שאלות המופנות בעיקר לנשים:

Deanna2688

New member
עונה.

אצלנו ההורים שלו עברו לגור אצלנו ל3 חודשים..
אבא שלו חולה בניוון עצבי לא עלינו,
והיה קשה.
אבל מעולם, מעולם, אפילו לא לרגע לא העלתי על דעתי שלא להכניס אותם אלינו הבייתה.
כן, זה היה אתגר, אבל זה עשה לנו טוב לזוגיות, בעלי העריך אותי על זה שלא עשיתי פרצופים, ועשיתי הכל כדי לתמוך ולעזור,
ואני ידעתי שעמדתי לצד בעלי בזמן מאוד לא פשוט.
&nbsp
אנחנו גדלים בדור נרקסיסטי. לא יזיק לנו קצת לחשוב על האחר..
לפעמים אי נוחות קטנה שלנו, תהיה שווה המון למישהו שיקר לנו.
&nbsp

mosheyd

New member
מודה לך על התשובה. היא היתה כנה ומקסימה. וזה מה שמדהים אותי:

יש לי חידוש לרוב הבנות כאן בפורום: בחצי מכן, אם לא יותר, הבעל בוגד, או בגד בעבר. אני אדם עם הרבה מאוד היכרויות וחברים מכל המינים והצבעים, ורוב מוחץ של הגברים אינו נאמן. נקודה. ושלא יאמרו לי שאני מכליל - זו האמת. אתן מוזמנות לסור לסקרים באינטרנט שמוכיחים את מה שאני אומר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3989999,00.html:

סקר: 85% מהחילונים - "אנחנו בוגדים בבן הזוג"
לא ייאמן: שני סקרים נפרדים מצאו כי 85% מהישראלים הנשואים בגדו, בוגדים בו או שלא פוסלים אפשרות לבגידה בבן זוגם. כ-20% מודים כי סיפרו לחבר או חברה, ופחות מ-8% סיפרו על כך לבני או בנות זוגם. עוד עלה כי שיעור הבגידה בקרב נשים וגברים דומה

יכול להיות שמדובר בסקר מגמתי, וראיתי הרבה סקרים שרובם מגיע למסקנה שנשים בוגדות הרבה פחות, אבל, לפחות מרושם אישי של מאות ואלפי היכרויות שלי עם גברים - לפחות חצי - בוגדים. ואלה שלא בגדו הודו בפניי שאם תהיה הזדמנות שהאישה לא תוכל לדעת - הם לא יתנגדו לאיזה לילה של בגידונת... הם הסבירו שאין להם בעייה עם זה, אבל או שהם לא מוצאים הזדמנות, או שהם סתם משתפנים - לדבריהם.

אז מה עדיף, גבר שאת יודעת שאין שום סיכוי שבעולם שיבגוד (ואמא שלו חייה איתכם...) או גבר שאת ממש לא יכולה לישון איתו בשקט כי אין לך מושג אם במילואים האחרונים הוא היה במיטה אחרת.

לאלה שתשאלנה את השאלה למה אין סיכוי שאבגוד, אני עונה:
א) בעוונותיי הרבים פעם אחת הייתי כמעט קרוב לזה, וברגע האחרון התחרטתי. ב-20 שנים מאז, תודה לאל לא בגדתי. כי הגעתי למסקנה שאם זה יקרה אני ממש לא יוכל לחיות עם עצמי בשקט. מעין תחושה שאני לא שווה יותר מג'וק.
ב) אמרה לי פעם מישהי מבנות הזוג שלי שאין סיכוי שאוכל לבגוד אי פעם משום שישר רואים עליי איך אני מרגיש ומה אני חושב. שאני ממש לא יכול להסתיר רגשות. היא צודקת...

סיגלית 2014

New member
מנהל
אוי ואבוי

ראשית, תרשה לי..... אין שום קשר בין שני הדברים. נקודה!!!
שנית, כבר הזכרתי את המשפט בתגובה קודמת שלי "אין חכם כבעל ניסיון". למשפט הזה אין צורך להוסיף דבר.
שלישית, אתה לא יכול לדעת מדוע כל גבר בוגד. אסור להשוות בין מערכת זוגית אחת לאחרת. אומרים כי כל אדם הוא עולם ומלואו. ואי אפשר להשוות בין אדם אחד לאחר. אז על אחת כמה וכמה במערכת זוגית בה יש שילוב של שני עולמות!
לכן, אני אישית שונאת הכללות.
רביעית, כיצד ניתן להסיק שכדי שהגבר לא יבגוד צריך להכניס את אימו הביתה ולטפל בה וזו תהיה הדרך היחידה בה הגבר יוכל להעריך את אשתו??? אם כך הדבר, אז סלח לי יש בעיה מאד מאד רצינית לגברים. מהנתונים שהבאת ניתן להסיק דבר אחר: שגברים הם חראות ולא יודעים להעריך נשים!
אבל אני אישית חושבת שזה לא נכון כי לדעתי גם זו הכללה ואני, כפי שהזכרתי, לא אוהבת הכללות.
חמישית, מה שכתבת זו דעתך אבל היא עלולה לעצבן ואפילו לפגוע באנשים שהתנסו בעניין והתוצאות לא היו טובות.
דבר שישי ואחרון, לגבי מחשבותיך על בגידות: כל הללו הם עניינך בלבד ושל בת זוגתך הנוכחית. אם אתה חושב שזו טעות לבגוד, אשריך. גם אני אישית לא בעד בגידות ואני מאחלת לך שלא תגיע ליום שבו המחשבה הזו אפילו תעבור במוחך. אני מקווה בשביל בת זוגתך שתלמד להעריך אותה גם אם לא תסכים לחיות עם אמך.
כל טוב.

למעלה