שאלות לגבי ה- iriver H320

יאיר B

New member
מדיע על H300

אתר שמוקדש רק ל-H300 אין. אתה יכול לקרא סיקורים ודיווחים וביקורות באתרי חומרה נחשבים כמו טומס הרדוואר (צירפתי למשל קישור למטה). כמובן שיש דם את הפורומים בארקדיה (היבואנית של איריבר). משם לקוח הסיקור שנתתי לך. אתה גם יכול לקרא קצת במיסטיקריבר (אתר המעריצים הרשמי של איריבר, כולל פורום שוקק - קיור במדור הקישורים) וכמובן באתר איריבר עצמה - שם יש את כל המפרטים של כל המכשירים. וכמובן שיש גם את גוגל הנצחית.

לינקי

New member
טוב אז אני חושב שכל השאלות נגמרו

אני בסוף יקנה את ה-
iRiver H-320
תודה לכל מי שעזר במיוחד ללינק של הסיקור באתר "ארקדיה". אז נראה אולי בחודש הבא אני יקנה אותו או אם זה לא יתאפשר אז בעוד כמה חודשים ספורים

stardust19

New member
good luck

זה אחלה של נגן- אתה לא תצטער שקנית אותו, לי יש אותו ואני נהנה מכל רגע של מוסיקה איתו

לינקי

New member
מה כל כך מיוחד ב-iPod ../images/Emo112.gif

בתכלס ה-iPod זה רק קופסה שמשמיע שירים
אין בו שום דבר מיוחד, לא רדיו, לא הצגת תמונות, לא וידאו פשוט רק שירים. ומילא שהוא לא מספק הרבה כמו למשל ה-H320 של iRiver ה-iPod הוא גם לא ה"קופסת שירים" הכי זולה שראיתי. אז במקום לשפוך את כל הכסף רק על המוזיקה אפשר לקבל יותר עם ה-H320, או כל נגן אחר בעל פיצ'רים דומים
. אז אחי מה כל כך מיוחד ב-iPod

matke

New member
חבוב.

איפוד מציג תמונות. גם איריבר זה רק קופסא שמשמיעה שירים הH320 עולה כמו איפוד 20ג'יגה. ולאיפוד אין וידאו בגלל סיבה אחת. שאפל רוצים שזה יהיה נגן מסיקה. +שיר של הרולינג סטונס בגלגלץ

bitonano

New member
ממש לא!

לאפל אין וידאו כי היא מנצלת את העובד שיש לה שם אז היא לא צריכה להתעלות על המתחרים ועדיין הרווחים שלה יהיו טובים. אפל זה שיט... לפחות עד שיראו מאמצים אני לא אשקול ולא אמליץ עליהם... ותסכים איתי שהצגת התמונות הגיע טיפה מאוחר. (אני מדבר על האייפוד הרגיל לא הפוטו).

matke

New member
../images/Emo3.gif

זה נראה כבר כאילו אפילו אם יציעו לכם אימק אתם לא תיקחו רק בגלל שזה אפל. תבינו אפל זה לא דבר כזה רע.

לינקי

New member
אפל זאת בכלל חברה לא רעה

היא חברה מצוינת, אבל תבינו, המומחיות של אפל היא בתיכנות תוכנות גרפיקה. יכול להיות שאין להם כישרון בנגני MP3 כי הם לא עוסקים בזה כמו iRiver שייצרו עשרות נגנים.

TheRealDeal

New member
......................?????????

????????????????????????????????????????????????????????????? רשום בתקנון את הדבר הבא: ' אין להשמיץ מכשיר של יצרנית מסוימת. ניתן לומר דעה מגובה בהוכחות טכניות.' אז בבקשה, אני מחכה.. מה שאתה אמרת יותר כללי.. אז זה בכלל.. אז הנה נכנסנו לעוד ויכוח אפל-אייריבר..? זה שלך יש אייריבר לא אומר שאתה צריך לקטול את אפל בכל הזדמנות.. הנגנים שלה מעולים וזו עובדה.. זה שאתה פאן-בוי של אייריבר (כמו שאתה קראת לי) לא אומר שצריך ככה לקטול את אפל.. חברה מעולה עם נגנים מעולים, זה שאתה לא אוהב זה משהו אחר.. אני לא אוהב אייריבר ואני יושב בשקט עכשיו..

