שאלות לגבי ה- iriver H320

לינקי

New member
שאלות לגבי ה- iriver H320

לפני שבוע אח שלי קנה את ה-H10 והוא מאוד מרוצה ממנו, וגם אני מעוניין לקנות נגן חדש מאחר שהנגן שלי הוא נגן מדבקה לא מקצועי שלא ממש מרצה אותי. אז לאחר התלבטויות קשות הבנתי ש-iriver זוהי החברה הכי מתאימה בשבילי, ומכיוון שלאח שלי יש כבר את ה-H10 (ואני חייב נגן עם דיסק קשיח) אז החלטתי שאני הולך על ה-H320. ועכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: לפי מה שהבנתי הנגן יכול לנגן וידאו, (גם הבנתי מהפורום שהאיכות לא מדהימה) מה שאני לא יודע זה באיזה פורמטים הנגן יכול לנגן וידאו? האם צריך לקודד את הקבצים לקובץ מסוים שרק אותו הנגן מסוגל לנגן? ועוד שאלה היא האם הוא מנגן את הוידאו בפולסקרין? והוא בא עם מגן סיליקון או נרתיק בערכה? תודה והמשך יום נעים!

matke

New member
../images/Emo3.gif

אל תבנה על הוידאו זה מסך קטן בסך הכל.... וכן הוא מגיע עם נרתיק.

weird dust

New member
אל תילך עליו בגלל הוידאו

וידאו זה לא מציאה גדולה, כיום אני חושב שההיתי מחכה עד שיגיע נגן חדש לדעתי (באמריקה הפסיקו למכו אותו). הנגן מצויין גם לי יש אחד דומה. יש לו סאוונד טוב מאוד ויש לו רדיו בסדר גמור. וידאו זה לא רציני ואם אתה רוצה וידאו אני ממליץ על נגן וידאו יעודי עם דיסק קשיח או עם DVD.

stardust19

New member
נגן מצויןן מבחינת אודיו אבל על תבנה

על וידאו- יש לי את הנגן הזה ואני מרוצה ממנו אבל אני לא קניתי אותו בגלל הוידאו, פשוט יש לי הרבה מאד מוסיקה...וכן צריך וכנה מיוחדת שתמיר קבצי AVI לפורמט שהנגן יודע לנגן וצריך גם עדכון תוכנה

לינקי

New member
אז יש "פולסקרין" או לא???

זה יפה מאד שהרבה אנשים ענו לי (בהשוואה לשאלה הקודמת שלי פה שרק איש אחד ענה לי וגם לא תשובה מספקת
) אבל מה עם ה"פולסקרין"?? תראו יש לי את הנוקיה 6600 שיש לו מסך 2.1" ואני רגיל לראות וידאו בנגן המובנה (real one) והוידאו לא מנוגן על כל המסך, אז נראה לי שאם אני יוכל לראות וידאו ב-2" אז זה יהיה סבבה. יש לי עוד כמה שאלות
: 1. מישהו יכול להראות לי תמונה שמפרטת על כל לחצן כי יש לו כל מיני לחצנים שאני לא רגיל.. 2. בקשה קטנה לבעלי ה-H320 - כשאתם שמים אותו בכיס אז הוא בולט או שאתם מרגישים אותו במיוחד? 3. איזה נרתיק מסופק איתו (תמונה תתקבל בברכה
)? 4. בדיסק שאני מקבל יש את המקודד סרטים? 5. איך משדרגים תוכנה? תודה רבה לכל העונים

ilanli2

New member
אני משתמש הרבה בווידאו!!!!

אם כבר מוסיקה אז שיהיו קליפים אני אומר!!!!! והאיכות היא לא רעה בכלל כל עוד הקובץ שאתה מוריד הוא איכותי. בקיצור אחלה פיצ'ר! תוכנה קלילה להמרת שירים.

לינקי

New member
התוכנה נמצאת על הדיסק המצורף?

ובבקשה לענות על שאר השאלות. בתודהף עדן

יאיר B

New member
הערה וכמה תשובות

1. מתוך תקנון הפורום: " # אנחנו נמצאים בפורום כדי לעזור לכם. זו אינה עבודה ואיש אינו מקבל משכורת על חברותו בפורום (כן, גם המנהל לא מקבל כלום!). # איננו נמצאים בפורום 24 שעות. לכן סבלנות היא תכונה חשובה ביותר בשימוש בפורום. " אנא שים לב לנושא! אנשים שחושבים שמגיע להם משהו יוצרים אנטגוניזם (ואתה לא רוצה שיתייחסו אליך בצורה כזאת). בנוגע לשאלות שלך: בקישור למטה מצורפת סקירה מאוד נרחבת על ה-H320. אני חושב שהיא תענה לרוב (אם לא כל) שאלותיך.

לינקי

New member
לא התכוונתי שזה מה שייוצר

אבל חשבתי שאם אנשים יראו שמישהו ענה לי על השאלות אז הם יחשבו שאני לא צריך תשובות, ובגלל זה ביקשתי שיענו לי גם על השאלות האחרות. אני מדגיש שביקשתי ולא דרשתי, אז בכל מקרה תודה רבה על הלינק ונראה עולי בקרוב אני יהפוך לחבר קהילה עם איזה H320 קטן

TheRealDeal

New member
באמריקה הפסיקו למכור אותו בגלל

שהH10 הוא בעל אותן תכונות פחות או יותר עם הH320 האמריקאי.. אז אין סיבה למכור שם 2 נגנים דומים של אותה חברה..

weird dust

New member
הפסיקו גם את ה340

ובאירופה כבר ניכנס יו10 8 ג'יגדה על דיסק קשיח קטן מתמיד בגודל אינטש.

TheRealDeal

New member
נוו זה היה ברור שלא יעשו את זה פלאש

מיקרו דרייב היה כבר יותר הגיוני... וזה לא גודל אינץ', אינץ' זה הקוטר של הדיסק.. ובכל מקרה, גודל לא מודדים באינצ'ים, אורך כן..

weird dust

New member
זה כמו טלביזיה

למה מסך בגודל "17? אין דיסק בגודל "? (" זה הסימן לאינטש) בכל מיקרה הוא בגודל כמו של מך אינטש.

stardust19

New member
רק להבהרה- אינטש זה מידת אורך

ודיסק נמדד באינטשים היות והקוטר של הצלחת של הדיסק נמדד באניטשים

weird dust

New member
בטוח שזה נימדד לפי הצלחת?

לדעתי זה מדידה כולל הברזלים. זה לא רק הצלחת. ככה ניראה לי לדעתי.

weird dust

New member
ואולי גם כאן?

אני חושב שגודל הדיסק הוא גם נימדד כמו טלביזיה. כי כאן גם הנגן עצמו נימדד בגודל ויש קשר בין הדיסק הקשיח לגול (ומשקל) הנגן.

TheRealDeal

New member
לא...

אוקיי.. תקשיב, הארד דיסק 1.8", כן? אז בודאות אני אומר לך שהוא לא נמדד כמו טלויזיה, אני מדדתי בעצמי, והדיסק עצמו הוא 1.8"... ואחרי שכבר התערבנו לי על האייפוד, אני מוכן להתערב על זה על האייריבר שלך

לינקי

New member
יש אתר שמספק הרבה מידע על המכשיר

פשוט הרבה שאלות שלי נותרו ללא תשובות אז בבקשה אם אני יוכל לקבל אתר/ים שמספקים הרבה מידע על ה-H320 אוכל וענות על השאלות בעצמי. בתודה, עדן

למעלה