שאלות היכרות

lala897

New member
למה?

ככה מדברים אצליכם בשיעור תנ"ך?

tiptip4u

New member
:-9

שם: ימיט (שיניתי את זה כדי להיות יותר מיוחדת
) גיל: 14 ו--- מה המקור לכינוי שלך: tipi- זה היה tiptip מהקטקטים (תוכנית טלווזיה לילדים) ואקסית של אחי (שלא מזמן התחתנה עם אחד בן 29, והיא בת 23 וזה אחרי שהיא חזרה בתשובה, בקיצור: מזל טוב לה) החליטה שאני דומה לטיפטיפ, אז זה נשאר... והתקצר, לtipi ויש לי חתימה ממש מגניבה שאי אפשר להראות פה. תחביב: לכתוב סיפורים ושירים. ספר מומלץ: הממפ... "אני, כריסטיאנה פ." שאני נוראאא אוהבת. דיסק מומלץ: כל משו של משינה
סרט מומלץ: המפפ... אין... כולם כל כך יפים. משהו שאתם מפחדים ממנו: הנוף מהמרפסת שלנו *לאמשנה למה, זה לא בגלל הגובה* מה מרגש אתכם: הודעות של מאיע. חולשה: התאבדויות. אובססיה: מסטיקים, צ'יטוטים, מאיע
, ניר
מה מעצבן אתכם: אחותי. שאלה שהייתי רוצה לשאול על הצד השני: וול, יש יותר מדי. למה אתם נמצאים בפורום: כי הצד השני (אני לא אוהבת את הכינוי "הצד השני" זה מרוחק מדי, כמו אנטרטיקה, וזה פה בישראל שהיא גםככה קטנטונת.) מעניין אותי מאוד, יש לי במון ידידים דתיים, קרובי משפחה, כלמני... וגיליתי שכולם אמוד נחמדים לא כמו שאמא אמרה לי (היא פאנאטית) פאדיחה שקרתה לכם: לא חושבת על משו ספציפי. משו שהייתם רוצים שיקרה לכם: הממפ, שהעתיד המתוכן שלי ייתקיים
והוא: לפתוח ביתקפה בת"א שתהיה בו חנות ספרים וסיפרייה (כרגע חשבתי על איך הספרים לא יתלכלכו: שולחן זכוכית עם מדף למטה! שמים את הספר על המדף, וקוראים דרך הזכוכית) ואולי תהיה בו גם פינה של מאיע של עיצוב בגדים אם היא תמשיך לנסות לעצב. ודירה שהיא לא חדשה ויש בה מלאא צמחים והריהוט בהיר. משו שאתם רוצים להוסיף: צמחונית, בלונדינית
, רוצה להוציא ספר לאור בגיל 23, מציירת, יש לי חתול מדהים ועוד אחת שאני מפחדת ממנה, רבה המון עם ההמשפוחה, מגונדרת, צינית מאוטטט.

