שאלות- טראו 600

2cookie

New member
הנקודה לא עובדת בעברית

כאשר אני מקליד בעברית ולוחץ על FN+ת אני לא מקבל נקודה. כיצד ניתן לתקן זאת?

libal

New member
אני משתמש בPILOC

אבל אם זה אותו דבר - אין מה לעשות (אשמח לשמוע שאני טועה...) אלא לעבור לאנגלית ולהקיש את הנקודה.

צחי 67

New member
אצלי זה נקודה

תיכנס לתוכנת העברית (בהנחה שמדובר בעברית של טופ/הראל/פראגון) בשורה השניה מופיע ext. keyboard תסמן טראו 600. כנראה שאצלך זה עומד על מצב שונה ולכן הנקודה לא עובדת

2cookie

New member
זה על טראו 600!

ואין נקודה. ניסיתי את הגירסה האחרונה של פילוק\פאראגון וגם בה אין נקודה. שאלה נוספת. האם בחלק מתצוגות היומן אתה רואה עברית הפוכה? והאם אתה סובל מסנכרון אחרי כל ריסט? ובכל מקרה, תוכל לציין מהי גירסת העברית בה אתה משתמש שיש לך נקודה?

צחי 67

New member
גירסה 3.7b

איפסתי את הפאלם שלי והורדתי את העברית מטופ והנקודה עובדת. בדקתי ביומן ואכן בתצוגת שבוע, העברית מופיעה הפוך.

2cookie

New member
ריסט אחרי כל סנכרון

על הטראו מותקנת העברית של הראל בגירסה 3.7B ואחרי כל סנכרון כמעט מתבצע ריסט. הבנתי מאיילת שיש איזו דרך לסדר את זה עם הרג'יסטרי של הפאלם. מישהו יודע יותר על כך?

AYELET1

New member
לפאלם אין רג'יסטרי ולא זה מה שאמרתי

2cookie

New member
סנכרון בין שני מכשירי פאלם?

אני מעוניין לשמור על הפוסיל והטראו מעודכנים באותו מידע ומסונכרנים ביניהם. כיצד ניתן לעשות זאת? שניהם מסתנכרנים עם פאלם דסקטופ ושימוש באאוטלוק לא בא בחשבון.

2cookie

New member
GMAIL+POP3

אני מצליח לקבל מיילים (זה קצת בעייתי אבל גם בפוקט זה היה ככה, אז כנראה שה-GMAIL אשם) אבל לשלוח בכלל לא (והפוקט כן שלח!!) למרות שההגדרות אמורות להיות נכונות. (שרת דואר יוצא עם SSL מאופשר, הכתובת smtp.gmail.com) למישהו יש פיתרון?

cinargy

New member
שנה פורט של שרת דואר יוצא ל 587

משום מה VERSAMAIL אינו תומך בשליחת דואר יוצר דרך פורט 443 המשמש בדרך כלל למשלוח דואר דרך שרת מאובטח, אולם הוא כן עובד דרך פורט 587 בשביל לסדר את זה עליך להיכנס להגדרות חשבון > ADVANCED > OUTGOING SERVER SETTINGS > Port Number: 587 וודא גם שבאותו חלון מסומן SSL ו - ESMTP ושיש שם משתמש וסיסמא. בהצלחה, קובי

למעלה