שאלות ובקשות על אגם

שירוש 221

New member
תודה לך רעות .....

תודה לך רעות אבל כבר ניסיתי כמה פעמים לשלוח מכתב והיא לא ענתה לי אבל אני ינסה שוב ועם יש מהו חדש לגביה בבקשה תודיעי לי!!??......:)))

אוקיי../images/Emo8.gif../images/Emo205.gif

אביחי אמר שהיא תכתוב בפורום ב"ה בשבוע הקרוב רק בזמן שיהיה לה... אז תוכלי לשלוח לה מסר

שירוש 221

New member
כןןןן .....

אביחי שמתי לב מלא פעמים נפגש איתה והיא אפילו מסרה לו ד''ש בפורום אהבה מעבר לפינה הלווי שאני הייתי במקומו.!!!

חחח שיר../images/Emo26.gif

כמו שאמרתי, תתעדכני בפורום. זה באמת ממש יעזור לך. בקרוב (
) תהיה נגלה חדשה של מכתבים שאגם עונה עליהם. המנהל של הפורום סורק אותם.

אביחי 33

New member
היי../images/Emo13.gif

לא בטוח שאגם טסה ללימודים בחו"ל, היא בעצמה לא קיבלה את ההחלטה. אז ככה שאת יכולה להירגע בינתיים
לגבי פגישה איתה, הישארי בפורום והתעדכני, יהיה בקרוב מש'ו

שירוש 221

New member
תודה אביחי עכשיו אני יותר רגוע....

טוב לפחות עכשיו אני יותר רגוע אבלל בכל זאת אני הייתי ועדיין רוצה להיפגש איתה ועם הייה משהוא חדש אתה תוכל להודיע לי ??? ובין כמה אתה עם אתה לא בין 33 כמו שאתה כותב חחח 13?

אייללוש

New member
אהבתי../images/Emo6.gifבן 16../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifזה היה טוב../images/Emo6.gif

וברוכה הבאה

שירוש 221

New member
שלום אייללוש

שמעתי אלייך גםם מאגם בפורום אבל לא ראיתי אותך פה בפורום בבקשה איילה עם תוכלי לתת לי משהוא אוו שתדעי משהוא חדש על אגם אז תודיעי לי טוב?!

אייללוש

New member
חחח אני אשמח לדבר והכל איתך../images/Emo9.gif

אממ יש לך אייסי\מסן
אממ יש מסר והכל בעולם שלי
אממ אם תרצי תשלחי לי במסר אם את מתבישת או משו את הפרטים שלך והכל ונשמור קשר ככה
ונעדכן אותך בהכל בעז"ה
אני

שירוש 221

New member
לאביחי

אביחי תגיד איך יצא לך להיפגש איתה ולדבר איתה ולשוחח איתה ואפילו לגרום לה למסור לך ד''ש בפורום אהבה מעבר לפינה ותגיד באמת אגמוש כתבה את ההודעה לפורום?? כי לא ניראה לי שזאת היא אבל בכל זאת !! תענה

אביחי 33

New member
חח כל ההודעות שאגם כתבה בפורום.

זו אכן היא. שם המשתמש שלה מואדם בצבע כמו שלי. מצורף קישור להודעותיה בפורום.

שירוש 221

New member
איזה מאמי היא..

עכשיו קראתי את כל העודעות שהיא כתבה לפורום והיא מזה מתוקה ומתחשבת אםילו יותר אךך עכשיו יש לי יותר חשק לפגוש אותה טוב עם יש אתר חדש שהיא נימצאת בוו אוו כתוב בוו משהוא עליה אז בבקשה תודיע לי ועם אני רואה אני ישלח לך טוב?

למעלה