נכוןן יהיה לו ממש יפה גם לבן לפעמים...
H hilali1 New member 9/11/05 #20 בקשר לאתר ../images/Emo26.gif למי אפשר להפנות שאלות, מענות, ביקורות ותודות|
מ מאישחם New member 14/11/05 #23 שאלה שלום, ראיתי בערוץ 2 פרומו לתכנית של יאיר לפיד, והראו מלא קטעים מהר מהר, ולשניה ראיתי זמרת בלונדינית שרה, וזה עבר לי ממש מהר, רציתי לדעת אם מישהו יודע למה אני מתכוונת, מי זאת הייתה ואם התכנית הזאת הייתה כבר או לא..
שאלה שלום, ראיתי בערוץ 2 פרומו לתכנית של יאיר לפיד, והראו מלא קטעים מהר מהר, ולשניה ראיתי זמרת בלונדינית שרה, וזה עבר לי ממש מהר, רציתי לדעת אם מישהו יודע למה אני מתכוונת, מי זאת הייתה ואם התכנית הזאת הייתה כבר או לא..
מ מילי17 New member 14/11/05 #24 אתה כנראה מתכוון לזמרת הבית היא חדשה, והיא נמצאת כחלק מלהקת הבית. בכל מקרה אם אתה מתכוון אליה, יאיר יגיד את שמה אחרי "תגידו שלום לתמיר והלהקה המורחבת".
אתה כנראה מתכוון לזמרת הבית היא חדשה, והיא נמצאת כחלק מלהקת הבית. בכל מקרה אם אתה מתכוון אליה, יאיר יגיד את שמה אחרי "תגידו שלום לתמיר והלהקה המורחבת".
ע עין חומה New member 14/11/05 #25 שלום לכולם היכן אני יכולה להשיג את התור של יאיר לפיד על ה"שנאה" מגליון השבת של ידיעות אחרונות? מישהו מכאן שאוסף אולי?
שלום לכולם היכן אני יכולה להשיג את התור של יאיר לפיד על ה"שנאה" מגליון השבת של ידיעות אחרונות? מישהו מכאן שאוסף אולי?
M m709 New member 9/11/05 #19 שילבש שילבש את החולצות האלו בתוכניות שלו , יהיה יותר מאים להסתכל עליו , הוא בחור נורא נחמד .