שאלות,בקשות וכו'

ק ס ט ל

New member
אין

גם אין ברשת שיתוף הקבצים-בכל העולם(כמו אימיול,קאזה,וכאלה) וכיום רמת אביב ג' גם לא נושא כל כך חם

אני ממש רוצה לראות חלק מהסדרה הזאת

שוב... מישהו יכול להקליט לי את זה ולשלוח אלי במייל?

ק ס ט ל

New member
כן

אני מוכן להקליט לך כמה פרקים ולשלוח בדואר רק שלח לי הודעה עם הכתובת והמיקוד שלך ואני אשלח לך שישי הבא

mary lou

New member
גיגול קצר העלה ש...

יליד פתח תקווה 1967. בוגר מגמת תיאטרון תיכון תלמה ילין 1985. בוגר תיאטרון צה"ל 1988. בוגר הסטודיו למשחק ניסן נתיב תל-אביב 1993. השתתף בהצגות: בתיאטרון הבימה בקבוצת צעירים: ב"מלחמת אחים", "מנדרגולה". בתיאטרון הקאמרי: ב"הסוחר מוונציה". בתיאטרון הסמטה: ב"חופשה בברלין". בסטודיו של ניסן נתיב: ב"אופרת הקבצנים", "ציד המכשפות". השתתף במחזמר "הקוסם", ובמחזמר "נפלאות הקרקס" - בפסטיבל ישראל 90'. בתיאטרון חיפה: במחזמר "פיטר פן". הפיק, ביים ומנחה צוות שחקנים במופע "בואו נשחק תיאטרון" - תיאטרון "מיצג". כתב והופיע ב"שחקן" - מופע יחיד. מלמד משחק מול מצלמה ואילתור בהנחייה, מדריך במאי קולנוע בעבודה עם שחקנים בבית ברל. בטלוויזיה: 98-1995 הנחה ב"זאפ לראשון" בתכנית טלטלה, קלאוזאפ תכנית התחקירים של "זאפ לראשון" (שידורים חיים) ותכנית הקיץ של ערוץ 1. שיחק בסדרה "רמת אביב ג' ".

ברקודית

New member
הוא מורה למשחק בבימת הנוער

בכפר סבא. הוא היה המורה שלי בערך שנה.. מלמד משחק מול מצלמה וכאלה.. הוא גם עושה סנדאות משחק בפסטיבלים למינהם וכל מיני הוא אחד האנשים המצחיקים והנחמדים

למעלה