שאלות לגבי נגן MP3 דחוף !!!!!!!!!!!

weird dust

New member
אין לך שירים בMPEG 4

אמפאג זה קובץ וידאו וזה שונה לחלוטין ממוזיקה. יש כאן שיכבה נוספת של וידאו שבעצם ב3 אין. הדבר לא הגיוני ולכן גם אין תוכנות המרה רציניות במיוחד שאני מכיר.

matke

New member
...................................

מתי בדיוק את מתקוונת לקנות אותו?

אולי מחר אני רוצה לקנות את זה מבאג

יש לכם הצעות לנגני MP3 טובים ? המליצו לי על IRIVER 340 אני יגיד לכם מה אני מחפשת ותתמליצו לי על נגן (המחיר לא משנה לצורך העניין) 1) בעל נפח גדול 40/60/80 gb 2) חייב ! שיהיה בו רדיו +אפשרות להקליט מהרדיו לנגן עצמו 3) טייפ מנהלים מובנה (לא חובה אבל רצוי) 4) רצוי שיתמוך בעברית המלצות רבותיי ! מחר \זה קורה !

stardust19

New member
רצית המלצות- אז קבלי

40 גיגה- iriver, ipod & archos . 60 גיגה- ipod, archos . 80 גיגה- archos , vosonic . תלוי מה המחיר שאת מוכנה להשקיע בנגן ובפיצ'רים שניתן לקנות אליו (אתם מבינים לאיזה נגן אני מתכוון, ואם לא אז הוא לבן כזה עם גלילה כדורית...חחח)
.

matke

New member
vosonic לא נראת לי חברה אמינה....

אתה מכיר את הנגנים שלה?

stardust19

New member
שמעתי עליהם אבל לא שחקתי בהם אף פעם

יכול להיות מישהו בפורום יודע משהו על הנגנים של החברה?

matke

New member
נשמע כמו איזה חברה ג'נרית

אין בCNET.. וגם אני לא חושב שנגן 80 ג'יגה יעלה בארץ 550 שקל

stardust19

New member
לפי מה שהיא אומרת אז אני מנחש שהיא

הולכת להוציא מעטפה של 15,16 שטרות אדומים או להתחרע על הכרטיס ישראכארד או משהו כזה...

matke

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היתי מת לראות ככה H340 וללכת לקנות אותו יום אחרי.

weird dust

New member
זה די מה שאני עשיתי

ראיתי 340 ויום למחרת חזרתי וקניתי
יש איזה קטע כזה שכל הזמן אומריםשהארקוס מתפרק ביד, כששלי הגיע לראשונה הוא היה שבור אז החזרתי וקיבלתי את הכסף חזרה. אבל כניראה שזה גם קשור

weird dust

New member
כן, זה היה לפני כמה שנים

ויותר מבאס להחזיר אותו ולא לקנות כלום כמה שנים.

המכשירים שלהם היו זבל, זה השתנה

קיללתי את ה-FM Recorder שלי כל הזמן, הזבל הזה קרס כמעט בכל הפעלה. מאוד התלבטתי אם ללכת על עוד מכשיר שלהם, בעיקר אחרי שהבטחתי לעצמי שאין מצב... אחרי סקר ממושך ( מוכר לכם נכון
), החלטתי ללכת על ה-PMA430. לא מצטער לרגע, מכשיר מדהים (ולא, לא קניתי בארץ מיבואן חזיר). איכות בניה משובחת, תוכנה עם מאגר אפליקציות גדול, ויכולות מתקדמות במיוחד - אני מבסוט.

למעלה