תשובות שלי:
גובה אחיד לחרוזים שטוחים - אני פורסת מלכתחילה בעובי אחיד עד כמה שניתן את הפרוסות מהגליל, וכך העובי נשאר אחיד. חרוזים זהים בגודלם - אני לוקחת פקק שקוף מפלסטיק של בקבוק שתייה של מים מינרליים, או שוקו, לצורך העניין.קורצת עיגולים מרדיד פימו שרודד במכונת הפסטה. - העובי - תלוי בגודל החרוז שאני רוצה ליצור. ואז לוקחת את העיגול ומכדררת לכדור-חרוז. כמובן שאפשר ורצוי לקנות חותכנים מיוחדים לפימו. חור במרכז החרוז - לפני האפייה עם קיסם מעץ, או שיפוד (חור עבה יותר), או עם מחט (חור צר יותר). להחזיק את החרוז בגובה העיניים ובעדינות להשחיל את הקיסם תוך כדי סיבובים ימינה ושמאלה, וכך נוצר החור. אני מכניסה את הקיסם גם מהכיוון השני (שממנו יצא הקיסם) כדי לשוות מראה נקי יותר לחור. לא לנסות לחורר חרוזים "טריים" - שרק גמרנו לעצב אותם, כי יש סיכוי טוב יותר שהם יימעכו. לתת להם לנוח מעט ולהתקרר. גלילים דפוקים - חרוזי קליידוסקופ או בסיס לחרוזים אחרים. אפשר ליצור חרוזים שהגלילים הלא יפים/דפוקים ולצפות אותם בפרוסות גלילים אחרים. פימו שקוף - עוד לא עבדתי איתו, אבל לפי מה שהומלץ על גבי הנט - לפרוס דק דק את הפרוסות. ולאחר האפייה להכניס לקערת מי קרח מיד.