:-9
שם: ימיט (שיניתי את זה כדי להיות יותר מיוחדת
) גיל: 14 ו--- מה המקור לכינוי שלך: tipi- זה היה tiptip מהקטקטים (תוכנית טלווזיה לילדים) ואקסית של אחי (שלא מזמן התחתנה עם אחד בן 29, והיא בת 23 וזה אחרי שהיא חזרה בתשובה, בקיצור: מזל טוב לה) החליטה שאני דומה לטיפטיפ, אז זה נשאר... והתקצר, לtipi ויש לי חתימה ממש מגניבה שאי אפשר להראות פה. תחביב: לכתוב סיפורים ושירים. ספר מומלץ: הממפ... "אני, כריסטיאנה פ." שאני נוראאא אוהבת. דיסק מומלץ: כל משו של משינה
סרט מומלץ: המפפ... אין... כולם כל כך יפים. משהו שאתם מפחדים ממנו: הנוף מהמרפסת שלנו *לאמשנה למה, זה לא בגלל הגובה* מה מרגש אתכם: הודעות של מאיע. חולשה: התאבדויות. אובססיה: מסטיקים, צ'יטוטים, מאיע
, ניר
מה מעצבן אתכם: אחותי. שאלה שהייתי רוצה לשאול על הצד השני: וול, יש יותר מדי. למה אתם נמצאים בפורום: כי הצד השני (אני לא אוהבת את הכינוי "הצד השני" זה מרוחק מדי, כמו אנטרטיקה, וזה פה בישראל שהיא גםככה קטנטונת.) מעניין אותי מאוד, יש לי במון ידידים דתיים, קרובי משפחה, כלמני... וגיליתי שכולם אמוד נחמדים לא כמו שאמא אמרה לי (היא פאנאטית) פאדיחה שקרתה לכם: לא חושבת על משו ספציפי. משו שהייתם רוצים שיקרה לכם: הממפ, שהעתיד המתוכן שלי ייתקיים
והוא: לפתוח ביתקפה בת"א שתהיה בו חנות ספרים וסיפרייה (כרגע חשבתי על איך הספרים לא יתלכלכו: שולחן זכוכית עם מדף למטה! שמים את הספר על המדף, וקוראים דרך הזכוכית) ואולי תהיה בו גם פינה של מאיע של עיצוב בגדים אם היא תמשיך לנסות לעצב. ודירה שהיא לא חדשה ויש בה מלאא צמחים והריהוט בהיר. משו שאתם רוצים להוסיף: צמחונית, בלונדינית
, רוצה להוציא ספר לאור בגיל 23, מציירת, יש לי חתול מדהים ועוד אחת שאני מפחדת ממנה, רבה המון עם ההמשפוחה, מגונדרת, צינית מאוטטט.