שאלות לגבי נגן MP3 דחוף !!!!!!!!!!!

שאלות לגבי נגן MP3 דחוף !!!!!!!!!!!

יש לי מלא דיסקים בבית , מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את כל השירים שיש לי בדיסקים (שרכשתי/ צרבתי) לנגן mp3 שאני ב"ה מתכוונת לקנות, שאלתי היא : האם מספיק לי להכניס את הדיסק לכונן הדיסקים במחשב ואז באמצעות כבל usb זה מעביר את השירים מהכונן CD למכשיר mp3 או שאני צריכה קודם להעביר את כל הדיסקים שלי למחשב עצמו לאיזשהיא תיקיה ורק אז זה יעביר את השירים לגן ה-mp3 ???? 2) האם יש נגני MP3 שתומכים בעברית ? אם כן , איזה אתם ממליצים? אני צריכה נגן MP3 משהו בסביבות 30-40GB כי יש לי מלא מלא דיסקים ... אודה לכם אם תענו לשאלותיי !

snarea

New member
תשובות

1. כן את חייבת קודם כל להעביר את השירים למחשב ואז להמיר אותם לפורמט שהנגן תומך בו (mp3 הוא הכי פופולרי. תוכנות להמרה ניתן למצוא בכל אתר הורדות) ורק אז להעביר את השירים לנגן. 2. עדיין אין נגנים שתומכים לחלוטין בעברית, אך יש כאלה שניתן לסדר להם עברים בצורה פיראטית. (יש נגן אחד שתומך לחלוטין בעברית אבל עד עכשיו שמעתי עליו אך ורק שמועות אז אני לא אמליץ עליו). אם את צריכה כל כך הרבה מקום אחסון, הדבר הראשון שאת צריכה לקחת בחשבון הוא שזה יעלה לך לא מעט - בסביבות 2000 שקל אם את רוצה משו טוב. אני ממליץ לך על iRiver H340 שיש בו 40 ג'יגה והוא תומך חלקית בעברית וניתן לסדר שהוא יתמוך לחלוטין בעברית בצורה פיראטית. הנגן עולה 2100 לדעתי (בפעם האחרונה שבדקתי), והוא מספק תמורה מצויינת למחיר. לשיקולך.

יאיר B

New member
כמה הערות

1. ניתן להמיר שירים גם באמצעות תוכנה מדיה פלייר שנמצאת בכל מחשב עם חלונות XP עליו. ההמרה מחויבת כי השירים בפורמט שיש על ה-CD תופסים המון מקום וכדי להכניס יותר שירים לנגן - אנחנו ממירים ומכווצים אותם לפורמטים אחרים. 2. יש נגנים שתומכים מלא בעברית, אבל לא בגדלים כאלו. לאלו, כמו שנכתב, עדיף לקנות את האיריבר שיש לו עברית "לא חוקית" (מבחינת החברה). נגנים נוספים גדולים שיש הם האיפוד (גם לו יש עברית לא חוקית שעולה קצת ואאל"ט גם מורידה את האחריות על המכשיר) ואת המכשירים של קריאייטיב (ששם אין בכלל עברית). האם את בטחה שאת צריכה אוסף שירים כזה איתך? קחי בחשבון שנגנים כאלו עולים ממון רב.

מה הכוונה "עברית לא חוקית"?????

ואם אני אקנה את iRiver H340 אז לדוג' שיר שיש לי בעברית איך אפשר לכתוב את זה אם זה "עברית לא חוקית" ? 2) למה אי אפשר מהנגן תקליטורים להעביר ישר לנגן MP3 ?

stardust19

New member
צריך בשביל זה לעשות סקין מיוחד

עברית לא חוקית זה פשוט מושג כזה- החברות לא תומכות בעברית לנגנים (חוץ מנגן ג'נרי אחד ששמעתי עליו אבל אני לא זוכר איזה), לכן את צריכה לעשות מאין MOD לנגן ןעם את עושה MOD אז זה לא חוקי . לגבי השאלה השניה- תכניסי דיסק למחשב ועם הוא בפורמט MP3 את יכולה להעביר אותו ישירות לנגן, גם פורמט WAV את יכולה אבל הוא פשוט יתפוס לך פי 3-4 מקום משיר שהומר לMP3 , אז תשחבי על זה javascript:InsertIcon('
')

ואם יש לי שירים בפורמט MPEG4 במחשב

שלי אז זה יעביר לי אותם לנגן MP3 באמצעות כבל USB ? הנגן iRiver H340 תומך בפורנט MPEG 4?

stardust19

New member
MPEG 4 זה פורמט לדחיסת וידאו לא

לשירים ואני בספק עם תוכלי לראות משהו על ה IRIVER כיוון ש: א. יש לו מסך קטן של 2 אינץ' ו ב. מס' הפריימים לשניי (10 עד כמה שרנאה לי) הוא ממש לא מספיק בשביל זה...אצלי יש את H320 והרצתי עליו פרומו של סרט של 5 דקות- זה גם לקח הרבה מקום וגם הרס לי את העיניים ... אני לא ממליץ על סרטים לנגנים כי הם לא נועדו לזה מלכתחילה.

