שאלות היכרות

lala897

New member
שאלות היכרות

לא יודעת מה נזכרתי אבל לא משנה. שם: גיל: מה המקור לכינוי שלך: תחביב: ספר מומלץ: דיסק מומלץ: סרט מומלץ: תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת): משהו שגורם לכם לחשוב: משהו שאתם מפחדים ממנו: משהו שאתם מחכים לו: מה מרגש אותכם: חולשה: אובססיה: מה מעצבן אותכם: שאלה שהייתם רוצים לשאול על הצד השני: למה אתם נמצאים בפורום: פאדיחה שקרתה לכם: משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם: משהו שאתם רוצים להוסיף: טוב זהו. נגמר לי. כל מי שמשעמם לו מוזמן לענות.

Vdrums

New member
בלה בלה בלה משעמם בעבודה...

תומר 24 הדגם של מערכת התופים שלי (ע"ע תמונה) לנגן הטאו של פו red hot chilli peppers - blood sugar sex magic ספרות זולה/מציצים כנות מערכות יחסים לימודים (ולא ביצפר) לימודים (צריך להתחיל כבר) אהבה נשים התופים שנוגעים לי בדברים את זה נשאיר לדיונים כי זה מעניין ללמוד דברים ולשמוע דעות של אנשים לא זוכר להכיר את החצי השני פלפל וקצת טבסקו

אז מה...אני הראשונה?../images/Emo8.gif

שם: הרבנית חנוכה גיל: חסוי
מה המקור לכינוי שלך: הסרט "חגיגה בסנוקר", בעלי הוא "רבי חנוכה"
אז אני "הרבנית"
תחביב:לשמוע מוסיקה ספר מומלץ:קראת כ"כ הרבה ספרים שאני כבר לא זוכרת שמות, סורי
דיסק מומלץ:הדיסק האחרון של סלין דיון סרט מומלץ:רמבו 2....סתתתםםםםם
טוב אז... הסרט האחרון שראיתי הוא "איך להפטר מבחור ב-10" קיטש אבל חביב תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת): יושר משהו שגורם לכם לחשוב: כל דבר גורם לי לחשוב משהו שאתם מפחדים ממנו:כלבים וחתולים משהו שאתם מחכים לו:משיח צדקינו מה מרגש אותכם:הרבה דברים.... חולשה:אממממ... אובססיה:אמממ... מה מעצבן אותכם:שקרנים שאלה שהייתם רוצים לשאול על הצד השני:מי הצד השני פה??? למה אתם נמצאים בפורום:כי מר עידן נגר גרר אותי לפה
פאדיחה שקרתה לכם:אווו היו לי כל מיני פדיחות, לא פה המקום לפרט משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם:אמממ....הרבה דברים משהו שאתם רוצים להוסיף:"ישועת ה' כהרף עין"

Baby Boo

New member
יאלה חברה..

שם: טל גיל:18 מה המקור לכינוי שלך:בו באנגלית סלנג זה בין חומד כזה ההפך מביצ' ובייבי לקיצ' תחביב:לרקוד לקרוא ספר מומלץ:יש ילדים זיגזג של גרוסמן דיסק מומלץ:הראשון של אונסנס סרט מומלץ:פורסט גאמפ תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת):פורופורציה משהו שגורם לכם לחשוב:מוות של חיילים משהו שאתם מפחדים ממנו:שיקרה משהו לאחי בן ה16 משהו שאתם מחכים לו:להתגייס מה מרגש אותכם:ילדים וסיפורי גבורה למינהם חולשה:אוכל אובססיה: מה מעצבן אותכם:אנשים עצלנים למה אתם נמצאים בפורום:תמיד מעניין לדעת מה קורה בצד השני זה מרחיב לך את הידע אחרי הכל אנחנו חיים פה יחד פאדיחה שקרתה לכם:הייתי עם חברה בקניון היא נכנסה למדוד משהו וכניראה עבה תא אני פתחתי את הוילון ועמדה שם מישהי אחרת משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם:שאני אגיע לאן שאני רוצה בצבא מפקת יחידה קרבית משהו שאתם רוצים להוסיף:אנשי פתחו את הראש מאחורי כל זה כולנו אנשים

