............
אצלנו זה היה נושא רגיש ביותר
בעלי בא ממשפחה מרובת ילדים(10) ודיי חסרת כל אמצעים..... אז לא יודעת אם זה יהיה מגעיל מצידי להגיד שהם דיי תפסו על זה טרמפ וחוץ מעצות ונסיונות רבים להתערב בהכנות לחתונה וברשימת נותני השרות אז הם לא תרמו כלום לארוע
ההורים שלי לא התערבו בכלל בהכנות לחתונה ועזרו לנו הרבה מאוד אמא שלי מרוקאית אז עשו לי חינה חבל על הזמן!! עם אוהלים מרוקאים ומאכלים ומתוקים ותלבושות כמעט לכל הנוכחים (160 איש) עם מוסיקה וכמובן טקס הענקת מתנות אז מהצד שלי לא נרשמה בעיה וההורים שלי קנו לשמעון שעון יוקרתי מאוד בושם ועוד כל מיני תמרוקים לגבר הם קנו לי טבעת יהלומים של הרשי שטרן
כל הקטע בחינה זה שהמשפחה של החתן יביאו זהב לכלה אבל אמא שלו אמרה שהיא לא יכולה לקנות לי כי אין לה כסף(היא משקיעה את מה שיש לה בילדים האחרים שלה ש"תפסו" כלה פחות מבוססת...
) מיותר לציין שמאוד נפגעתי וגם שמעון נעלב מזה שהיא לא מתכוונת לקנות לי אז הוא אמר לי שהיא נתנה לו כסף אבל בסוף עליתי על זה שהוא שיקר כדי שלא אכעס שיתפתי את אבא שלי כי לא רציתי שתהיה "פאדיחה" בחינה עצמה כשלא אקבל כלום (בשביל עדות המזרח זה ממש בושה
) בסופו של דבר שמעון הלך איתי וקנה לי כל מה שמצא חן בעיני, הוא אמנם משלם על זה עד היום אבל קיבלתי כל מה שרק רציתי שרשרת רולר מזהב מט צהוב וענק מזהב לבן שמורכב מ- 5 שרשראות דקות, מיד עבה מזהב לבן שמעוצב שתי וערב שעון ועגילי חישוק גדולים מזהב לבן..... אני חייבת לציין שלא חשבתי וגם לא רציתי שיקנה לי הכל אבל אחרי שקנה בנוכחותי ששרת וצמיד בלבד הוא חזר לשם למחרת וקנה את כל מה שמצא חן בעיני...... מתנה נוספת שקיבלנו היא הבית שלנו מההורים שלי שריהטו לנו גם חדר שינה שולחן לסלון ושידה לסלון.