שאלות ותהיות

קופי-כבוד ויוקרה

גדודי הצנחנים לא ``יותר טובים`` מיחידות כמו האחרונה שציינת (מ**ן) אבל לדעתי עדיפים (מבחינת היעוד והמשימה) על פלסר-7, הידועה בכינויה הציני: ``הסיירת-שלא-חוזרת``), בקשר למה שאמרת על ``ללכת את כל הגיבוש``- זה לא ייתן לך כלום- פשוא לא תתקבל לכלום וסתם הלכת כמו פראייר בלי תכלית יומיים שלמים. בקיצור לא שהה: אם כבר באים אז לוקחים מקום ראשון.. אני חושב שלפעמים דווקא אלה שהצטיינו יתר על המידה בגיבוש, מעבר להתאמה לדרישות הצנחנים, נשלחים לשם, אך כפי שאמרת הסיכון באי ההצלחה במיון הוא גדול, כי לרוב אי אפשר לחזור לצנחנים. מה עומר כתב לך על הסמ``מ (סדרת מיון מיוחדת) של היחידה שלנו??? איפה הוא כתב את זה? זה טיפה רגיש (יש לי עוד צלקות D:) וטיפה מסוווג אני חושב.. אבל אין לי מושג כי אחרי ששורדים את זה לא מדברים על זה.

ZC18

New member
טעות חמורה שלך קופי !!

כדאי לקבל עוקץ ופלסרש אתה צריך ציוניים טובים בגיבוש צנחנים וכמו כן לסמן אותם בעדיפות גבוהה הסיבה שאתה תיפול ליחידות אלה היא שאין לך מקום בצנחנים וקצין מיון יקבע ע``פ נתונייך אם יש לך מקום ביחידות אלה אבל!!!!!!!!!!!!!!!! תזכור שאתה צריך ציוניים טובים בגיבוש צנחנים

אין מקום בצנחנים?

איך יכול להיות מצב שבו אין מקום בצנחנים? הכוונה היא בטח שאת כל המקומות בצנחנים תפסו אלה עם הציונים הכי טובים בגיבוש, מה שאומר שאת אלה שסיימו, אבל לא עם ציונים מספיק טובים לצנחנים, שולחים לעוקץ/פלס``ר שיריון/מורן. וזה בדיוק מה שאמרתי - צנחנים נחשב (לפחות מבחינת הממיינים) ל``טוב`` יותר מהשאר, וכדי לקבל משהו אחר צריך לסיים בציונים טובים פחות. כמובן שאם תלך כל הגיבוש לא תקבל כלום - לא התכוונתי באמת לעשות את זה. נ.ב עדיין לא קיבלתי תשובה בקשר למועד גיבוש צנחנים הבא (אוגוסט/דצמבר)

amir18

New member
מה זה אומר אם לא מקבלים:

פסיכולוג חובלים? בהמשך לדברים ממקודם: ``לציון מהגיבוש גם ציון טוב נניח מיום סיירות או `מפסיכולוג חובלים` או מגיבוש שייטת, יקחו אותך, גם עם ציוניו `` יש אנשים שלא קוראים להם לפסיכולוג של חובלים לאחר המבחנים. מה זה אומר לגביהם?

avipe

New member
אי אפשר לחתום ויתור על צנחנים..

הקבלה לעוקץ זה אם לא התקבלת לצנחנים אז זה לפי מה שסימנת בשאלון בגיבוש..הסבירו בגיבוש שאי אפשר לחתום ויתור על צנחנים....השיטה היחידה היא לעזוב את הגיבוש...אחרת נדפקת ורק בבקום תוכל לריב קצת..

למעלה