לא התכוונתי לסרטים...

עכשיו הכנסתי דיסק שיש לי בבית ניסיתי להעביר את השירים שבתוכו לפורמט MP3 אבל, משום מה, זה העביר לי את השירים לפורמט MPEG 4 , השאלה שלי אם כשאני קונה את ה- IRIVER הזה האם יהיה אפשרןת להעביר את השירים שהומרו לMPEG-4 לנגן ה-MP3 ? ******* חשוב לציין , המטרה שלי בקנייה של IRIVER היא אך ורק מוזיקה ולא סרטים...

יאיר B

New member
עם מה השתמשת כדי להעביר את השירים?

כדי להמיר ל-MP3: 1. הכניסי CD לכונן 2. הפעילי מדיה פלייר. 3. במדיה פלייר: כלים --> אפשרויות --> העתקת מוזיקה מתקליטור --> בתבנית לשנות ל-MP3 ולבחור את האיכות (מומלץ לא פחות מ-128). לאשר. 4. בסרגל של מדיה פלייר: העתקה מתקליטור 5. החלון משתנה, ללחוץ על "העתק מוזיקה מתקליטור". המוזיקה תועתק לתיקיה המסמכים שלי --> המוזיקה שלי.

זה דחוף לגבי פורמט MPEG4 !!!!!!!!!!

יש לי שירים במחשב בפורמט MPEG4 אז אם אני קונה MP3 של LRIVER 340 אז אני אוכל להעביר את השירים שנמצאים במחשב שלי לMP3 ? והאם ה-MPEG 4 תופס יותר מקום מ- MP3 ?

stardust19

New member
מאד מוזר מה שאת מתארת

איך את ממירה את הקבצים במחשב שלך? אולי תנסי את התוכנה החינמית dbpoweramp ?

כמה שאלות לגבי IRIVER340 חשוב!!!!!

1) אם נגיד הכנסתי כמה שירים ל-IRIVER האם אני יכולה למחוק שיר מסויים/ כמה שירים בבת אחת ? 2) יש אפשרות להכניס סרטים לIRIVER 340? נגיד סרטים של 800 m בפורמט DIVX או AVI משהו כזה ואז לחבר את הIRIVER 340 לטלוויזיה ולצפות בסרט ? 3) לגבי שם השיר +שם האלבום+שם המבצע - האם כאשר יש לי שיר MP3 במחשב ואז אני מעבירה אותו לנגן IRIVER 340 האם זה מעתיק לי את הפרטים של השיר שהיו כתובים במחשב כמו שם השיר +שם האלבום+שם המבצע ??????? אודה לכם על התשובות !!!!!!!!!!!!!!

stardust19

New member
תשובות

1) אין אפשרות למחיקת השירים במכשיר אלא רק ע"י המחשב. ניתן למחוק רק תחנות קבועות מראש . 2) אין אפשרות כזו ואין תמיכה כזו. קצב הפריימים אינו מאפשר צפיית סרטים ע"ג מכשיר אחר (רק אולי למצגות קטנות) 3)אכן כן...המכשיר קורא ומציג ID3 tag מסוג 1.1 , 2.4 ואפילו 3.0 . מקווה שעזרתי

יש לי עוד שאלות !!!!!!!!!!!

1 ) מה הכוונה שאפשר למחוק שירים מהIRIVER 340 רק מהמחשב ? זה אומר שאם אני מחברת את ה IRIVER 340 למחשב בכבל USB אז המחשב מזהה אותו בתור כונן ואז אני רואה את כל השירים שיש ב-IRIVER 340 ורק אז אני יכולה למחוק ? (ככה הבנתי שאמרת למחוק מהמחשב...) 2) איזה מכשירים נגני MP3 כן יכולים לאפשר צפייה של סרטים על גבי טלוויזיה ? 3) האם יש IPOD שכולל בתוכו רדיו ?

stardust19

New member
אז הנה עוד תשובות

1) כן הבנתי אותי בדיוק . 2) ARCHOS 400 יש אפשרות צפייה ע"ג TV . 3) לאייפודים אין רדיו (החלטת החברה לחסוך להם בהוצאות ולהוויח עלינו יותר).

matke

New member
כמה תשובות

2) לארקוס ג'ימיני400 (Archos Gmini400)יש אפשרות לחבר לטלוויזיה ולראות ככה סרטים. 3)אין באיפודים רדיו.

למעלה