שאלות ובקשות
.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifזה לא זה../images/Emo15.gif

של מילק זה איי דונט קר איי נבר לייקד יו אניוואי איי דונט קר דונט יו היר מי וון איי סיי

HI TACK - Say Say Say (Waiting 4 U)

מישהו יכול לנדב קצת מידע על הסינגל היפה הזה? זה מייקל ג'קסון או שאני טועה?

במקור של מייקל ג'קסון ופול מקרטני.

השיר המקורי יצא בשנת 1983 ונקרא גם say say say.הביצוע של hi tack הגיע למקום השלישי בהולנד וגרמניה בשנה שעברה.מאחורי ההרכב עומדים שניים: Koen Groeneveld ו Addy van der Zwan, שנייהם מעריצים גדולים של ג'קסון ומקרטני.

livia

New member
../images/Emo4.gifאת עזרתכם בבקשה

שיר שפשוט נדלקתי עליו לפני כמה שבועות .. הולך כזה בהתחלה LA LA LA LA LA LA המון LA LA LA בת שרה אותו ואז נראה לי היא אומרת/: Another day i miss you טנקס

M a m u s h k a

New member
אהלןןןןןןןןןןן

מה המצב אנשיםם? קוראים לי מאי ואני חדשה פה=]] תחדשו על הפורום אגב.. למרות שכבר לא הכי חדש אבל לא משנה.. בכל מקרהההה... רציתי לשאול איך קוראים לשיר של השריקות הזה? לא יודעת איך להסביר אבל בדוקק מישהו פה יודע למה אני מתכוונת תודה מראש לעוניםם=]]

VR61

New member
שאלה לגבי זיהוי של שיר

חחחחחח.אין זה שיר ממש אבל ממש ישן שמעתי אותו לאחרונה ברדיו ופשוט אין לי מושג איך קוראים לו אז ככה הוא הולך משהו בסגנון: I WANT TO LIVE MY LIFE DAY BY DAY וזה בחורה שרה אותו. בתודה מראש אמיר

hagaicohen

New member
שלום לכולם! שאלה בנוגע לזיהוי שיר

מישהו יודע איך קוראים לשיר הקצב המגניב הזה של ההוא מלינקין פארק? תודה חגי

Artboy

New member
שלום להקת paradisio

שלום חבר'ה, מישהו זוכר את להקת paradisio? אם השיר bailando?

hagaicohen

New member
בבקשה עזרה!!!!

חבר'ס אני חייב לדעת איך קוראים לשיר ההוא של הסולן של לינקין פארק! אף אחד לא יודע? תודה חגי

ddxxbb

New member
עזרה

א. מישהו יכול לעזור לי למצוא שיר? אני לא ממש זוכר..אבל שמעתי אותו הרבה פעמים ויש שם "FOREVER AND EVER" משהו כזה ניראה לי.. ב. יש "THE DRILL" אבל זה לא ממש זה..יש משהו קצת שונה..מי שבמקרה היה בפורום ב"ש אז תמיד שמים אתזה אבל בגירסא שונה..מישהו אולי מכיר? תודה!

למעלה