שאלות ובקשות
.

m a y a25

New member
../images/Emo20.gifהיי שלום

לכולם באמת הגיע הזמן לכזה פורום . אני צריכה עוד המלצות של שירים טובים של עופר ניסים למרות שניראה לי שיש כמעט הכול.

adiss90

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

קודם כל- מה ההבדל בין דאנס והאוס? האם יש שירי דאנס\האוס שכווולם מכירים? למשל ששמעו אותם המווון ברדיו? --ההרכב Phats & Small, אני ממש אוהבת אותם..הם שרים אחד מהסגנונות האלה? הם נחשבים "שווים"? :) וכנ"ל על מד'האוס, שגם אותם אני אוהבת. הם שרים את אחד הסגנונות האלה? טיינקס ותתחדשו

Jackpot

New member
שאלה

מישהו יודע מי עשה את הרמיקסים לשירים: אמצע הלילה בכפר, לשם של מירי מסיקה ושמור נא עלינו של עפרה חזה? תודה.

X Slider

New member
תקנו אותי אם אני טועה

ההבדלים בין דאנס והאוס לא כל כך גדולים. זאת אחת הסיבות שיש פורום אחד לשני הסגנונות. ודאנס שכולם מכירים זה מה שהולך ברדיו, 99FM, lasgo, עופר ניסים, להיטי חתונות וכאלה. שירים נוסטלגים שאני בטוח שאת/ה מכיר/ה יש מלא.. כמו amber - yes, או lasgo - something. שירים שאני תמיד שומע בחתונות בגני הארועים סביב הבית שלי
. מדהאוס הם לא האלו שמחדשים את מדונה? בכל מקרה, לא כל כך שומע שירים שלהם. לפי השם אפשר לשער שזה האוס?
. בקשר לphats & small , הם לא עושים רק דאנס והאוס אם בכלל (לא יודע), הם מוזיקה אלקטרונית זה מה שבטוח. שמעתי שירים שלהם שהם לא דאנס או האוס

הסבר...

קודם כל צריך לומר שדאנס והאוס הם הגדרות כלליות. לכל אחד מהסגנונות הנ"ל יש מספר תתי סגנונות כמו: דאנסקור (מגיע בעיקר מגרמניה) יורודאנס (בעיקר מאיטליה) יורופופ (בעיקר ממדינות סקנדינביה). בהאוס יש כמובן את ה- deep house, happy house, hardhouse ועוד... ההבדל נמצא בעיקר בביטים ובסאונדים. שיר דאנס כמעט תמיד יהיה עם מילים (שירה) מה שלרוב לא יהיה בהאוס (חוץ מסמפלים קטנים, וגם לא בכל השירים). להיטי דאנס גדולים בשנים האחרונות: summer jam, crazy frog. להיטי האוס גדולים בשנים האחרונות: שלל להיטי atb, dj quiqsilver. תקופת הזוהר של הדאנס (בראשותו של היורודאנס) היתה בשנים 93-96 ההאוס נהנה מהצלחה עצומה משנת 95 ועד סוף שנות ה-2000. בשנים האחרונות שני הסגנונת (ובמיוחד הדאנס) חוזרים חזק לזירת המוסיקה. לטעמי שנת 2005 הייתה השנה הטוב ה ביותר לדאנס במאה ה-21. phats & small שייכים לז'אנר הפרנצ'האוס (למרות שהם מגיעים מאנגליה) שזה האוס עם הרבה פאנקי וכלים אקוסטיים. עוד מפורסמים בז'אנר: modjo, superfunk ו daft punk. מדהאוס, שחידשו את שלל להיטי מדונה, שייכים לסגנון הדאנס הגרמני.

fifkee

New member
האוס

כחובבת האוס מושבעת, אני חייבת להוסיף לקודמיי שיש הבדל מהותי בין שני סגנונות המוזיקה. זו הסיבה שרב האנשים מאוד סבלניים כלפי מוזיקת דאנס (בעיקר כיוון שהיא "מוזיקה עם מילים") ופחות סבלניים כלפי מוזיקה אלקרונית (שהאוס נמנית עליה) או שאוהבים את זה- או שלא. אני לא יכולה להסביר בדיוק מהם ההבדלים בין שני הסגנונות יותר ממה שהוסבר לפניי, אבל יש בחור מאוד נחמד שקוראים לו "אישקור" והוא קנדי למיטב ידיעתי והוא מגיש באתר שלו הסבר מקיף וממצה למקורות המוזיקה האלקטרונית על כל סוגיה. מומלץ לכל המתעניין בתחום: http://www.ishkur.com/music

אבל יש גם עוד קטגוריה בהאוס

שנקראת האוס פרוגרסיב, די ג'יי דין יש לו גירסה של אחד השירים שהוא יצר שנקרא האוס פרוגרסיב.אז מה קטגוריה זו שונה משל הקטגוריות שקילטגת את ההאוס?

יש עוד המון סגנונות

לא שפכתי כאן את שלל הסגנונות שיש לדאנס ולהאוס. אבל house progressive הוא סגנון האוס קצת קשה שקרוב מאד למאפייני טראנס (מלודיה משמעותית, קצב מהיר יותר, וסאונדים ולופים שבד"כ אפשר לשמוע בקטעי טראנס).

אוקי הבנתי אותך

לי בכל אופן זה לא נשמע טראנס,כי את הטראנס אני מכיר מקרוב והרבה יותר,זה נשמע כבד מהאוסים וסגנונות האוס שאנחנו מכירים,אבל לא נראה לי טראנס אחי.

Sinner Girl

New member
שאלות ובקשות ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif../images/Emo137.gif.

חג שמח כולם
.

scorpion1511

New member
מחפש שירי מועדונים חדשים.

תוכלו לתת לי שמות של שירי מועדונים חדשים. בתודה מראש.

למעלה