saar7650

New member
תשובת היכרות

שם: עידן. (מה לא רואים למטה?) גיל:22!!! כן, כן עוד מעט אני בן 22 (24.9) כו אלול!!! מזל"ט לי... מקור לכינוי: לא מקור ולא נעליים אני עוד לא חסידה מקסימום חסיד. תחביב: לשיר (יש לי אמרגנית בשם הרבנית חנוכה)... ספר מומלץ: התנ"ך. (כולל הפירושים) או ספרים במחשבת ישראל... דיסק מומלץ: הדיסק שלי
תשאלו את הרבנית עליו... (פאדיחות)! סרט מומלץ: חגיגה בסנוקר. רק קומדיות!!! תכונה שמעריך: כנות ונתינה לזולת. משהו שגורם לחשוב: המוות, אסונות. משהו שמפחדים ממנו: חתולים שקופצים עליך בלילה! משהו שמחכים לו: ביאת משיח במהרה בימנו אמן! מרגש אותי:רק אבי!(תרגש אותי.. תחדש לי...
). אני מתרגש מכל דבר! חולשה: ואייייי... שאני אחסוף ת'חולשות שלי? נו... רגשן מטבעי. אובססיה:(מה זה?!
) לאחר עיון במילון- עוד לא הבנתי אז נגיד שאין... סתם- באמת אין משהו שאני אובססיבי אליו. מעצבן אותי: הרבה דברים! שאלה לצד השני: אתם כבר תראו בפורום. למה אתם נמצאים כאן: אוהב לשמוע ולהשמיע. פאדיחה: משהו להוסיף: למה את (ללה) עוד לא כתבת?! הא?!

כמה פעמים אמרתי לך....

שהקטע הולך: "רפי תרגש אותי..." ולא אבי!!!
וחבר'ה הדיסק של עידן הוא...
פצצות לגבות, אחלה דיסק

lala897

New member
עידן- מה קורה אחי?

יש לך דיסק?? וואאאלללהה איזה גנוובב!!! תעלה שיר אחד למחשב, מכ'פת לך בחינם, איך לי כסף
נווו..

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תפנו לאמרגנית! (הרבנית חנוכה) @כל הזכויות שמורות ודבר נוסף- ללוש... איפה התשובות היכרות שלך?

מצטערת חומד...אבל...

כל דבר במדינה שלנו עולה כסף
ואיך עידנוש שלנו יתפרנס, אה??
<עידן אמר לי "את לא נותנת לאף אחד ת'דיסק שלי מבלי שהוא מביא תמלוגים...ככה זה בביזניס"
>

lala897

New member
../images/Emo10.gif

שיר אחד אחדדד.. יהיה לכם פרסום. כי אם זה יהיה יפה אולי אני יקנה את הדיסק
.

sarav55

New member
טוב עכשיו תורי

שם: שרה גיל:40 אין לי כינוי תחביב: שחיה, אינטרנט ספר מומלץ: התורה הקדושה סרט מומלץ: סרט החיים שלי תכונה:כנות יושר אישי משהו שגורם לי לחשוב: מה שקורה מסביבי משהו שאתם מפחדים ממנו: והעיקר לא לפחד כלל הפחד הוא הצד האחר משהו שאתם מחכים לו בקוצר רוח בנין בית המקדש, והמשיח מה מרגש אותי: חתונה חולשה: יש לי חולשה לילדים קטנים אובססיה: לאהוב את ה' מה מעצבן אותי: הכעס הוא עבודה זרה אין לי שום שאלות לצד השני הוא לא במיוחד מעניין אותי למה אני נימצאת בפורום: כי משהו ציטט אותי כאן ונכנסתי ללא קשר לכלום פאדיחה שקרתה לי: לא משהו מיוחד משהו שרוצה שיקרה לי: שאני אעמוד ליד בית המקדש אני רוצה להוסיף שאני חולה על ה' יתברך אוהבת אותו חולמת עליו.

sarav55

New member
הצד השני

זה הצד האחר = צד הטומאה חשבתי משהו אחר אבל אולי לא הבנתי את השאלה באמת מהו הצד האחר??

lala897

New member
הצד השני זה: אם את דתיה אז

חילונים. באמת ניסוח דפוק.

sarav55

New member
אוקי עכשיו הבנתי

הצד השני מעניין אותי מאוד מכיוון שכל ישראל ערבים זה בזה אוהבת את כל אחי אפילו שהם לא רוצים לאהוב אותי יהודי הוא בן של מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא אז הם חלק מהגוף שלנו שנקרא עם ישראל היקר שלנו.

tiptip4u

New member
*שוק*

זה הזכיר לי את שעור תנ"ך, מה שכתבת... וזה הזכיר לי את שירי המורה לתנ"ך שזה בכלל עצוב... מחר יש לי תנ"ך
גם היום היה לי...

למעלה