שאלות ובקשות על אגם

belle24

New member
היי וסליחה על ההודעה החדשה..

לא היה לי איפה לנצלש.. יש תמונה שאגם עושה לפרסומת של תחבושות אני חושבת, שהיא כאילו מסדרת גבות עם פינצטה.. יש למישהו אותה??

JoannaTaylor

New member
מתי מתחילה העונה החדשה של דוקוסלב?

בין התוכניות ראיתי בפרסומת שעשו דוקוסלב על אגם אז אני שואלת

מאיר GS400

New member
אסטרולוגיה

יש לי הרגשה מטורפת שאגם היא מזל מאוזניים האם מישהו יודע מה התאריך הלידה של אגמוש המתוקה?

מישהו כבר היה בסרט כיפה אדומה?

בגרסה העברית, כמובן!!! בדיבובה של אגמי! מישהו היה? גם מומי לוי מדבב שם נכון? אוו יש הרבה מדבבים טובים בסרט~!!

אגם מדברת ביומן החדש שלה על הסרט?

על הסרט שהיא מדובבת בו? איזהנ כיףףף עוד שבוע הדוקוסלב של אגמי!

gonis2

New member
חשוב!!! היכן אגם ביקרה השבוע?

נהריה,שלומי,עכו או צפת???

שירוש 221

New member
לכולם כנסו דחוף!!!

שמעתי יותר נכון היה כתוב בעיתון שאגמוש המאמוש (אגם) איך שהיא מסיימת את הצבא שזה עוד חצי שנה תעבור לניו יורק לבית ספר למשחק וכיון שלא יצא לי ואני מתה לפגוש אותה אז אולי מישהוו יכול לעזור לי לשלוח לה מכתב או לפגוש אותה בבקשה עם מישהו יכול לתת לי סיפתח אני יקבל את זהה בברכה אני כבר 3 שנים מתה לפגוש אותה ואני מוכנה לעשות הכל אז בבקשה מחכה לתגובה מהירה?!!!!......

שירוש 221

New member
מישהוו כבר ראה את הסרט כיפה אדומה..

מישהו כבר ראה א תהסרט כיפה אדומה שאגמוש מדבבת?

אביחי 33

New member
אמממ מצטרף לשאלה../images/Emo13.gif

כבר הזכירו שהיא תהיה שמה,נראה לי שיר אמרה :]]

דבורררהה:]../images/Emo204.gif

תקשיבי.. דבר ראשון היית יכולה לשאול את זה בשרשו הקודם שפתחת על ידי כך שהיית לוחצת על "הוספת תגובה" מתחת להודעה.. דבר שינ.. אכן המנהל ומומחה הפורום מנסים ומתאמצים לארגן מפגש כלשהו עם אגם... המשיכי להתעדכן בפורום. ובע"ה.. יתקיים:]

../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif

אין לי מושג ואני לא חושבת שלמישו פה יש מושג כי הוא חדש ולא ידענו עד עכשיו שקיים יומן. ו..כן.. זה מאוד כיף שהדוקוסלב של אגם ביום שני..אבל לא היית צריך לפתוח הודעה חדשה.. להבא תשרשר
הדס

שלום שירוש../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

אכן אגם תעבור לניו יורק בזמן הקרוב:] את יכולה לשלוח לה מכתב דרך האתר הרשמי שלה
http://www.agamrudberg.co.il/new/ תיכנסי ל-"כתבתם? עניתי!" אני מקווה שאגם תענה לך ושתפגשי אותה

למעלה