שאלות לגבי מסדרים בארץ

RainBird

New member
השאלה הקשה- האם יש קבלת נשים בלשכות בארץ? כי לפי זיו התשובה היא לא.

Azaruk

New member
לפי מיטב ידיעתי

המסורת הצרפתית מאפשרת קבלת נשים ללשכות של הבונים החופשיים, בניגוד למסורת הסקוטית. בארץ הלשכה פועלת לפי המסורת הסקוטית, ובתור שכזאת אין קבלת נשים. סתם לידע כללי, הייתה במשך הרבה זמן לשכה צרפתית במצרים, הלשכה הגדולה של המזרח, אם אני לא טועה.

MetalSinagouge

New member
אני חושב שזה תלוי במקרה.

זיו הרי עוסק במאגיה. הוא כתב על זה הרבה בNRG וגם על הקומיקס של אלן מור
אם אני לא טועה בשלב המועמדות באים 2 נציגים של הבונים לבית שלך ושוחחים איתך כדי לראות אם אתה מתאים ואם אין לך ציפיות מוזרות מהמסדר וכאלה. אני מניח שאם הם רואים שהמשקוף שלך מרוח בדם של חתולים ויש לך מאגל גואטיה בסלון הם יסתכלו על זה בעין רעה. אם מאגיה זה שינוי, אז לדעתי גם הבונים החופשיים הם מאגיה כי הם אמורים לשנות את הנפש. אני קראתי במספר מקורות שטקסי החניכה עובדים על דברים שונים שאמורים לשנות אותך מבפנים. קודם אתה אמור להוריד פריט לבוש כלשהו (אם איני טועה זה אמור לגרום לך להרגיש חוסר נוחות\פחד כי ככה המוח שלך יותר "פתוח להצעות"), כמו כן אתה מובל בעיניים קשורות שגם יוצר אפקט של חשש, כל זה כדי להגיע לסוף ולהחשף לשמש. או משהו כזה.

אתה מחדש לי...

עד כמה שאני יודעת, הבונים החופשיים דוגלים באהבת אחים, עזרה ואמת. הם דגלו בהפרדת הכנסיה מהמדינה. מי שהאשים אותם בפולחן השטן היה לאו טקסיל הצרפתי, בסוף המאה ה-19. והוא הודה לבסוף בפומבי שכל האשמותיו היו בדיות

למעלה