ניסיתי לשים עם לינק, לא עבד...
A adiiiXD New member 19/7/08 #16 בזכותי!! ../images/Emo13.gif אני שלחתי להם את המכתב .... רשמתי את זה כאן ביום רביעי בשרשור אוף =]
T TheTuneOfYourDeath New member 19/7/08 #17 ../images/Emo79.gif אני אישית יותר מתחברת לליריקס בABL. אבל בגלל שבפסח ראיתי שהראשון עולה 40 והשני 70 קניתי את הראשוןD: שניהם טובים. ולעזאזל אני בקושי שומעת אותם
../images/Emo79.gif אני אישית יותר מתחברת לליריקס בABL. אבל בגלל שבפסח ראיתי שהראשון עולה 40 והשני 70 קניתי את הראשוןD: שניהם טובים. ולעזאזל אני בקושי שומעת אותם
B BuddhaForScarlett New member 24/7/08 #30 תתביישי לך! ../images/Emo3.gif גם אני יורת מתחברת לליריקס של ABL, הדיסק הזה הוא הרבה יותר אישי
J JaredsBlackberry New member 20/7/08 #22 ../images/Emo207.gif מי זוכרת מה הקעקוע של תומו? ולא מה הפירוש שלא באנגלית, כי את זה אני זוכרת. מה כתוב עליו, המקורי.
../images/Emo207.gif מי זוכרת מה הקעקוע של תומו? ולא מה הפירוש שלא באנגלית, כי את זה אני זוכרת. מה כתוב עליו, המקורי.
B BuddhaForScarlett New member 21/7/08 #24 יש לו 2 אחד הדבר הזה שאת זוכרת שכתוב עליו.. זה על הזרוע ה...ימנית שלו אם אני לא טועה, יש לו את הכיתוב ועל זה את הגיליפקס ובזרועה השנייה אני חושבת שיש לו מן סרטוט של קרואטיה (טיפש..)
יש לו 2 אחד הדבר הזה שאת זוכרת שכתוב עליו.. זה על הזרוע ה...ימנית שלו אם אני לא טועה, יש לו את הכיתוב ועל זה את הגיליפקס ובזרועה השנייה אני חושבת שיש לו מן סרטוט של קרואטיה (טיפש..)
J JaredsBlackberry New member 27/7/08 #32 אני מתכוונת לזה שהפירוש שלו באנגלית זה through hardships till stars זה בלטינית או שפה כלשהי שאני לא זוכרת מה היה הכיתוב המדוייק..
אני מתכוונת לזה שהפירוש שלו באנגלית זה through hardships till stars זה בלטינית או שפה כלשהי שאני לא זוכרת מה היה הכיתוב המדוייק..
B BuddhaForScarlett New member 27/7/08 #33 בלטינית. אני לא מאמינה שאני עונה לך כאן כשאני בדיוק מדברת איתך במסנג'ר.. מה זאת הדפיקות הזאת?!
A adiiiXD New member 22/7/08 #28 הנה אתר עם הקעקועים שלהם: http://www.prickmag.net/30secondstomarstattoos.html