tamarhp

New member
חוצפה

גמני רציתי להעלות דבר כזה לפורום.. וכל פעם דחיתי את זה.. שם: תמר גיל: עוד חודש 16! תזכרו - 6.10 י"ג תשרי (יום לפני ערב סוכות) מה המקור לכינוי שלך: אוי.. סיפור ארוך.. הקמתי אתר - גלרית ציורי הארי פוטר. השם שלו הוא Tamar's HP Gallery. ניסיתי למצוא לזה קיצור בשביל שם המשתמש שלי בשרת האכסון, האימייל וכו', וקיצרתי את זה לTamarHP. בשם הזה נרשמתי לכל מקום שהייתי צריכה את השירותים שלו בקשר לאתר, וזה נשאר... תחביב: לקרוא, לצייר, לנגן (באורגן, לומדת שנה 7), לשרוץ במחשב, ספר מומלץ: הארי פוטר, בלתי הפיך, אלבי, מומו, אני יכולה להמשיך עוד הרבה.... דיסק מומלץ: אניה סרט מומלץ: אממ.. הארי פוטר 2, המופע של טרומן תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת): כנות משהו שגורם לכם לחשוב: הפורום הזה? אממ.. וגם מתמטיקה. משהו שאתם מפחדים ממנו: לאבד אנשים שאני אוהבת משהו שאתם מחכים לו: ****** ** ***** ***** מה מרגש אותכם: שירים, ספרים, סרטים, סיפורים של אנשים אחרים... חולשה: לבמבה אובססיה: לדעת שאוהבים אותי? מה מעצבן אותכם: חוסר כנות.. ועוד די הרבה דברים שאלה שהייתם רוצים לשאול על הצד השני:
למה אתם נמצאים בפורום: כדי להבין את הצד השני, להכיר אותו, וגם - לתת תשובות, אם יש לי אפשרות. פאדיחה שקרתה לכם: אווו.. הרבה!!! למשל - יש לי נטיה להתקע בדברים. בעיקר עם הראש. אז היתה לנו שבת אולפנית, וירדנו מהאוטובוסים עם התיקים. לידי הלכו שתי חברות שלי והמנהל, שלידו הלך הבן הקטן שלו - בן 3 בערך. הסתכלתי עליו ואמרתי - "איזה חמוד! איזה מותק!!" ונתקעתי בעמוד. המנהל לא הצליח להתאפק וצחק!! זה היה נורא מביך... משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם: למצוא את בן הזוג המתאים לי.. בזמן המתאים. משהו שאתם רוצים להוסיף: אם פגעתי פה במישהו - אני באמת מתנצלת, ואשמח אם תגידו לי את זה בפרי כדי שאני אדע על מה לבקש סליחה. בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע בכוונה.

lala897

New member
קטעים עם הפאדיחה שלך..

תמיד הצגתי אנשים שנתקעים בעמודים ופתאום אני מכירה אחת במציאות
סתתםם בצחוק.

לא שוב!

שם: שגיא. גיל: עוד חודשיים וחצי 18. מה המקור לכינוי שלך: אין מקור. תחביב: מה זה תחביב? יש הרבה, תראו כרטיסישי. ספר מומלץ: מממ...רומח הדרקון. דיסק מומלץ: זה שמאכסן ג'יגהבייט שלם, או לחליפין- 90 דקות
. סרט מומלץ: גלדיאטור. תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת): התמדה...או נאמנות. משהו שגורם לכם לחשוב: ויכוח טוב. משהו שאתם מפחדים ממנו: מקקים...אין לי מושג למה... משהו שאתם מחכים לו: לא מחכה ולא ממהר לשום דבר ושום מקום. מה מרגש אותכם: ספר (פנטזיה) טוב. חולשה: לא יודע... אובססיה: פנטזיה?...! מה מעצבן אותכם: אנשים מתנשאים. שאלה שהייתם רוצים לשאול על הצד השני: מה, לא שאלתי מספיק בפורום? למה אתם נמצאים בפורום: פירטתי את זה בהודעה הראשונה שלי בפורום. פאדיחה שקרתה לכם: אמממ...??? משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם: שאני אתקבל לעתודה, אמן! משהו שאתם רוצים להוסיף: קצת פפריקה לא תזיק.

lala897

New member
דרקנס להגיד לך את האמת?

אני מתגעגעת לאיזה ריב עסיסי אחד איתך. זה הכניס אקשנים לפורום. באסה.

lala897

New member
טוב. הנה אני (אההממ עידן..)

