שאלות ובקשות

sweet shir

New member
אופס. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אויי אני חולה על סוף העונה ה-4 ותחילת העונה ה-5!!
צ'נדלר/מוניקה רולז!!! -אהבתי אותם יותר שלא כולם ידעו!
-

Hieros Gamos

New member
אחרי זה זה נהיה מושי שכזה (יותר טוב

מרו"ר אבל עדיין מושי
לפחות להם לא היה את הwe were on a break הזה. אוף אני שונאת את זה. הקטע היחיד שזה טוב הוא כשיו אומר את זה
) מונדלר רולז ^^'

Benjamin Turner

New member
טעות לוגית קלה

ברור שמונדלר יודעים על מונדלר
אלוהים, tow everybody finds out... בין הפרקים המצחיקים ביותר שנראו בעונה החמישית המבריקה ובסדרה בכלל
מת'יו פרי

Benjamin Turner

New member
nope, the socratic method זה הפרק

עם wilson's disease, והקליניק (המאוד משעשע) היה עם האם שלא מוכנה לקנות לבתה עוגה שמכילה סוכר ליומולדת). למעשה, אני לא זוכרת זקנה שרדפה אחרי האוס ו-וילסון באיזשהו פרק מהפרקים הראשונים, והבוקר סיימתי לצפות ב-fidelity (תארי קצת יותר את הסצינה המדוברת, אולי אזכר).

מימיל

New member
צירפתי לינק

להודעה שבה דיברתם על הפרק הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=81817493

Benjamin Turner

New member
אוקיי, אני מהניוביז. אני יכולה רק

לומר לך בוודאות שלא מדובר באחד משבעת הפרקים הראשונים. לעומת זאת, רן כתב בהודעה הראשית אליה משורשרת ההודעה שקישרת לה כי מדובר בpoison (פרק 108)
זה הפרק הבא שיועלה לטיוב.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח כמה לא מקורי מצד האוס

Tal2012

New member
מה לעזאזל..?

רק אני מרגישה שהם מנסים לגרום לי להרגיש כאילו אני החולה והם ( הרופאים ) בוחנים אותי מלמעלה? מה הם חושבים שהם ? אלוהים ?
חח סתאם.. התמונה הזאת מתחילה לעשות לי קצת כאב ראש. במיוחד אחרי שתליתי את החתימה בחדר וכל פעם שאני מסתכלת עליה אני חוטפת סחרחורת
אבל אין מה להשוות ( בלי לסקול אותי ! ) אין על האוס..
ER אחרי האוס

Shadower

New member
טניס

אני קוראת יותר מדי פאן-פיקים כנראה והתבלבלתי לגמרי... קאדי באמת משחקת טניס? אני יודעת שקראתי בכמה מקומות שכן ואחד אפילו טען שככה היא מימנה את האוניברסיטה (מלגה זה אחלה....). זה נראה לי קלוש, אבל היא באמת משחקת?

lovely max

New member
אולי...

אני לא קוראת פאנפיקים אבל יש לי רעיון מאיפה זה בא... באיזה פרק האוס רואה אותה יורדת במדרגות ואומר לווילסון משהו על חולצת הטניס המדליקה שלה.

lovely max

New member
כל כך נוסטלגי...

איך עשית את זה לעזאזל? אני מקנאת!
העלים וההתמזגות ברקע, שלך? מדהימים. והצבעים האלה מיוחדים, כבר פעם שניה :)

למעלה