שאלות בקשר לנגני iRiver H300

spacera

New member
אחרי התשובה הזו אני פחות בטוח../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

כי אם אני מבין נכון, העתיד טמון בו כי היתרון הענק של הפלאש שאין לו חלקים מיטלטלים, ככה שבהשוואה להארד דיסק אפשר לחשוש הרבה פחות על עמידותו במצבים כמו ריצה או קבלת מכה חזקה\נפילה שהם בהחלט לא מצבי קיצון נדירים. ולדעתי, יש עוד יתרון לא קטן - אין צורך בבטרייה נטענת (למרות שאין לי מידע על נגני הארד דיסק, אבל אולי גם יש כאלה) אלא רק בבטרייה רגילה, כך שתאורטית אם יש לך אופי של "שומר על דברים" המכשיר יוכל יחזיק לעד..
הבעייה שקיבולת הפלאשים עדיין לא הגיע לסף סביר מבחינתי (20-30G), ואני גם לא רואה את זה ממש באופק הקרוב (אתה רואה?). ומעניין לאיזה שיטות הגנה חדשות של הדיסק התכוונת? הגנה מפני מה?

weird dust

New member
נעילת מחט בזמן נפילה

בכדי לא להרוס את הדיסק הקשיח ברגע של טלטול קשה המחט ננעלת ולא זזה. הבעיה שיש שם עדיין 2 צלחות שניראים כמו דיסק נמחק ואז גם הם עלולים להישבר או לעשות בעיות. חבל שאין לי מצלמה ההיתי מצלם כמה דיסקים קשיחים ואולי גם אהרד דיסק של מחשב נייד הרוס שהיום משמש כמשקולת ניירות

spacera

New member
הבנתי, אתה יכול לפתוח מוזיאון ../images/Emo13.gif

ועוד משהו שחשבתי עליו כרגע - אתה חושב שיש מצב החזקה עדיף של ההארד דיסק תוך כדי שימוש? כלומר, אם בכלל יש עדיפות, האם החזקה אנכית/אופקית של הנגן עדיפה מבחינת שמירה על ההארד דיסק? ו
בקשר לחנויות, אולי ארחרח בהזדמנות..

weird dust

New member
יש לי כאן כמעט מוזיאות לחלקי מחשב

אני לא חושב שיש דרך עדיפה, בכל זאת יש להם טכנולוגיות שגם כשהם הפוכים הכל טוב והנגן פועל. ככה שזה לא ממש משנה לנגנים הניידים. אני מנייח שבזמן קפיצות אם היא ישר יותר קל לו.

spacera

New member
סבבה, זה אחלה פורום (שולטטט!!) ../images/Emo6.gif

כאשר אקנה את הנגן אני מבטיח לשוב ולדווח (ואולי אטריד אתכם עוד לפני)

spacera

New member
אגב, אפרופו מוזיאון..

גם לי יש פריט ארכיוני - מחשב XT מודל 89

weird dust

New member
תשובות

לפי הזכור לי ארקדיה אמרה גם שבעדכון הבא יצא עברית. הם טענו גם שאי ריבר הסתבכו במשהו, לא יודע מה. לא יודע כמה זה לא אמין בנתיים אין שום דבר חוץ מהעדכון של אוהד והשיפור של דודי. כיום ניתן להשיג בטריות, בעוד 5 שנים אני לא יודע מה יהיה. לרוב מכשיר חדש יהיה זול יותר.

wisniak

New member
5 שנים?

בתור אחד שהעבודה שלו היא לחשוב ולתכנן לטווח הרחוק, אני חושב שבמקרה הזה (של נגני MP3 למיניהם) זה פשוט מיותר. זאת כי הטכנולוגיה מתקדמת בקצב רצחני. למשל, לפני כשנה וקצת, צורבי DVD במהירות X8 היו במחיר גבוה מאוד. לפני כמה חודשים כבר יצאו צורבים X16 ובשליש מחיר, וקרוב יתחילו לצאת צורבים בטכנולוגיה BLUE RAY. במילים אחרות (וכדי לחזור לנושא הפורום הזה) - אין מה לתכנן לשמור את הנגן ליותר משנתיים: הנפחים יגדלו (של מבוססי דיסק ושל FLASH), החיבוריות למחשב תשתפר, תהיה עברית (או לא...), וכו' וכו'. בקיצור - מרבית הדברים ישתנו לטובה. מסיבה זו אני כמעט אף פעם לא קונה את הטוב ביותר שיש, אלא את מה שיספק את הצרכים שלי + פקטור ביטחון.

Aviad1987

New member
../images/Emo45.gif

נכון. זה גם מה שאני אומר... נגני הMP3 משתדרגים בקצב מהיר וגם הביקוש אליהם עולה ועולה. אני נותן לזה שנתיים מקסימום עד שהנגנים האלה יהיו זמינים ונפוצים כמו דיסקמנים (בעיקר מבחינת מחיר וביקוש כי בקשר למכשיר עצמו אין מה להשוות
)

weird dust

New member
כבר היום נגנים ג'נרים נפוצים

אצל כל אדם שני ברחוב אתה רואה כזה (או שאני גר באזור שפע). אני מאמין שבעתיד הכל יתקדם יותר וגם הנפחים יגדלו. אני זוכר שדוד שלי הביא מתאיילנד נגן MP3 עם 16 מגה בפלאש. זה היה נגן מעצבן וכבר אז לא רציתי להישתמש בו. הוא היה צעצוע יקר ולא שווה ותיראו היום מה קורה

weird dust

New member
בשביל לשמוע 3 שירים אני מדקלם אותם

זה כמעט אותו דבר
זה סתם היה מעצבן כזה לא יודע איך להסביר. לא השתמשתי בו וגם דוד שלי לא השתמש בו לדעתי.

למעלה