שאלות- טראו 600

2cookie

New member
שאלות- טראו 600

א. בעזרת איזו תוכנה אני יכול לקבוע במכשיר צלצולי MP3? האם הווליום טוב? ב. איזה נגן MP3 מומלץ למכשיר? ג. האם יש לו יציאת סטריאו או מונו? ואם מדובר במונו, היכן ניתן להשיג דיבורית אישית עם שתי אוזניות? ד. כמה מהכפתורים לא עושים את מה שהם אמורים לעשות. למשל, כפתור FUNCTION+P לא מכבה תאורת מקלדת אלא מנמיך תאורת מסך, וכפתור תאורת מסך מכבה את המסך.. איך מחזירים את התפקוד המקורי?

AYELET1

New member
מה זה?....

טריאו 600?

2cookie

New member
אל תכריחי אותי../images/Emo3.gif

וכבר מצאתי תשובה לאחת השאלות, יש סטריאו והוא עובד יפה עם אוזניות של מוטורולה.

2cookie

New member
בהמשך ל-א'..

חיברתי את האוזניות של מוטורולה ובזמן שיחה הן עובדות היטב. הבעיה היא שאף תוכנה לא עובדת איתן, POCKET TUNES, TCPMP... מה עושים?

2cookie

New member
נמצא הפיתרון

(מהיר, הא?) רק אוזניות סטריאו בלי מיקרופון עובדות.

2cookie

New member
טראו 600- מודם USB למחשב?

כיצד ניתן להגדיר זאת? בנוסף, האם ניתן להשתמש בו כמודם IR לפאלם אחר?

libal

New member
קצת מאוחר אבל..

1. יש מספר תוכנות המאפשרות צלצול MP3. למשל RINGO . הכי זולה היא טכניקיאן , אבל היא תומכת רק בצלצול אחד לכולם, בניגוד לשאר התוכנות היקרות יותר. 2. נגן המומלץ הוא PTUNE , שבמידה ותרשם לPALM תוכל לקבל אותו בחינם. 3. יציאת סטריאו. אני רכשתי אוזניות באורנג' - אוזניות המיועדות במקור לנוקיה - לא זוכר בדיוק את המספר...הכי טוב גש לאורנג' וחפש אוזניות סטריאופוניות שחל נוקיה עם פלאג 2.5 ממ'. ונסה עם המכשיר.(כך בדיוק אני עשיתי...) 4. בקשר לכפתורים - יכול להיות שזה קשור לעברית - כנס להגדרות של הPILOC ובחר לוח מקשים של טריאו.

2cookie

New member
תודה על התגובות

1. הורדתי אותה, תוכנה מצוינת. תודה. 2. ptune זה pocket tunes? 3. יש לי מתאם 2.5 ל-3.5 שקניתי בימי ה-MPX העליזים והוא עובד כמו שצריך. מה שמוזר זה שאני לא יודע אם יש למכשיר סטריאו. ב-pocket tunes יש סליידר שאמור לאפשר להעביר את השמע מימין לשמאל. כשמזיזים אותו השמע פשוט נחלש. 4. זה כבר על מקשי טראו, העברית היא כנראה mobimate וחוץ מהבעיות עם המקשים היא גם גורמת לריסט אחרי כל סנכרון. אני מניח שיש גירסה חדשה אבל אני קצת עצלן.. אתה עדיין עם טראו 600?

יוסי 101

New member
להתשמש כמודם

תוכנת pdanet עושה את העבודה מעולה. אני התקנתי אותה והיא פעלה ללא כל הגדרות מצידי ברשת אורנג'...

2cookie

New member
תודה, היא מצוינת

ידוע לך אולי על תוכנה שתעשה את אותו הדבר רק עם אינפרא אדום?

libal

New member
כן - PTUNE זה POCKET TUNE

גם אני רכשתי את המתאם - והיו לי בעיות (שמעתי רק מונו, ורק אם הוצאתי קצת את הפלאג שמעתי סטריאו, לכן רכשתי את האוזניות של נוקיה) וכן... אני עדיין עם טריאו 600 . בינתיים מספק את צרכיי..

2cookie

New member
יש טיפים? תוכנות מיוחדות?

כל מיני דברים שמטפלים, נניח, בזמני תאורת המקלדת, כיבוי ה-LED, הרטט וכו'?

yoovee

New member
תשיגו לי טראו, ותוך שבוע-שבועיים גג

אני "מטפל" בו עם תוכנות (חינמיות, אלא מה) בדיוק מהסוג הזה

2cookie

New member
מוכן להסתדר עם מסך מגורען פי 6?

בלי BT או WIFI? ומה דעתך על עוד חצי ס"מ לעובי?

libal

New member
דורש יותר מתשובה קצרה

אבל אני ממליץ על פורום מעולה . בין היתר יש להם תוכנות חלקם יחודיות לטריאו וחלקם בחינם. המלצות שלי על קצה המזלג : נדמה לי שמישהו מהפורום תיכנן תוכנה קטנה וחמודה המאפשרת לבחור את הכפתור למעבר בין השפות. AltShift . BATLER תוכנה מיוחדת לטריאו - לא בחינם. TREOHELPER תוכנת עזר ובחינם. יש תוכנה לסגירה ולפתיחת תקשורת הפלאפון - בחינם .

2cookie

New member
תודה על ההמלצה

butler חביבה מאד ודווקא עם המעבר בין השפות אני מסתדר.

2cookie

New member
סקינים יפים וקריאים ל-ZL לרזולוציה

נמוכה, יש דבר כזה בחינם?

למעלה