שאלות לגאונים וסתם שאלות !

HaMsTeR

New member
טוב, אז בפעם הבאה שאני אוכל גבינה,

אני אזכור את זה... תודה על המידע
 

haleth

New member
בוודאי שאתה אחד מהם!

הפתיתים שאני מדברת עליהם נמכרים בתפזורת, לכן לא כתוב עליהם כלום. עוד מישהו?
 

דורון ק

New member
מי גאון של אמא?../images/Emo3.gif

בקשר לפתיתי סויה: ישנם כמה סוגים של "פתיתים"-בהיעדר רשימת הרכיבים ושיטת ההכנה הייתי מעריך כ-40-60 אחוז חלבון ל-100 גרם מוצר יבש. אם חשוב לך בקורולציה לפעילות/תזמון/משק חלבון וכו´ לדעת במדויק את אחוז החלבון אז מומלץ לך לקנות חלבון סויה בשקיות שעליהן רשימת הערכים התזונתיים,דרך אגב אם אני מבין נכון על מה מדובר אין כאן צורך בהשרייה.
 

haleth

New member
וגם אתה אחד מהם, כמובן...

תודה תודה! אבל עם האוכל בא התאבון (טעבון אצל הטבעונים), ויש לי עוד שאלה: סתם, כמה אחוז חלבון יש בנתח גוויה ממוצעת?
 

shirabalter

New member
גמני! גמני רוצה להיות גאון!

[משאילה לי את זכויות היצורים (עיוות לשוני משלי!!!) על "גמני"?] בבשר יש בערך בין 18% ל-25% חלבון... ...ושתהיה לנו התדחפות נעימה! (ואגרסיבית..ארררר...)
 

haleth

New member
תשובתי היתה לדורון, אבל מה

כאילו שאת לא גאון? העובדה שענית לפתיל גאונים מוכיחה כבר את גאוניותך! (עדי במצב רוח נדיב, מחלקת תוארים בכייף)
 

shirabalter

New member
לא שאלתי בציניות!

הנחתי שלא תשגי בלשונך, ושאני כנראה טועה בהגייתי.
 

דורון ק

New member
תיאוריית הטבעונות?

V=)(MC^טבעוניV^-כל הגאונים מתבקשים לעזור ולהסביר!?
ואני מצרף כמה מאגרי מידע לכמות נוטריאנטים במזון-נראה לי גם שכדאי להכניס לקישורי הפורום בהדמנות. בטעבון!
 
למעלה