שאלות ובקשות

מימיל

New member
שאלה לגביי אחד הפרקים

ראיתי פה שדיברתם על איזשהו פרק שהייתה מישהי זקנה שהתאהבה בהאוס ורדפה אחריו ואחרי ווילסון או משהו בסגנון, אז מישהו יכול אולי להגיד לי מה שם ומספר הפרק? תודה רבה רבה.

orimi

New member
שני דברים שלא הבנתי מהפרק האחרון

אני אשמח אם מישהו יסביר לי: 1) למה בסוף הפרק גרג קורא למטופלת כלבה? בהתחלה חשבתי שזה בגלל כל הסיפור שהיא התכוונה לזרוק את החברה שלה ובכל זאת לא אמרה לה את זה לפני שהיא נתנה לה את הכבד שלה - אבל אני משוכנע שזה לא זה כי גם כל הטון שלו כשהוא ידע שיש לה את המחלה הזאת וחיפש על הגוף שלה (בסגנון:"לאן האף שלך נעלם?") זה כאילו היא ידעה משהו ולא אמרה . 2) מה קרה בדיוק עם הילדה הסינית? הבנתי שהיא אמרה שאמא שלה צריכה כביכול גלולות נגד הריון - אבל האוס אז רשם לה מרשם לזה ואיכשהו היא בלבלה בין התרופות של אמא שלה לגלולות... איך? תודה

Hieros Gamos

New member
אם אני לא טועה זה היה

the Socratic method 1X06 אבל אני לא לחלוטין סגורה על זה

Hieros Gamos

New member
אממ

1. זה כן בגלל זה....הקטע עם הכלב היה שהחברה שלה נתנה לו אותו מתנה והיא לא רצתה להתחייב כי היא רצתה לזרוק אותה וכלב מסמל התחייבות ובלה בלה בלה והיא גרמה למקס לתת לה כבד בלי להגיד לה שהיא רוצה לעזוב אותה (הוא לא ידע שמקס יודעת. גאד זה מזכיר לי את 5X14 של חברים
they don't know that we know they know we know!!
) 2. הילדה רצתה מרשם לגלולות נגד הריון, אמא שלה הייתה מצוננת ולא הבינה אנגלית. הילדה אמרה שכביכול אמא שלה צריכה את הגלולות נגד ההריון כדי להרגיש טוב יותר, האוס אמר לה שהיא לא צריכה שאמא שלה תהיה חולה בשביל לקנות גלולות נגד הריון ונתן לה מרשם לתרופה נגד הצטננות לאמא שלה ומרשם לגלולות. הרוקח שם את הגלולות והתרופה באותה שקית והיות והילדה הייתה סופר מטומטמת היא התבלבלה ביניהם ואמא שלה לקחה את הגלולות נגד הריון במקום את התרופה.... קאפיש?

sweet shir

New member
אעההה אני חולה על המשפט הזה! ../images/Emo6.gif

they don't know that we know they know we know about us!!

Benjamin Turner

New member
טעות לוגית קלה

ברור שמונדלר יודעים על מונדלר
אלוהים, tow everybody finds out... בין הפרקים המצחיקים ביותר שנראו בעונה החמישית המבריקה ובסדרה בכלל
מת'יו פרי

Hieros Gamos

New member
אני תמיד נורא אהבתי את הפרק

חג הודיה של העונה הזאת
הוא כל כך מצויין. אין על העונה הזאת

Benjamin Turner

New member
אין ספק, לא חסרים פרקים גאוניים

בעונה הזו... tow all the kissing, tow all the kips, tow ross's sandwich, tow rachel's inadvertent kiss, הרשימה כמעט באורך 24 פריטים
אוף, איך נפלו גיבורים...

Hieros Gamos

New member
הכי טובים אבל זה עד 5X14

ההסתרה של הרומן של מונדלר זה אחד היותר מצחיקים
ואת וגאס נגיד אני פחות אוהבת

Hieros Gamos

New member
וואו אני ממש צריכה לעשות מרתון חברי

ם
כמה זמן לא ראיתי יותר מפרק אחד ברצף

sweet shir

New member
חהחה לנו היה בדיוק את הפרקים האלו

בהוט במרתון של שישבת -כל שבוע 5/4- בביפ!
הוט רולז!

Hieros Gamos

New member
יש לי אותם בדיוידי, זה לא קשור, אני

רוצה מההתחלה ובשליטתי לא לפי ההחלטות של ביפ... לי היה 4 פרקים של נמלטים ופאק וונטוורת' מילר הוא ללא ספק בנאדם שכיף להסתכל עליו

Benjamin Turner

New member
וונטוורת' מילר בהחלט שווה עוגיה

אתמול נבקעו בתולי הנמלטים שלי
יש לי את כל הפרקים מוקלטים מערוץ 3/star world, אבל האמת שאני ממש לא חשה צורך למרתון חברים בזמן הקרוב (לעומת זאת, מרתון האוס...
).

Hieros Gamos

New member
אני פשוט לא ראיתי חברים כבר המון זמ

ן ואממ האוס, טוב אני כל הזמן רואה האוס ^^' חיחי רק עוגייה? את לא ממעיטה בערכו?
הבעיה של נמלטים היא שהיו צריכים לסיים את זה אחרי עונה אחת. אני לא יודעת איך הם יצליחו לשמור על הסידרה בעונה הבאה שלה

Benjamin Turner

New member
זה הביטוי, מה לעשות...

רגע, אילו פרקים ראיתי אתמול? (משהו עם איזה הלטיני שהארוסה שלו עוזבת אותו והבחורה השחורה שנרצחת ו-וונטוורת' שפורץ את קיר התא שלהם וכו' וגו')

Hieros Gamos

New member
פרקים 1-4 הם עושים מרתון של זה

יש גם היום באותה שעה (23:10) 4 פרקים-5-8

Benjamin Turner

New member
אוי, אוי, בתולי בותקו, לא נבקעו

סרקתי את זכרוני בחיפוש אחר המילה הנכונה איזה חמש דקות ומוחי הקטן לא הסכים להעלות אותה. עכשיו היא קפצה פתאום. מה יהיה אתי?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

אני יודתר גרועה
אתמול, בעצם היום, שכבתי במיטה, השעה קרוב ל6 בבוקר ולא הצלחתי להירדם כי לא הצלחתי להיזכר איך קוראים לפרק 2X13...הצלחתי להירדם רק אחרי שהוא פתאום קפץ לי לראש (skin deep)

למעלה