קודם כל, שווה לשלם עלייה 500, אבל למה לשלם 500 כשאפשר לקבל את אותו הדבר, בפחות?
באמאזון זה עולה 65.58+ 7.97(לפי מה שאני זוכרת..) דמי משלוח+ 71 שקלים מס.. זה יוצא בערך 410 ש'. האנתולוגיה מראה בערך את כל חייהם של הביטלס עד להתפרקות[יש גם דיוידי בונוס, עם קליפים, ראיונות עם הלהקה אחרי הפירוק וכ'..] את השאר תשאירי לך כהפתעה שיגיע אלייך הDVD. אבל אני מבטיחה לך, זה פשוט שעות של הנאה!

דקלה9

New member
שווה בהחלט

זה אחד הדברים היפים באוסף שלי- קופסת גאווה... זה גם אחד הדברים המרגשים והמושקעים ביותר שתראי בתור מעריצה. אין מספיק מילים לתאר את ההרגשה של לשמוע את ההופעה בשייה, למשל, בסראונד...או את הקליפ של Free as a bird.

PeNy LaNe16

New member
תודה תודה תודה

אכן שווה פשוט היו לי מקרים של אכזבות וביטלס -לא מורידים

The Walrus

New member
בואו נגיד את זה ככה...

כל הקליפים שלהם, המון שירים, ראיונות, הסיפור של הביטלס מפי הביטלס עצמם (חוץ מג'ון, כמובן...), קטעים מהופעות (קוליסיאום, SHEA STADIUM, כמובן ההופעה על הגג...), כל אלה תמצא באנתלוגי. מומלץ בחום!!!

i am lucy

New member
נצל"ש לסמולויל ולכולם!

סמולויל עניתי לך על השאלות בראיון אבל לצערי בגלל שכמעט לא משרשרים פה אז זה כבר בדף 2! ודיתוש את חמודה!!!!

fenriz

New member
איזה סרט גרוע! ../images/Emo5.gif

זה אחד הסרטים היותר משעעמים כל הסרט פול ממחזר שירים של הביטלס בגירסאות גרועות,היחיד שמציל איכשהו זה רינגו שמבריק עם איזה 2-3 בדיחות..
כל הסרט פול מחפש את זה שגנב לו את הקלטות ובסוף מתברר שהוא ננעל בשירותים ברחוב ברואד סטריט... מה שכן יש שם גירסה די חמודה לTHE LONG AND WINDING ROAD שפול משוטט ברחובות לונדון..ויש שם גם קטע מוזר שפול חוזר לאנגליה הויקטוריאנית של ג'ק המרטש אבל חוץ מתפאורה ואוירה אין שם יותר מדי עלילה..

PeNy LaNe16

New member
אכן סרט גרוע

תודה על המידע ובקשר להגבלה אז לפי מה שהם אומרים אי אפשר לראות בטמן מתחת לגיל 14

SmallVille Girl

New member
למה סרט גרוע ?

דווקא אהבתי אותו .. טוב אולי זה בגלל שראיתי רק את הסרט הזה :(((((

Jude Lennon

New member
שאלה...

שמעתי שלשיר ACROSS THE UNIVERSE יש גירסה עם קולות של חיות בתוכה (?!) זה מהשיר ליום: פעיל זכויות בעלי החיים ספייק מיליגן,שנכח באולפן בהזדמנות אחרת,ביקש לגייס את השיר למסע ההצלה העולמי שלו שנקרא (במפתיע)No One's Gonna Change Our World ולכן נוספו לשיר אפקטים של קולות בע"ח. אולם כשפיל ספקטור הגיע כדי לערוך את הגירסה הסופית,הוא השתמש בהקלטה המקורית,האט אותה,והוריד את קולות הנשים מהרקע השאלה שלי היא באיזה דיסק נמצאת הגרסה הזאת? NAKED? ANTHALOGY? PAST MASTERS?

למעלה