שאלות, בקשות, המלצות...

נצל"ש

בנות!
ביצעתי הזמנה מבורן פריטי ב-22.4, ועד היום לא ביקשו ממני לבוא לקחת אותה מהדואר...
שלחתי לאתר הודעה ועדיין לא חזרו אליי.
הייתכן שאבד כספי לעד?

lation34

New member
נצל"ש

מחפשת לקים של חברה טובה שמקסימום יעלה 20-25 שקלים אפשר אפילו 30 אבל עדיף שלא.
כמה עולים לקים של אסי אגב?
הצבעים שאני מעדיפה זה ורוד די בהיר(הכל יחסי, אנ ייודעת) וצבע גוף כזה.
הגעתי למסקנה שאדום זה לא יפה לי...
תודה מראש

lation34

New member
איך אתן מורחות את כזה יפה?

מרחתי עכשיו , זהה נראה בסדר.
אני לא יוצאת בדרך כלל "מהקווים" אבל הבעיה שיוצא לי בכל זאת לא יפה.

דבורה78

New member
חדשה בעניינית ציפורניים

סוף סוף יש לי ציפורניים טבעיות ארוכות
האם לק בסיס ולק TOP COAT אפשר לשים בבית גם אם אין מכונת UV או LED? והאם אפשר לשים על זה לק רגיל לא ג'ל.
והאם גם הם יורדים עם אציטון או מסיר לק?

מחפשת המלצה לקניה של לקים כייפים אונליין!

אני בהריון אז בגדים זה פחות רלוונטי כרגע ובא לי קצת להתפרע.. יש לכן רעיונות??

yaelsn

New member
לא בטוח

גם לי קרה שההזמנה מהם הגיעה רק אחרי חודשיים, זה ממש מעצבן והם תמיד מתרצים שיש אצלם חג או משהו כזה...
השירות לקוחות שלהם די נחמד, מתי פנית אליהם?

lation34

New member
אגב יש לי ציפורנים קצרות יחסית

לפעמים הן מגיעות למצב שהן ארוכות מדי ואז אני גוזרת יותר מדי...
אין לי מושג איך לטפל בהן. גם אשמח לשמוע טיפים.

yaelsn

New member
תלוי

אם את מדברת על לק בסיס ולק טופ רגיל - אין בעייה למרוח בבית, וזה אפילו מומלץ למען שמירה על הניקור לאורך זמן. לא מדובר כאן על עמידות מטורפת כמו של לק ג'ל, אלא על הוספה של יום-שניים לעמידות של הלק ללא המוצרים האלה. הם יורידם כרגיל עם אציטון.

יש מוצרים ייעודיים למניקור ג'ל שלא מתייבשים ללא מנורת UV, ואותם אי אפשר למרוח בלי ציוד מתאים.
לגבי ההסרה שלהם - גם זה לא פשוט, אבל אפשר לעשות את זה בבית בעזתר שימוש בנייר כסף:
http://paintthemall.blogspot.co.il/2014/03/glitter-removal-tutorial.html

yaelsn

New member
וואו.... יש כל כך הרבה אפשרויות

את הקניות הגדולות אני עושה בד"כ באתר cherry culture, שמוכרים כמה מותגים שאי אפשר להשיג בארץ במחירים מעולים. המחירים משתלמים רק בהזמנות גדולות של 7-8 לקים לפחות, כי אחרת עלות המשלוח מייקרת את העניין.
יש להם מדי פעם מבצעים משתלמים, אז שווה לעקוב
http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/nails/nail-polish/291

אם את רוצה לקים בודדים הכי טוב לחפש באיביי. מוכרת שהרבה איתנו אוהבות היא beautyzone2007

יש לך כאן שרשור עם המלצות לחנויות אונליין. הוא קצת ישן אז לא בטוח שכל הלינקים שם עוד רלוונטיים, אבל אני מקווה שיעזור לך בכל זאת:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2177&MessageId=167675609

yaelsn

New member
אם את לא יוצאת מהקווים אז מה הבעייה?...

אולי תצרפי תמונה וככה נוכל לעזור לך יותר :)

yaelsn

New member
דווקא יפה בעיניי :)

אפשר לנסות לנקות מסביב לציפורן עם מברשת דקה טבולה באציטון אם את רוצה שהקווים יהיו ממש נקיים

ממליצה לפני מריחת הלק

לרכך את העור היבש בתחתית הציפורניים ("קיוטיקלס") עם קרם או שמן ולדחוף אותו בעדינות משטח הציפורן. זה גם יפנה לך עוד קצת מקום ללק וגם יצור מסגרת חלקה ויפה. רק לא לשכוח לפני מריחת הלק להסיר את הקרם/שמן מהציפורניים.

באטגירל

New member
מצטרפת לבקשה

גם אני מחפשת בסיס טוב, אני משתמשת כרגע ב"base coat" של קרליין שמבחינתי הוא בסה"כ לק שקוף, שלא מגן או מחזק את הציפורן...
בנוסף, יש למישהי המלצה גם על ridge filler טוב?

למעלה