שאלונת...

רעותוש02

New member
שאלונת...

אני רוצה לקנות דיסק של 30... על איזה דיסק אתם ממליצים לי? [מה הכי טוב?]

ShAhArnavonXD

New member
מממ..

בעיקרון 2 הדיסקים מעולים.. אבל אני יותר אהבתי את הראשון של 30... בחנות את יכולה לשמוע את הדיסק...תבקשי לשמוע את שניהם ותחליטי... כל אחד והטעם שלו...

תתחילי עם הראשון

זה נורא תלוי, את היחידה שיכולה לדעת.

אני חושבת שבתור התחלה הדיסק השני של 30 קצת יותר "ידידותי" מבחינת סגנון וקליטות.. ככה שאולי יהיה לך קצת יותר נוח להקשיב לו קודם. אם תאהבי את הסגנון, תוכלי להמשיך לדיסק הראשון, שהוא לכאורה הרבה יותר משקף את הסאונד של 30.

רעותוש02

New member
את מתכוונת שהרוק "פחות חזק"?

אה ואפשר את השמות של הדיסקים [סליחה שאני בור ועם הארץ...]

yaaruka

New member
פשוט תשמעי בחנות וזהו D:

אף אחד לא יכול להחליט בשבילך חוחו

DarkSecretLove

New member
דווקא נראה לי שהפוך

הראשון הוא קצת יותר ההגדרה של שלושים. הוא יותר הסגנון שלהם,לפי מה שהם מראים כמובן,אז אני חושבת שדווקא היא צריכה להתחיל מהראשון. חזק ממריץ ומאתגר ,פשוט ככה
העררי פוטר הערי פוטר יאה!

i am777

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo127.gifקיבלתי פוסטר של 30!../images/Emo207.gif../images/Emo226.gif

ייאי , לכל מי שרוצה להשיג אותו , זה עיתון מעריב לנוער מספר הגיליון הוא 2624 והתאריך הוא 16 ביולי. חברה שלי שלחה לי , "את לא תאמיני איזה פוסטר יש כאן"(היא בדיוק קראה בעיתון) אז אני ישר התקשרתי אליה ואמרתי לה " פוסטר של 30STM? " אז לפני חצי שעה היא הביאה לי אותו
איזה כיף.....בדיוק רציתי לקנות פוסטר חדש...................אבל אני אקנה בכל זאת
שבת שלום חברים!

yaaruka

New member
גמלי גמלי גמלי!!!

יש אותו! איזה שווה!! זה הפוסטר הכי מהמם שראיתי שלהם!! הוא כלכך מהמםם!!!!! XD

yaaruka

New member
../images/Emo207.gif

למישהו יש מושג אם יש פורום של MCR? ואם כן.. אז הוא יכול לשלוח לי קישור? כי אני ניסיתי למצוא פורום שלהם ולא מצאתי.. לא יודעת למה. ודווקא נראה לי שיש. =\ תודה מראש D:

yaaruka

New member
ושכחתי עוד דבר..

מי מביא לי ת'רשימת סרטים שג'ראד שיחק בהם?

יש פורום

אבל אני עצלנית מדי כדי להכנס אליו ולהביא קישורP: העצלנות חוגגת.. ובקשר לשאלה השניה שלך: פאניק רום אלכסנדר מועדון קרב שר מלחמה צ'פטר 27 בגרות על תנאי נערה בהפרעה(תפקיד קצר) ואני לא זוכרת עוד

yaaruka

New member
חח אכן.. העצלנות חוגגת XD

תודה על הסרטים.. חלק מהסרטים זכרתי.. אבל היו כאלה שלא חח תודה D:

למעלה