שאלות, בקשות, הצפות ועמה

y a ® d e n

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif,

Meitar Rojas

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifהשירים של פלוריסיינטה

אני צריכה דחוף אץ כל השירים של פלוריסיינטה .. הביאו לי 2 אתרים ובשניהם אין את כל השירים.. ואין לי קאזאה ואין לי אימיול.. בבקשה תשימו לי קישוררר..

y a ® d e n

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif.

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif.

נועה2004

New member
איפה יש שם סירטונים???

לא מצאתי שם אף הורדות של סירטונים. תחת איזו קטגוריה זה מופיע??

SuPeR GiRL96

New member
אממ../images/Emo28.gif

תומאס הודה בזה שהוא אירגן את החטיפה כאילו ופלורי יצאה מהכלא. העוזר של פדריקו בא לתת לפלור צאק על עוגמת הנפש והיא לא רצתה אותו. אממ המתח היה שהשכנה המטומטמת הזאתי אמרה לפלור שהיא לא תגור בבית שלה יותר או משו כזה..

ERonny

New member
נ"ש../images/Emo124.gifא-ו-פ-ק לפה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אופק הגמדה שלך מוסרת שהיא מצטערת על ההפסקה במתנות אלייך אבל היא תמשיך ממחר

למה אתם לא מגיבים לי?

אני צריכה אתרים על הסדרהה!! כי אני גם רוצה לבנות אתר אל תהיו כאלה רעים

למה מחקו לי את ההודעה?

מי שרוצה לדבר שתשאיר לי במסר את האייסי שלה... ביי כפרות

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif.

אנחנו רשמיים? או באתר הישראלי?

לא הבנתי.. אנחנו הפורום הרישמי לפלוריסיינטה בישראל? או הפורום באתר הישראלי לפלוריסיינטה? או יש פורום בכלל אחר רישמי? טנקס..

למעלה