שם:מרב גיל:18.5 מה המקור לכינוי שלך:זה סתם ספר של ילדים שמאד אהבתי שקוראים לילדה בסיפור ללה. ואח שלי קרא לי ללה כשהייתי קטנה כי אהבתי את הספר. סתם פילסוף. תחביב: לרקודד!! אממ.. מוזיקה אבל לא לשיר כי אני זייפנית (בושות מעידן) ספר מומלץ:הספר היחיד שעולה לי בראש זה הספר האחרון שקראתי- משהו כמו הקיין של הרמן ווק.נחמד לא משהו. דיסק מומלץ:travis-invisible band. דיסק ענק. סרט מומלץ:אממ.. לא יודעת אהבתי פרל הרבור, נפלאות התבונה, ארמון של סורגים. תכונה שאתם מעריכים במיוחד (רק אחת):אומץ. משהו שגורם לכם לחשוב:ים, מוזיקה- במיוחד של קרליבך.(אחח חולת קרליבך..) משהו שאתם מפחדים ממנו:מורות. (אני במצב קשה אם זה שמפחיד אותי אבל אני יתגבר) משהו שאתם מחכים לו:משיח, כמובן. וחוץ ממנו אני לא מחכה לשום דבר. טוב לי כמו שאני. מה מרגש אותכם:חתונות. אני מתרגשת בלי קשר אם אני מכירה את הזוג או לא כמו איזה זקנה. חולשה:לאנשים נחמדים. אובססיה:לכובעים!! אבל אין לי כסף לקנות אותם..
צריכה תרומות
מה מעצבן אותכם:אוו מלא דברים. כשלועסים בקול- מוציא אותי משלוותי. כשפותחים דלתות\מגירות ולא סוגרים. חנפנים. ועוד דבר קטן אבל מעצבן נורא כשאני נכנסת למיטה מתכסה עד למעלה בשמיכה ענקית ושמנה מתכרבלת לי ו.. שכחתי לכבות את האור. באסה. שאלה שהייתם רוצים לשאול על הצד השני: לא משהו דחוף או מעניין. למה אתם נמצאים בפורום:כי.. זה מעניין ומשעשע. פאדיחה שקרתה לכם:יאאוו קרו לי כ"כ הרבה!!! הנה אחת מהם: התארחתי אצל משפחה לסעודת שבת והיו עוד איזה 15 אורחים לפחות. טוב, מחלקים את הקידוש ואני רגילה מהבית שהקידוש הוא ממיץ ענבים. אבל זה היה יין מאד יבש ואני שותה לי בבת אחת ויש שקט בשולחן פתאום אני משתעלת מהיין ייהה איזה פאדיחות, כולם צחקו עלי.. אבל זה היה באמת מאד מצחיק. משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם: אממממממ.. לא משהו מיוחד. משהו שאתם רוצים להוסיף: שאני לא רוצה לגדווולללל!!! (ברצינות שבכיתי לפני כמה שבתות לאמא שלי- "אוווףףף אני רוצה להישאר בת 18 !!! " פחחח תינוקת.

selgarat

New member
תורי?

שם: שרון גיל: 25 מקור לכינוי: חוסר יצירתיות, זה פשוט קיצור של השם שלי. תחביב: לרקוד. ספר מומלץ: טנטרה. דיסק מומלץ: טרייסי צ'פמן הישן, לא זוכר את השם, דיסק עם עטיפה חומה. סרט מומלץ: יש יותר מדי. תכונה שאתם מעריכים במיוחד : חושב מהר. משהו שגורם לחשוב: בדידות. משהו שמפחד ממנו: עכבישים. משהו שמחכה לו: סיום האוניברסיטה ולחפש עבודה. משהו שמרגש: ליטופים. חולשה: לא טוב בלסרב לנשים. אובססיה: מתרחק מכל דבר ממכר, אלכוהול סיגריות ... מעצבן אותכם: אטימות. שאלה לשאול את הצד השני: חכו הן עוד באות. למה אתם בפורום: יש אישה שאני מאוד רציני לגביה והיא דתיה אז באתי ללמוד. פאדיחה שקרתה לכם: נכנסתי לבית ותפסתי בטעות את ההורים שלי במיטה בגיל 10 משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם: לא להתעורר לבד ולהיות שמח מזה. משהו להוסיף: אחלה שאלות.

saar7650

New member
המלאכית19.

שם: רחלי. גיל: 19.5 (8.1.84). מקור: ידיד שלי התערב איתי והעונש שלי היה להיקרא מלאכית באינטרנט. תחביב: לחייך, להקשיב, לצייר, לשיר, לכתוב שירים, וכל מה שקשור בבע"ח. ספר מומלץ: מעגל של דניאל סטיל. דיסק מומלץ: לא ידעתי איך לכתוב מה שהיא אמרה... (תימני) של p.o.d כונה שאני מעריכה: רגישות. משהו שגורם לחשוב: כל דבר. מפחדים ממנו: הפחד עצמו מפחיד אותי. ושישלטו בי (לאבד עצמאות). מחכים למשהו: להתחתן (מתי זה יקרה??? הא???). מרגש: אני עלולה להתרגש משטויות. מתנהגת באי שפיות למראה תינוקות או גורים. חולשה: חוסר אונים. אובססיה: אהבה. מעצבן: המנטליות הישראלית. שאלה על הצד השני: מה הם לא רואים שאני צודקת? למה נמצאת בפורום: אני כבר לא... פאדיחה: קבעתי עם מישהו ובטעות נפגשתי עם מישהו אחר. (בליינ דייט). משהו שיקרה לנו: למצוא את האחד והיחיד ולדעת שזה הוא. תוספת: אין לי מה להוסיף.