bitonano

New member
סורי שעברתי על החוקים של הפורום

לא שמתי לב... אבל אני פאן בוי שמה שמביא תמורה טובה יותר לכסף וכן אייריבר היא דוגמא טובה לכך, בטח שיותר מאפל! אני לא אומר את זה בגלל שיש לי אייריבר, אלא בגלל שהם נותנים תמורה יותר טובה לכסף, אפל לדעתי לא, בשוק הנגנים לא! אין להם נגנים מעולים, ממש לא... כבר השתמשתי באייפוד של חבר שמעתי נגעתי ולא כל כך אהבתי. מותר לי להגיד את דעתי, ואם יש לך בעיה אתה מוזמן להגיד גם את דעתך האישית. זה שאתה אוהב לקבל פחות ביותר זה לא בעיה שלי! ואתה ממש אבל ממש לא "יושב בשקט עכשיו".

TheRealDeal

New member
אמרתי לך שאסור לך להביע את דעתך?

לא הבנת אותי כנראה.. התכוונתי שאני כבר לא מעורר ויכוחים על זה.. אבל רציתי הצדקה.. עכשיו אני לא הולך להגיב, הבעת את דעתך.. סבבה.. את דעתי אפשר למצוא בחיפוש, הבעתי אותה דיי הרבה פעם

bitonano

New member
אני יודע ואני מבין אותה... כנראה

דעותינו שונות וזהו ואני מקבל את זה. כל אחד זכאי לחשוב כל מה שהוא חפץ בו. אבל בלי "להשמיץ" נגנים לא נדע מה טוב יותר. הסיבה שאני "פאןבוי" של אייריבר היא הסיבה היחידה שפשוט התמורה של אייריבר לדעתי גדולה יותר מהתמורה של האייפוד לכל סוגיו. לדעתי גם כיום הנורמה היא שנגן MP3 איכותי, הוא לא רק מנגן MP3 אלא גם מכיל פיצ'רים חיצוניים.

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif סבבה, זו דעתך..

ויש אנשים שלא צריכים פיצ'רים כאלה, והם מחפשים נגן שיתלהבו ממנו (אני אישית לא חיפשתי נגן שיתלהבו ממנו.. פשוט חיפשתי נגן כלשהו לקנות מהר, והאייפוד היה הכי מוכר אז), אז תסכים איתי שנגן לא צריך יותר מקייס, מטען וכבל לחיבור למחשב? נכון שזה מעצבן שהאייפוד לא מגיע עם קייס כלשהו.. אבל יש לו הרבה (המון) קייסים שאפשר לקנות.. כי רוב הסיכויים הם שאם אפל תוסיף קייס כלשהו, לא כולם יאהבו אותו, וזה אותו הדבר עם האייריבר.. רק הבעיה איתו היא שאין ממש למה להחליף.. הכל ברוח טובה, כן?

נועלה 123

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודק ב-100%.

לינקי

New member
בקיצר

מי שרוצה לקנות רק נגן MP3 כדי לשמוע רק שירים שיקנה את ה-iPod. מי שרוצה להשקיע את כמעט אותו הסכום ולקבל קצת מכל דבר יכול לקנות את הiRiver H-320 (כמוני
)

weird dust

New member
אני לא חושב ככה

אני לא חושב שמקבלים קצת מכל דבר באייריבר. הוא מנגן מוזיקה מצויין וזה התפקיד שלו. גם ההקלטה שלו לא רעה בכלל יחסית (לדעתי). אני לא צופה בתמונות וגם בטקסטים כמעטשלו. הנגן נותן גם רדיו מעולה שיצא לי להישתמש בו מספר פעמים. זה לא שמי שרוצה לקנות נגן מוזיקה שיקנה נגן מוזיקה שזה הכל, אבל מי שרוצה לצפות בוידאו שיקנה נגן וידאו - לא נגן מוזיקה (שזה שני דברים שונים לגמרי).

למעלה