שאלות בנוגע ל gbs

אם פי 3

New member
ישנה שיטה ביעילות חלקית

להקטנת האוכלוסיה יש השפעה על הסיכון - ואת זה אפשר לעשות על ידי טיפול בשום, אבל היעילות חלקית. הבעיה שלך, היא שכמי שכבר ילדה תינוק שחלה ב-GBS, את נמצאת בקבוצת סיכון הכי גדולה. אין ספק ש-GBS זה מסוכן, אבל גם הזיהומים האחרים, ולרוב, הסיכון לקיומם של זיהומים אחרים, גדול יותר. אצלך - אני ממש לא יודעת.

../images/Emo24.gif שלום לך!!! ../images/Emo13.gif

נסי לעשות חיפוש בפורום, פעם היה פה שרשור די נרחב על טיפול ב-GBS ע"י שיני שום (אמור לטפל גם בפטריות, אגב...). אם כי עם ההיסטוריה שלך אני אישית לא הייתי מוכנה לקחת אף סיכון ולו הקטן ביותר שעוד ילד יידבק לי ב-GBS. אני כן עשיתי משטח, בכל ההריונות, ויצאתי תמיד שלילית... תני נשיקות לילדונת! ומחכים לביקור שלכם

lowprofile

New member
אהלן!!

היינו אמורים לבוא בדיוק לפני שבוע.. אבל התחילו לי דימומים, וכאבים תמוהים שהרופא חושב שהם צירים (איך צירים בשבוע 14 וחצי???) אז אנחנו דוחים את זה בינתיים. נשיקות לקטנטנות.. והתמונות ששמת מקסימות, ממש כיף לראות אותן גדלות!

rnati

New member
באותו נושא.מכירות את דר דקל מ"מאיר"

אני מחפשת איך להגיע אליו באופן פרטי ואשמח אם מישהיא תשלח לי טלפון שלו. המיילדת שלי המליצה על מפגש איתו מכיוון שהוא מאוד נגד לתת את האנטיביוטיקה אם אין הוכחה שיש GBS פעיל ולרופאה שלי מספיק שבהריון הקודם פעם אחת איבחנו GBS בשביל שבכל הלידות אני אקבל אנטיביוטיקה

rnati

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif מבליטה שיש שאלה בתגובה מעל

למעלה