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אשאל אותה ויעביר לכם תשובה. אגב- לה, כשתגיעי לגיל 19.5 אולי תביני... יש לך עוד שנה!

saar7650

New member
אז אם לא תגיעי

לגיל 19.5 הרבנית לא תרשה לי להביא לך ת'דיסק המפורסם!

lala897

New member
מה זה הגבלת גיל?

צריך צנזור הדיסק שלך? חחח.. חכה חכה אני הולכת להוריד את הדפוק שנתקע ואתה תשלח לי!

tamarhp

New member
זוכרים איך שדיברתי עם עצמי אתמול?

עכשיו שוב: Tamar HP אומר/ת: אתה פה? כי אם לא, אז זה אומר שהחלון הזה פתוח סתם... וזה אומר שאני יכולה לדבר עם עצמי!!! Tamar HP אומר/ת: טוב, אתה לא פה.. Tamar HP אומר/ת: אז.. Tamar HP אומר/ת: היי תמר! Tamar HP אומר/ת: מה שלומך? Tamar HP אומר/ת: מה קורה? Tamar HP אומר/ת: אני ברוחשם בסדר! Tamar HP אומר/ת: ואת? Tamar HP אומר/ת: גם אני מרגישה מצויין, תודה! Tamar HP אומר/ת: מה חדש? Tamar HP אומר/ת: האמת, כלום.. Tamar HP אומר/ת: ואצלך? Tamar HP אומר/ת: לא הרבה.. הכל רגיל.. Tamar HP אומר/ת: לא היה שיעור ספורט כי המורה היתה עצבנית עלינו Tamar HP אומר/ת: (אני לא מאמינה שאני אקשלי מדברת עם אצמי) Tamar HP אומר/ת: *עצמי Tamar HP אומר/ת: מה עובר עלי?? Tamar HP אומר/ת: אוו.. אני מתחילה להרגיש אהבלית Tamar HP אומר/ת: אווי לא... Tamar HP אומר/ת: בטח עידן קורא את הכלללל Tamar HP אומר/ת: או שעוד מעט הוא יחזור למחשב ויקראאא Tamar HP אומר/ת: אוי לא Tamar HP אומר/ת: איזה פדיחות Tamar HP אומר/ת: תמר - את צריכה לחשוב לפני שאת עושה שטויות!!!! Tamar HP אומר/ת: HELPPPPP Tamar HP אומר/ת: בעעע Tamar HP אומר/ת: אני צריכה ללכת לפה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=52&pass=1 Tamar HP אומר/ת: טוב, לפחות אני יכולה לדעת שעידן לא פה Tamar HP אומר/ת: אחרת הוא כבר היה הופך ל"לא זמין" Tamar HP אומר/ת: נכון? Tamar HP אומר/ת: הא? Tamar HP אומר/ת: ווי Tamar HP אומר/ת: אני ממשיכה להגיד שטויותתתתתת Tamar HP אומר/ת: אינ עייפה.. לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים: אינ עייפה

lala897

New member
תמרוששש

כנראה יש שלב שבו אדם מרגיש שהבנאדם היחיד שבא לו לדבר עם הוא עצמו.
ואגב- תשמעי משהו מצחיק. כשהתקשרת אלי הבוקר הייתי באמצע טלון עם חברה אז אני אומרת להף וואי מישהו שלח לי הודעה להתקשר אליו אבל הוא לא כתב מי זה. אז היא אמרה לי- תתעלמי זה בטח אחד מהבנים הדפוקים האלה שמנסים למצוא איזה פראיירית להתחיל איתה..

tamarhp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בד"כ כשלא כתוב מי - זה סתם תקלה. יש לך נוקיה? תלחצי על המקש של הכניסה להודעה, ואז על המקש של חזרה אחורה, ואז זה יסתדר.

למעלה