השיר המקורי יצא בשנת 1983 ונקרא גם say say say.הביצוע של hi tack הגיע למקום השלישי בהולנד וגרמניה בשנה שעברה.מאחורי ההרכב עומדים שניים: Koen Groeneveld ו Addy van der Zwan, שנייהם מעריצים גדולים של ג'קסון ומקרטני.
שיר שפשוט נדלקתי עליו לפני כמה שבועות .. הולך כזה בהתחלה LA LA LA LA LA LA המון LA LA LA בת שרה אותו ואז נראה לי היא אומרת/: Another day i miss you טנקס
מה המצב אנשיםם? קוראים לי מאי ואני חדשה פה=]] תחדשו על הפורום אגב.. למרות שכבר לא הכי חדש אבל לא משנה.. בכל מקרהההה... רציתי לשאול איך קוראים לשיר של השריקות הזה? לא יודעת איך להסביר אבל בדוקק מישהו פה יודע למה אני מתכוונת תודה מראש לעוניםם=]]
חחחחחח.אין זה שיר ממש אבל ממש ישן שמעתי אותו לאחרונה ברדיו ופשוט אין לי מושג איך קוראים לו אז ככה הוא הולך משהו בסגנון: I WANT TO LIVE MY LIFE DAY BY DAY וזה בחורה שרה אותו. בתודה מראש אמיר
א. מישהו יכול לעזור לי למצוא שיר? אני לא ממש זוכר..אבל שמעתי אותו הרבה פעמים ויש שם "FOREVER AND EVER" משהו כזה ניראה לי.. ב. יש "THE DRILL" אבל זה לא ממש זה..יש משהו קצת שונה..מי שבמקרה היה בפורום ב"ש אז תמיד שמים אתזה אבל בגירסא שונה..מישהו אולי מכיר? תודה!