שאלות ובקשות
.

כן אחת החזקות במצעד הדאנס

בתוכנית שהייתה עם בקי גריפין אז דאנס פלור אקפרס משהו כזה היא הייתה כל הזמן במצעד עצמו וחידשה עם שירים.

Erezb84

New member
מחפש שיר..מי שימוצא אותו פשוט מלך!

השיר הוא סוג של דאנס אבל בלי מילים בכלל... מנגנים אותו בכל מסיבה הוא קיצבי וקופצני ... הבעיה היא שיותר מזה אני לא יכול לתאר אותו... אני מאוד מודה למי שיעזור...

Erezb84

New member
לצערי זה לא זה...

הוא דווקא מתאים לתיאור..אבל הוא ישן יחסית..השיר שאני מחפש חדש יותר.. תודה בכל אופן!

Erezb84

New member
אלוף!!!!!!!איזה תותח!!! איך ידעת???

תודה רבה רבה! סחטיין

sevelin3

New member
שאלה...

פרסמתי באתר מוזיקה אלקטרונית, הפנו אותי לכאן. תעזרו?

an2me

New member
אתם יכולים לעזור לי?

אני מחפש את זה כבר כמה חודשים...זה מין האוס כזה שיש שם בהתחלה "put your hands up up put your hands in the air... " ואחרי זה:"we are the people of the future" משהו משהו שאני כבר לא זוכר ואז "..a massage from a far" "it's a cusmy club" ואחרי זה "ואווו אווו אווו" אם מישהו מזהה תעזרו לי בבקשה!

HadarusH4

New member
הנה..

אני לא יודעת בידיוק מה יש לך או מה אין... אז אני שמה כל מיני Amuka - On To Me (Qt Ofer Nisim Part 1 Mix) 10-offer_nissim_-_satisfied_(brighton_project_level_k_mix) Angie Stone - I Wish I Didn't Miss You (Offer Nissim 2005 Rework) Offer Nissim - Naked Angel Offer nissim - Nothing is real Offer Nissim Feat. Sheila Brody - I Want More (Original Mix) Shannon - Give Me Tonight (Offer Nissim Remix)

למעלה