שאלות,בקשות וכו'

yevg22

New member
שאלה דחופה ביותר....

האם אילנה אביטל שיחקה ברמת אביב ג?... בקשה תעזרו לי זה דחוף ממש!!!!!!!!!!!

אין לי HOT

יש איזשהו אתר לרמת אביב ג' שבוא אפשר לצפות בקטעים או בפרקים מהסדרה דרך האינטרנט?

CheN 007

New member
סתם מסוקרנת..

מישהו יודע מה עושה סער בן יוסף (זה שנראה לי שיחק את המורה למתמטיקה או משהו בסדרה) כיום? מישהו יודע אם יש לו ילדים או אם הוא התחתן? סתם מעניין אותי כי כילדה אני זוכרת שחיבבתי אותו ואת השיר שהוא שר בפסטיגל 96. תודה מראש.

udis2

New member
שאלה

למישהו יש פרטים על ענת הרשקו ששיחקה את שירלי (חברה של דניאל). ויודע מה היא עושה כיום?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifיש לי שאלה../images/Emo26.gif

ראיתי את הפרק אתמול נכון יש את שלומי? זה שחקרו אותו במשטרה? אז יש מצב שעידו לב משחק אותו? (מאסקימו לימון)?

ק ס ט ל

New member
כן

הוא שיחק באיזושהי טלנובלה נוספת של דרסט-hot3-לדעת באושר,לחיי האהבה,משחק החיים,מיכאלה,טלנובלה בע"מ,המתאגרף (הטלנובלה שתגיע השנה). אין לי מושג באיזו אבל ניראה לי שבמיכאלה או משחק החיים

mary lou

New member
מה הוא עוד עשה?

זה ממש הטריד אותי בימים האחרונים. זכרתי את הדמות אבל לא זכרתי שהוא נראה ככה, ומצד שני השם שלו נשמע לי ממש מוכר...

בעיקר את הקוסם 2000

ואג'ימה (קלטת אומנויות לחימה לילדים) ועכשיו את "מלך של קבצנים", סרט שאורי פסטר ביים, ואין לי מושג מתי זה אמור לצאת. עוד אני עוקבת

הבנתי את זה........

ובכל זאת, איך אני מוצא פרקים של הסידרה?? ואיזה פרק זה בדיוק 15? כי אני מחפש פרק ספציפי

כיום הוא מורה למשחק

באיזשהו בית ספר למשחק בתל-אביב. אבל אני לא זוכרת מה השם של הבית ספר (לא בית ספר מפורסם).

CheN 007

New member
הוא ישחק ב"מתאגרף"? לא הבנתי אם

לזה התכוונת.. ולמישהו יש מושג אם יש לו ילדים? שוב תודה רבה על התשובות :]

ק ס ט ל

New member
לדעתי

לדעתי הוא שיחק במשחק החיים... הוא לא שיחק ולא ישחק בעוד טלנובלות,ובייחוד לא במתאגרף.

CheN 007

New member
שאלה אחרונה..-

מישהו יודע מה התאריך לידה שלו במקרה?

למעלה