שאלות,בקשות ונ"ש בשרשור מסודר

חח את אומרת לה את זה

כאילו שהיא הייתה באמת טסה לשם ויוצאת איתו.. יש סיכוי 1 למיליון...אבל אממ תמיד אפשר לנצל את ה1 הזה?

אה רגע

רק עכשיו שמתי לב שאת בת 23(זאת שאוהבת את אדם ברודי) אז יש אפשרות דווקא..חח..אם הם לא היו יוצאים

../images/Emo3.gif מן הסתם זה היה בצחוק...

מכיוון שהיא לא ידעה שאדם יהודי אז תיארתי לעצמי שהיא לא יודעת שהוא יוצא עם ריצ'ל וכאלה אז ניצלתי את ההזדמנות לספר לה. אל תקחו כל מה שאני אומרת ברצינות

zoozoo8

New member
נצלש - דחוף דחוף אנשים בבקשה !

אני חייב תרגום עברית לפרק הראשון של העונה השניה !!! בבקשה אנשים זה מאד חשוב לי

shiri li

New member
תשובות ועוד הודעה נחמדה לכולם:

קודם כל, כן, אתמול היה הפרק האחרון של העונה ה-1. אבל ההודעה הנחמדה היא שהיום משודר פרק אקסטרה! כלומר, פספוסים, ראיונות, מאחורי הקלעים והצצות לעונה ה-2. וזה שמכר לסת' את הסירה משחק בימי חיינו את אחד הנערים שמה... בטח משם הוא מוכר לך?
שירילי.

gilatb1

New member
../images/Emo51.gif ו..

באסה שנגמר.. בכלל לא ידעתי שזה פרק אחרון, אחרי הפרק רק קלטתי ואולה?! לא הייתי בבית, הלוואי שמישהו הקליט את הפרק הזה!! איך הוא היה? וכןן זה הוא.. חח תודה [אה על זה לא שלא שרשרתי..חח נלחצתי שזה פרק אחרון
]

Aviad1987

New member
הוא מוכר לך ...

אני חושב שהוא משחק בימי חיינו והוא גם משחק תפקיד קצת יותר מרכזי בסדרה הגרועה ביותר "החוף הצפוני". ויש לי את הפרק הזה על המקס והוא לא ימחק משם לעולם !!

gilatb1

New member
חח איזה פרק?

האחרון או התוספת הזה? איך קוראים לזה ששמו אחרי ההאחרון?

NaTaLiTi

New member
בקשהההה

למישו יש תרגום לפרק השני בעונה השלישית...בבקשה אני ממש צריכה

JoHnYmYsTeR

New member
כנראה שיצא בימים הקרובים..

אבל תנסי לראות בלי,מבטיח לך שזה לא קשה כמו שאת חושבת ואת תביני את כל הפרק.

shiri li

New member
ועכשיו בקשה ממש דחופה ממני

מישהו יכול לתת לי את הלינק להורדה של הפרק השני של העונה השלישית? או מאיפה הוא הוריד (תוכנה וכאלה)? כי באימיול אני לא מוצאת כבר מיום שישי בבוקר...
.. בבקשה.. ואם אי אפשר בפורום, אז לשלוח לי מסר ... המון בבקשה, ועוד יותר המון - תודה מראש... שירילי.

למעלה