שאלות ותשובות נפוצות

שאלות ותשובות נפוצות

בשקט בשקט בלי ששמתם לב נבנית קטגוריה של שאלות ותשובות נפוצות שעולות בחיי הפורום (ס'תכלו למעלה) בכדי לעבות את הקטגוריה אני מזמינה אתכם לפתוח שרשור (חדש) עם שאלות שמטרידות אתכם ושחוזרות על עצמן - כך בנות יענו, ונכניס את זה ל"שאלות נפוצות" על מנת להקל על הדורות הבאים שישאלו את אותן השאלות (כנראה)

תמי שבט

New member
אני מתגנבת לאט לאט לאחר הפסקה

ארוכה. הכנתי מספר סיכות שיער אבל אין לי מושג איך אופים אותן. האם על (ויחד) עם סיכת המתכת? האם מדביקים לאחר האפיה? האם על גבי סיכה קמורה או ישרה? והעיקר: היכן קונים סיכות כאלה? מתנצלת על השאלות, אבל יש לי שיער קצר ואני לא מבינה בזה כלום... תודה מראש. תמי

תתגנבי חופשי

את עושה טוב על הנשמה עם הדברים שהבאת על מגשך.. ולשאלתך-כן, אופים על הסיכה ולאחר האפייה מחזקים עם דבק

hoch

New member
איזה כיף לראות אותך כאן. הסיכות

יפהפיות, והכי הכי שבתה את ליבי האחרונה. הפרח שלה משגע.

mykuki

New member
../images/Emo24.gif מאוד אהבתי את האלהבום שלך!

היתי רוצה לשאול אותך - איך את עושה את הספיראלה המדהימה הצבעונית? אני אצרף דוגמה מאלבום שלך. זה מעבר צבעים מנוגדים? אשמח לקבל הסבר.

../images/Emo9.gifתמי לי דווקא יש שיער ארוך....

מוכנה לשמש לך דוגמנית ולאמץ כמה סיכות, שיצאו מרהיבות ומקסימות ביותר

תמי ../images/Emo140.gif סיכות יפות ועדינות . . . שילוב צבעים מוצלח . . . אך הסיכה הכתומה ייחודית והיא " תמי שבט" . . . האפשר לשאול איך עשית אותה ? ושמחה לראותך פה. . .

פינקי 1

New member
מהי הדרך הטובה ביותר לשמירה

של חבילות פימו סגורות כדי שתשמר הרכות ומהי הדרך הטובה ביותר לשמור על גלילים מוכנים שלא יתקשו ?

ƒan†a

New member
אני אישית עוטפת את הגליל ברדיד

ניילון(אלה שמכסים איתם אוכל)ומכניסה לתוך שקית

תמי שבט

New member
פנטה, תרשי לי להציע לך לעטוף את

הגלילים בניילון גזור משקיות אוכל. העטיפה בניילון הנצמד מתחילה "להזיע" לאחר זמן לא רב וקשה לקלוף אותה מהגליל.

אמאלה 5

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא ממליצה לעטוף בניילון

נצמד, כי זה נהייה איכסי עם הזמן, כאילו מתמוסס כזה בתגובה לפימו. הכי טוב שקיות ניילון של אוכל בתוך קופסה מפח או פלסטיק. ושוב - תלוי איזה פלסטיק.

למעלה