שאלות היום שלי.....

shelycat

New member
יש לנו רעיון אחר../images/Emo3.gif

האמת התכנון הוא אחר.... התכנון הוא לא לספר לה בכלל ולא להפגש איתה מרגע שמתחילים לראות ואז היא תגלה רק ממש ברגע האחרון (למשל בבית החולים או אחרי)

shelycat

New member
אוי לא!! רק לא זה.... דרך אגב.....

מבצע רק היום (או מחר) חמות יד ראשונה כחדשה למכירה או החלפת טרייד אין מפרט: מלאי בלתי נגמר של חוסר טאקט, אנוכיות, בכי ורגשות אשם ועוד הרבה אחרים....במבצע רק היום בנוסף רק היום (או מחר) בונוס גיסה מתנה. כדאי 2 במחיר 1

אתי@

New member
זה מסוג הדברים שכש"אלטע-זאכן"

לוקחים אז צריך לשלם להם...

fila

New member
נשמע אטרקטיבי ביותר ../images/Emo45.gifצרפי טלפון../images/Emo6.gif

שמופית

New member
שלי יקירתי ! קריאתך נגעה לליבי....

אני מוכנה לאמץ את עמית ולהיות חמותך
(ונוכל לכתוב אופרת סבון משלנו...)

אנחנו קיבלנו

לבנת (זו אשתי החמודה) קיבלה מהוריי צמיד ושרשרת תואמים; אני (בעלה של לבנת, אבל היא מתקשה לקרוא לי "בעלי", אז היא מנסה כל מיני שמות אחרים: "אישי", "האיש שלי" וכו´. בסוף היא חוזרת ל"ארנון"...) קיבלתי מהוריה פאלם-פיילוט. כמיטב המסורת...

danaziv

New member
אצלנו...

אני קיבלתי מההורים של גיא צמיד טניס מקסים מזהב לבןוההורים שלי קנו לגיא שעון יוקרתי. אני קיבלתי את המתנה בארוחת בנות שהיתה אצל אמא שלי אחרי הטבילה במקוה וגיא קיבל בשבת חתן...מסורת או לא?

danaziv

New member
ככה קוראים לזה

זה צמיד דק ועדין מזהב לבן שכולו ריבועים קטנים שצמודים זה לזה אחד אחרי השני,יש שהריבועים הם מיהלומים (אולי אזכה לכזה בעוד 50 שנה) ויש שהריבועים הם מזרקונים (שזה לא רע). אין לי מושג למה קוראים לזה "צמיד טניס" אבל שמעתי את המושג הזה כמה פעמים.

למעלה